Penting..

Tolong sebarkan.. Moga Allah sahaja yang balas jasa baik kalian..

Yang pasti... ini bukan ayat al-Quran...

Semoga kita semua berhati2 jangan sampai terbeli dan digantung di rumah kita. Sebarkan dan maklumkan kepada semua saudara2 kita.

Tolong Baca. Jangan biarkan kita di perbodohkan oleh orang-orang KAFIR.........

Perhatian Kalau ternampak penghujungnya ditulis

"Surah Injilu Matay" (Terus reject)

Assalammualaikum Al Muslimin dan sahabat-sahabat semua....

Sila baca dan edarkan kepada sesiapa yang tiada di dalam e-mail ini...Jangan jadikan ia sebagai mesej berantai anggaplah satu yang penting kerana kita telah mengetahui akan perkara ini...

Itulah agenda Kristian, maka berhati-hatilah... Jangan terpedaya pada rupanya sahaja tetapi tengok dan selidikilah isinya juga... tengok keseluruhan. Memang ianya nampak cantik sekiranya dibuat untuk menghiasi dinding rumah, Hhmm.... sekali pandang macam ayat/kalimah Al-Quran.... tp sebenarnya ayat Bible.

Bermula pada 21-08-2006 lalu,Sebuah Gereja di Damansara telah mengedarkan Kitab Injil dalam bahasa Melayu dinamakan AL-KITAB. Jangan Terpedaya dgn kitab ini.Dalam pada itu 3 jenama Air mineral juga telah di edarkan dan telah berada di pasaran. Air Mineral tersebut ialah BESTARI, AL-BARAKAH dan AL-MANSUR. Air mineral ini dikatakan telah dicampurkan dengan HOLY WATER (Air jampi Kristian).Sesiapa yang minum air ini tidak dapat MENGUCAP DUA KALIMAH SHAHADAH. Ingat !!!!!! Jangan ambil air ini sekiranya diberikan secara percuma.

.

0 komen: