Johor FC Kecundang Lagi..

Malam tadi Liga Super Johor FC vs Perak.. Hmm.. Aku sbg ex-penduduk Pasir Gudang dengan rasa bangga aku menyaksikan match ni kat Stadium JCorp Pasir Gudang.. Hhmm.. Nampaknya skuad pilihan aku Sang Lebah ni kecundang buat kali ke-2, kat tempat sendiri.. Hampa betul aku.. Sebelum ni tewas dgn Negeri Sembilan 3-0. Semalam plak dorang tewas 0-1 kpd Perak hasil kuisan hebat dr pemain Perak, Razali Umar Kandasamay pada minit ke-39.. Tapi ape boleh buat. Pasrah.. :( Sebelum ni Johor FC seri dgn Kedah, tapi kire ok ler 13 Januari yg lepas Selangor FC kalah dgn Johor FC dgn 2-1 dan menang jugak dgn Pahang 3-2.. Hehee.. Kire wokay la.. Nasib?? Nggak ler.. Sang Lebah bisa menyengat lg.. Walucamane pon, aku still sokong team negeri aku sendiri Johor FC walaupon skuad Johor da tak de.. Waiting for next match on dis Tuesday Johor FC vs Perlis..
Untuk result terkini Malaysia Super League 2009 - klik sini..
Walupun pakai baju Kuning Hitam tak bermaksud aku sokong Perak k.. Ape ade dengan baju.. Wakakakaka.. :p
p/s: Jangan lupa gi Pasir Gudang Kite Fest 16-22 Februari kat Bukit Layang-layang Pasir Gudang k..
Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

8 komen:

Dj Epoi berkata... [Maklum Balas]

Salam Bro!!!!!

Walaweiiiiiiiiii...
salam kenal prom Dj Epoi......

Best Blog Lu......
Gua akan linkkan sebagai Terusnya Persahabatan Gua ngn Lu....Woraiiiiiiiiiit

Nanti Gua jengah2 Lu lagi Bro!!!!

P/S Semalam KEDAH menang lagi....ngn UPB MYTEAM 1-0 hahahahaha

hazlin berkata... [Maklum Balas]

Salam,
Kasi can le kat Perak menang. Dah la politiknya haru biru blues... skrg ni akak tak berapa minat bola sebab main macam hamp%#..

so kureng layan...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Waalaikumusslam bro Epoi!!!
Ahaakzz..thanx buddy..:P

Oraitt bebeh..
wa pn will link kn lu pnya blog kat wa punya blog k..

Amalkan atitude jengah menjengah utk eratkn silaturrahim..huhu..

Chaw..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Waalaikumusslam kak lin,
kire ok la tu kak dorang pandai seperated kan antara politik dgn sukan..
jadinye xler truk sgt..haru biru pon boleh menang jugak..haha..

p/s:kire akak ni dlu fanatik bola jugak la ni???hehehh..

chayokk.. :p

noramsein berkata... [Maklum Balas]

man...
kecewa gler muka...
hahahah
=p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

salam am..
iyolah kechewa,da kalahh..
tp ko len,kechewa ke tak ko still ketawa terbahak2..hahaa..
langkah bendul la ko..
wawawawaa..ati gumbira skrg yea???hahaa..

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

kedah juga yg berjaya mara ke depan..hehehehee

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

wahai acu ku sayang..
kedah menang pon sbb nasib cu..
ngeh3x... :P