Berani Naz Mencopet Wallet Aku..

Aku tag orang, skrg orang plak tag aku.. Hahaa.. But no worries, BERANI BUAT BERANI TANGGUNG.. Sempoii..
Oleh itu, Brader Naz telah pon menge'tag' aku. Adoyaii.. Member ni asalnye dari Planet Zargus.. Manyak pelik punya olang. Hehee.. Tema tag kali ni rompakan wallet secara paksa rela. Uish.. Bunyi mcm kes jenayah berat jer. Tapi aku sikit pon tak gentar beb.. Hahaa..
Setelah suma keje opis bereh, aku pon merajinkan diri menjawab tag yg member ni bagi.. Toingg.. Hehee.. Sonang ajo.. Guna sebelah jari je pon boleh.. Juz snap den upload.. Siap!!
Oraitt bro, time ko kena rompak tu ko juz snap wallet ko atas gitar kesayangan ko kan, aku plak nak snap atas Black & White Nike Property Collections aku sendiri ler. Hahaa.. Ni die wajah wallet aku.. Dah usang ditelan masa, lebih 2tahun aku pakai.. Tak ganti2.. Jimat katekan ekonomi gawat. Hahaa.. Part blakang dan dalam takyah snap la ye.. Sensored.. Hahaa.. Yg ade juz Maybankard, Bank Islam Smart, Bumiputera Comerce zaman tok kadok punya kad, IC, lesen & Road Tax.. Tak banyak.. Aku jenis malas nak bawak wallet, susah woo nak dudok klu wallet tu da gemok.. Hahaa.. Nak tengok dgn lebih detail jumpa aku face to face. Suma kad aku show termasok kad pustakaan. :p Gerenti lepas tu aku payung sesape yg berkenaan Kentaki Melody Meal. Hahaa..
Oraitt, hope Naz Zargus berpuas hati dengan rompakan yang beliau da lakukan nih...
Peace No War.. :)
Da lame aku tak rompak.. Oppstt!! kantoii laa.. Hehee.. Astagfirullah, minta2 dijauhkan.. Now aku nak rompak plak :
Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

29 komen:

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

yes..
i'm the first..
thanks for tagges aku..
first time kene tagged..
bsemangat aku wat..
nway..
nmpak mcm tebal je wallet ko..
oo..awal2 bulan kot..
hehehe...=p

panggil aku sheh berkata... [Maklum Balas]

kad bank islam tu,maybank tuh..
bak sini kad2 tu sumer, wallet jer ko amek!
hihihira

alhaqimi berkata... [Maklum Balas]

haha...dua tahun pakai... nampak elok je lagi... kalau aku..dah lobang2..dush.. huhu

aRaBeLLa berkata... [Maklum Balas]

hahahha purse saya pon dah lama tak ganti..dah 2 tahun gak rasenya..

Naz berkata... [Maklum Balas]

wuih... cepatnya hang buat. mesti tngh x der kerojer ni... apa ada kat blkng wallet mu itew?? siap sensored lg. jeng3x...

tahniah, anda pencopet yg berjaya kerana mencopet 5 lg mangsa.. sila dapatkan hadiah misteri anda di kaunter 75

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Amieynna,
woww..ko lagi pantas..
hehee..thanx coz sudi merelakan dompet mu itu dirampok oleh ku..
hahaaa..
orait,oleh itu sbg reward hang kena payung aku..aik??
kekekee..
:p



Sheh,
no hal ar..nak amek,amek ler..
tapi kad je ler ko amek,duit tulun ler jgn amek ye..camne aku nak kawen nanti??
:)



Alhaqimi,
Adoii,aku ni susah bro nak bawak wallet..juz bawak ic,lesen,roadtax dgn duit je jln2..yg len slalu tinggal uma..itu yg moleq lg tu..hahaa..



Arabella,
hehe..sama ler kite.bio wallet buruk asal duit berkepok2 iye dak??
ahakk..
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
aku buat mlm td bro..
keje da setle aku buat2 le merajinkn diri..
tak bagus KIV lelama..
bukan susah pon..
capture den muat naek..
easy lor..
Mieynna lg ler,dlm 2min je da siap tag die..hang pi tgk..hahaa..
so pinkky..

kt blakangnye ade fail sulit kerajaan yg dikeciklan dgn bantuan doraemon.hahaa..
jeng3x..

blum lg bro..la ni bru mienna sorg aku dpt copet.lg 4 blum lg..
hihikk..excited woo..
kaunter 75??ku pikirkan kaunter strike td..kehkehkeh..

aRaBeLLa berkata... [Maklum Balas]

da siap!

da boleh bayangkan wallet awk tu camner..hahahaha

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

Hayaaaa....
Ni macam punya tag pun ada ker dik????

Main rompak2 plak.....
nanti2 akak buat ek dik...
~Akak pnah buat tag sekali jer dik oiiiii....
tak sempat yang oiiii....~

Naz berkata... [Maklum Balas]

oo.. kerja ni wat time mlm ler ni. sesuai dng tema... mlm2 mencopek...

ko pun ader doremon kat ghumah? aku ada kiteretsu..

aku da tengok dia punyer.. pinky giler..

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

man..
hahaha..
so pinky..
itu la aku..
hehehe...
pasal payung tu..
sudah pasti...hahaha...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Arabella,
wahh..very nice..hehee..
chaiyokk...
manyak card woo..
hehee..
thanx sis..
:p



Kak Nurul,
Ade,sape kate takdak kak..
hehee..la ni mcm2 ado..
:)
takpe kak,take it easy..
jgn rushing sgt..tp klu cepat lagi baguih..
hahaa..



Naz,
hahahahaaa..bijak mu..
mcm tak paham2 je bro..
:p
wahh ko pn ade kiteretsu..
nampaknye kita ade geng member yg seakan same lor..hahaa..
pinky like pink panther..
:)



Aminna,
oraitt,aku tunggu kt sini..
make sure jgn payung pink jugak ye mina..
:p
wakakaa..

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

alamak..
mcmana ek..payung ku bwarna pink gak..
susah laa nak cr brg2 aku yg xbwarna pink..
hahaha...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

klu keadaan terdesak..daku terpakse jua terima ur pink umbrella itu..hahaaaa...
akan ku anto ke pajak gadai..
ade harga ke??
hehe...

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

wawawa..
soalan sensentap nmpaknye..
mestilaa ade harga cik oi..

uik, aku xreti lg nak letak chat box laa...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

ko try gi kat -->
http://cbox.ws/?r=3-3071749
register n copy HTML..paste kat blogger..

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

yess...
aku da bjaya..
jemput dtg blog aku...

noramsein berkata... [Maklum Balas]

hmmm
nmpak tebal ye dompat saudara...
leh pos hadiah besar besday aku nnt...
heheheh
=p

Naz berkata... [Maklum Balas]

hahaha... elok la tu.
sorang doraemon, sorang kiteretsu dan sorang lg pink panther...

Idalara berkata... [Maklum Balas]

fuh!...nasib baik lah hysman tak tag kak ida..kak ida paling takut kena tag..yg dah kena pun tk terbuat lagi...tk sompat je...bz je manjang..

Idalara berkata... [Maklum Balas]

hysman...lupa td..dah bc entry terbaru akak...?baca jgn tak baca..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Minna,
aku da shout da..ape ke hei hang tak jwb??
aiyooo..
:p
p/s: Minna,PM pakai baju pink..hehee...



Am,
tebal penoh dgn resit je tu..
Alamak aku lupe laa bfday ko..kahkahkah..
insyaAllah..:)
nk payong bdk skolah no hal laa..
hehe..



Naz,
Biru,ijau dan pink..memang marbeles..
hahaaa...
ang..ang..ang..
tot-tei-ri-da-ri-su-ki-dorae-mo-un..
:p



Kak Ida,
mmg nak tag akak tp tkot akak taknak jwb..hehee..
sepi je..
:p
oraitt,pasni akan ku selak blog akak ye..
wait 4 my komen..
:)

Naz berkata... [Maklum Balas]

ish.. aku lupa lak lirik lagu kiteritsu...

hazlin berkata... [Maklum Balas]

hahaha...
tak kena tag...

hahaha...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
aikk..lagu fav pon tak ingat kaa???
:p..
takpe nnt klu ko da ingat ko hapdet dlm blog ko ye..buat unplugged..
hehee..



Kak Lin,
A'ah laa..akak Lin teman lupa nak rompak..akak,anda di tag jugak..sila lah jawab yea..
hihihkk..
:p

hazlin berkata... [Maklum Balas]

tidakkkkkkk,
ku tidak mahu dirompakkkkkkkkk

kalau tak jawab kena jual keee?

Naz berkata... [Maklum Balas]

lagu dia x mcm doremon yg ada lirik masa lagu. tu pesal aku x ingat. hehehe...

Eiba berkata... [Maklum Balas]

Tagged??? I'm been tagged??? Syok gilerr tuuu... Nanti akak buat adik kesayangan ku...akak akan buat gakss demi hysman...Wallet yaaa???? X pernah amik pics wallet... kih..kih..kih...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Lin,
Kena jual kat Pekan Tasik Berdengung..
hahahaaa...
awal bulan mesti penoh..
:)



Naz,
Masa aku kecik aku mane geti baca tapi aku boleh igt liriknya..
hehee...
:p



Kak Eiba,
Hahahhaaa..thanx akak kesayanganku..
hehehee...
nak jugak tgk isi wallet,mesti tebal...
:p