AWAS!! Buku Memesongkan Akidah..

AWASS !!
Bahaye beb buku nie..
Aku pikir mugkin buku nie boleh merosakkan akidah umat Islam terutamanya pada bebudak kecik yg masih baru nak kenal erti sebenar agama suci Islam.. Be carefull..

Sorry geng, tak bape nak nampak tulisannye.. Hehee.. Salah upload lor.. Btw, kalu ade sesape nak bace dgn tulisan yg lebih jelas, juz inform me k.. I'll send da soft copy by email.. Thanx.. :P

6 komen:

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man... Pls send mail to me... thks. :)

Syahirah berkata... [Maklum Balas]

saya pu nk tahu lebih lanjut jgk tentang buku ni.

anta email kat saya yer..thanks.

ni email saya syahirah_murni@hotmail.com

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

kepada bro amirul n syahirah..
i've already sent this article to both of u by email..
check it out..:P

noramsein berkata... [Maklum Balas]

buku ini sgt tidak patut ...
anta kt aku gak ek man...
tq

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

aku lupe ar email ko..ape ek??
hehehehe.....da tua ar..22... :P

noramsein berkata... [Maklum Balas]

hahah
anta kt email ni la...
ambestla@yahoo.com