AngPau MaRi..

Hari ni, pagi2 aku masuk ofis brader senior aku datang kat meja aku sampaikan satu sampul merah.. Wahh.. Terkesima den.. Angpau rupanya lor.. Huhu, gumbira sungguh hati den pagi2 da dpt rezeki.. Alhamdulillah.. Hehe.. Sepatutnya dapat semalam tapi disebabkan semalam aku cuti so dapatlah arini.. Bos aku bagi.. Sampulnya sponsor by Citibank.. Wawawawa... Berdebar aku nak tengok bape duit dalamnya.. Bape ye???
Jeng..jeng..jeng.. Sampul merah, standart ler dalam pon warne merah.. Dapatlah RM20.. Syukur pada Allah SWT.. Dapat jugak dari tak dapat kan??? Bos aku ni tak lokek orangnya, OKlah coz setiap minggu die yang bayokan court badminton untuk kitorang main.. Hehe.. Kira OK la tuh..
Dah nak dekat Tahun Baru Cina ni, naik kembung perut aku makan limau tiap2 hari.. 1hari 10biji.. Hehe.. Bayangkan, tapi ape aku kisah?? :P

6 komen:

hazlin berkata... [Maklum Balas]

biar kembung sebab makan, jgn sebab lain.

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

sebab pe kak??kembung duit??
atau kembung perut??
dont worry,kan ade minyak yu yee cap limau.. :P..

amirul berkata... [Maklum Balas]

salam Man?

Wah... banyak duit? bleh le belanja...haha

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Waalaikummusalam..
nk payung??xde hal ar bro..small matter..kembang besa' lg..
tp ape yg bole dbeli dgn RM20 ek??
nk makan kat secret reciepe pn xlepas nih..hehe..

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man...
tima kasih je la ye... saje je tu... air suam pun jadi ar...xsemestinya mahal2 kan?

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

air suam baru 20sen bro..
haha..murah sangat..
nnt kate kedekut plak..