Semanis Coklat..

 Assalammualaikum...
Semoga anda semua berada dalam keadaan yang sihat sejahtera hendaknyaa. InsyaAllah...
Salam Maulidur Rasul buat semua pembaca teratak buruk Hysman sekalian.
Kenyang-keyang makan nasi minyak kat masjid, kepala masih lagi ingat kerja yang menimbun kat office.
Tapi itulah punca hakiki pendapatan kita, jangan pertikaikannya yer.

Bagaimanapun aku nak share sikit, (wallawei ayat aku) hehe...
Dalam diam-diam ada juga yang meneropong weblog aku ni. Terima kasih diucapkan.
Sejak dari aku designkan bunting untuk member aku tempoh hari, (klik sini)
ada feed back positif dari pembaca yang ingin aku designkan bunting untuk bisnes mereka.
Rezeki Allah jangan ditolak, alhamdulillah.

Walaupun aku ni taklah hebat mana,
tapi aku anggap benda ni sekadar hobi dan perasaan menolong.
Mungkin ada kata ianya taklah cantik, tapi pada aku kepuasan tuan badan sangat penting.
Mata pandangan orang lain-lain kan? Macam nak memilih jodoh. Hehe...
Alhamdulillah, selamat sudah aku siapkan bunting Puan Nurul minggu lepas.
Baru hari ni aku nak share dengan anda semua.


Dalam perasminan kedai Puan Nurul, beliau mahukan mainan warna yang ceria.
Jadi ini sajalah yang termampu aku buat.
Apa yang penting, beliau sangat berpuas hati. Syukurlah.
Korang nak kritik? Aku memang ambil kisah...
Hahaa...

** Puan Nurul bagi aku lagi satu job, jeng.. jeng.. jeng.. :p

Best Regard,
Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

22 komen:

Citarasa Rinduan berkata... [Maklum Balas]

alhamdullilah..
tahniah..tahniah sekali lagi dari CR........

PS: kak ayu teringin satu hari ak mita awak buat sesuatu di CR....atau blog CR..tunggu

mr.syazwan berkata... [Maklum Balas]

banting ke bunting ejaan sebetul2nya erk??

kalau bunting yg wan fhm mengandung kan??

huhuhu

hysman

design kamu MENARIK

insyALLAH lagi lama dan ada pengalaman konpem jd FUUUYOOOO

hehe

tahniah!

white rose berkata... [Maklum Balas]

man...
memang cantek...

lagi cantek, pasni man amik gambar budak2 makan cokelat...

hahahaha...
baru teruja...



miahahaha...

HEROICzero berkata... [Maklum Balas]

ok la tu. lepas ni org offer hadiah, amek jek! keh3x

niesz berkata... [Maklum Balas]

cantik giler kot!niesz suke sgt2..ceria je tgk..aduh!sedap nye coklat tu..awk mmg kreatif la!

Sham berkata... [Maklum Balas]

ada bakat bro...boleh cari makan ni...

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

NH tu, = Nurul hamiza ke man?
hahhahahhaha....masak air pun hangus, ada hati akak nak buat coklat...hahhahah

anyway, banting tu mmg cantik bangat....
dan tu lah namanya rezki...
bakat awak dihargai man...tahniah!

~tp, bila dh byk job tu, akak nak tnya gak...bila nak buat header blog akak lagi? nak yg baghuuuuuu...nanti akak bagi upah aiskrim malaysia..... :)

IMANSHAH berkata... [Maklum Balas]

hebat kamu ..haha

tahniah2

FarhanaDr berkata... [Maklum Balas]

Haah.. Ingatkan kak nurul tadi.. Ekekeke.. :p

Man.. Murah rezeki hang.. Cerah masa depan kita.. Eh.. Kita? Hahaha.. :p

Moga terus maju dalam kehidupan okayhhhhh encik hysman.. :)

E.d.Y berkata... [Maklum Balas]

pergghh..masyuk dapat buat side income ni

Afzainizam berkata... [Maklum Balas]

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Maulidur Rasul..
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
tercipta 1 lembaran sejarah di tanah suci kota mekah,
hari yang mulia penuh sa'adah,
bermulalah sebuah kisah,
malam isnin subuh yang indah,
12 Rabiul Awal yang cerah,
20 april tahun gajah lahirlah zuriat yang sa'adah,
Abdullah nama bapanya,Siti Aminah ibunya,
riang gembira menyambut mulia terima putera yang utama..

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

"Sesungguhnya Allah dan para Malaikat sentiasa bersalawat keatas Nabi" Ya Allah! Limpahkanlah selawat serta salam kepada Nabi, ahli keluarga baginda dan para sahabat.

Allah berfirman,' Kami tidak menurunkan kamu melainkan sebagai rahmat kepada seluruh manusia.' (Al-Anbiya':107)
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Afzainizam berkata... [Maklum Balas]

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Maulidur Rasul..
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

huuhhhh murah rezeki kamu yerrr.... ye lahhhh bukan senang nak senang kan.... kerja ni memerlukan kreativiti yg tinggi...cantik lahhhh

Firework berkata... [Maklum Balas]

coklat mmg sedap. tp sy nk follow blog yg sedap mcm coklat ni x dptla. huhu.

sahromnasrudin berkata... [Maklum Balas]

wah!! tahniah..masyuk hang kan..bagus tue..murah rezeki hang...

bintangku berkata... [Maklum Balas]

Cantik bunting.. Mmg ceria kalernya. Sesuai ngan produk yg nak dipromote. :)

::FAIZ FARISH:: berkata... [Maklum Balas]

nice artwork....

klakar komen syazwan

Idah berkata... [Maklum Balas]

Anda memang berbakat..Anugerah Allah jgn disia-siakannya.

nabilah_2908 berkata... [Maklum Balas]

tknk kritik...nk puji je boleh..?

sy tgk pun..sy berkenan...ceria...!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW:SILENT READER

wahida berkata... [Maklum Balas]

ko mmg talented...bagus2....mmg cantik yg ko design tu...siyes!!

Raff_asy91 berkata... [Maklum Balas]

wah mmg bestlah.. mmg smart pun design tu.. kreatif betul..

NzA berkata... [Maklum Balas]

tahniah...pndapatan sampingan tu...

Rabia Sensei berkata... [Maklum Balas]

Bro, ayat tak boleh blah "selamat sudah aku siapkan bunting Puan Nurul minggu lepas"

Dua kali gaklah saya cuba baca ayat tu. Hehe. Ganti dengan banner je lah. Hehe