REQ: Camno Nak Kenalpasti Itu Kulit Babi??

Untuk Bro Amirul yang menanyakan "Camno Nak Kenalpasti Itu Kulit Babi??"..
Oraitt, this is some info/example for Pigskin Leather yang selalu digunakan dalam industi pembuatan kasut.. But don't forget, sekarang ni bukan takat kasut je tapi digunakan untuk barang2 lain seumpamanya sarung hanfon etc jugak.. Banyak lor tak terkata-kata.. Huhu.. So berhati-hati k guys..

Perasan tak kat kulit dalam kasut tu ade tiga titik jarang2..

Ha! itulah die kulit ba alif ba ya.. Terjual di pasaraya terkemuka lagi.. Huhu..

5 komen:

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam,
Baik Dr. Hysman... tima kasih info tu siap ada special post plak tu... hehe... xpi rasanye kan... masih ramai yg alpa... terbeli then??? wallahualam...

+ iNaMoRaTa + berkata... [Maklum Balas]

ee..
mmg xsangka..
rsa mcm penah nmpak kulit kasut mcm nuh..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

>> amirul
juz for u la bro..wawawa..
kalu ternampak,jangan beli..
kalu da ade, bak kate nabil "lu pikir la sendirikk"..hehe.. :)

>> inamorata
banyak kak long,kite je yg xperasan..hehe.. :P

+ iNaMoRaTa + berkata... [Maklum Balas]

hehe..tulah..
kejahilan org2 kita dgn senang lenang je 'org2 tu'tindas kan..

noramsein berkata... [Maklum Balas]

huh
menakut kn!!!!
pakai kasut pallas jazz je la cmni....
=p