Anugerah Dari Tukang Cerita..

Friendship Award ni aku terima dari Kak Nurul a.k.a. Tukang Cerita. Barangkali Kak Nurul nih nak kongsi ke'fofuler'an die dengan aku.. Chewaahh.. Hehehe.. Semestinya akak memang 'fofuler'. Terima kasih yg tak terhingga kawan ucapkan kak atas penghargaan nih. Kawan terharuuu sangat woooo... Award ni penuh dengan pelbagai makna dan sangat mendalam pada kawan kak. Alhamdulillah.. Sesungguhnya ke'poyo'an ku di alam cyber ini dihargai oleh rakan2 blogger.. Hahaha.. Juz kiddin'. Hidup nih klu tak boleh bergurau senda masok keranda idup kita akan sepi. Sesekali tu kena free of thingkin'. Jangan marah ye kawan2. Lawa giler award nih, sape bikin?? Jadik aku pon nak menyambung award ni pada sesape yg yg jengah blog nih. Terutama 33 orang follower aku.
Tanpa kalian, mungkin blog nih lenyap ditelan aku.. Hahaha...
Terima kasih skali lagi Kak Nurul atas hadiah nih.. Chumel sungguh bear nih kak. Mungkin ke3-3 bear nih heroin2 Tukang Cerita dan Tukang Ubat yg punya. Pandai mama dorang chilokk ya.. Hahakk.. Adoyaii kak, small mater je la kak. Bukan susah sangat pon pertolonganku itew. Hanya sebeso biji sawi barangkali.. Hehe.. Kem salam Assalamualaikum kat Tukang Ubat yea. Pape pon keep in blogging k sis. Jangan benti2.. Majulah Blog Untuk Negara (pinjam dari kate2 Naz).
Anak singa pakai kodomo,
Gosok gigi lupa sampai ke pagi,
Sorang brutal, sorang poyo,
Moga persahabatan adik kakak kekal abadi,
InsyaAllah.. Terima Kasih, Cikgu..
.
Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

22 komen:

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,

Tahniah atas kemenangan award itu... Mudah2an dapat lagi banyak award nanti... :)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Waalaikumussalam bro,
Thanx u dan isyaAllah..
sama2lah kita berjemaah collect award..hehe..
Majulah blog utk negara..
:p

Dj Epoi berkata... [Maklum Balas]

Siut!!!! Btut Mamat nih!!!!

Memang POYO sesangat pantun 4 kerat tuh......

Saper ajaw eik?

Naz ker?

ker Amirul...?

Oh!!!!! Cik Ek Gu!!!

Patut daaaaaaaaaaaaa!!!!

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

Ayohhhhh.......
rasa mahu nangis lagik.....

isk...isk....
uwaaaa.......

~Dj Epoi,
dushhhhhhhhhh.......
sy ajor bnda2 yg baik jer daaaa.... ~

Naz berkata... [Maklum Balas]

Tahniah.. ya betholl.. Majulah blog utk negara !!!

Dj Epoi.. aku x ajo Man pantun. dia blajo sendiri kat gunung ledang...

my name is KARL berkata... [Maklum Balas]

frankly

karl suke bc ur blog..

byk info yg berguna!

n sometimes menginsafkan

warghhhhhh

aRaBeLLa berkata... [Maklum Balas]

wah wah dapat award lagi...=)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

DJ Epoi,
Wallaweiii....
meka tidakkkk bersalah..
pantun tu gwa blajo dr A Samad Said..hehe..



Kak Nurul,
N3 nih khas untukmu kak..
semakin fofuler la kamu..hehe..
Iye ke bukan akak yg ajo??
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
Thanx u geng..hang pon tahniah jugak dpt award from Bro Mirul..
ku pi jumpa Puteri Gunung Leadang tp bukan kat Gunung Ledang lor.aku jumpa kat Bukit Jalil yg la ni putri tu da transform jd principal AF plak..hehe..



Karl,
Terima kaseh bro..
aku pon suka baca blog hang gak kisah kehidupan ko mmg njoy all da time tapi tak sempat nak komen..
sorry..hehe..
insyaAllah sama2 la kita majukan blog utk negara..
cewahhh..
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Arabella,
Kak,klu nak award amek ler..
abe kasik sama lor..
:p

~ h a n i m h u s i n ~ berkata... [Maklum Balas]

tahniah pokcik..
beso tu award nyer...hee

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

TQ,anem amek award nih..
plizzzz!!!!

Naz berkata... [Maklum Balas]

tu putri laen. aku x pernah jumpa dia. bila ko g bkt jalil?

aRaBeLLa berkata... [Maklum Balas]

thanks eakk hysman..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
mane ade..aku saje je..
hehe..
bukitnye pon aku tak penah nampak apetah lagi jalilnya..
klu jalil pon tak jumpa manekan pula ku jumpa tiaranye..
hahaa..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Arabella,
U r welcome..
:p
TQ coz sudi terima..

Naz berkata... [Maklum Balas]

woo.. berkias2 bahasa ko tu..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

berkias2 pon hanya ko je yg paham..hahaha..

Naz berkata... [Maklum Balas]

hanya aku sajer? hehehe... mungkin la agaknya...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

klu tak paham pon kau buat2 paham..
ape ade hal.. hahaa..

Naz berkata... [Maklum Balas]

paham.. sungguh clear lg. x payah pakai torch light.. :p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

da terang lagik bersuluh..
haha..