Revenge Of The Fallen..

Adoiii... Aku kene tag lg weiii?? Bape banyak tag aku dpt daa, yg lama pon tak terjawab lagi.. Tapi naseb baek kali ni sonang skit, ringkas dan ade bunyi2 tag balas dendam dari Tukang Cerita.. Empunya blog Kak Nurul. Ni bebetol nak balas dendam nih. Tak baek kak oii maen revenge2 nih.. Revenge of the fallen.. Da mcm cite 'Transformer'.. Tuhan tak suka. Hehee.. Pepandai je aku nih. Hmm.. Tapi aku maseh tak pueh hati nape aku sorg je yg kena.. Ini nampaknye akan menyebabkan kemarahan org kampong.. Ahhhhhhh.. Aku juga stress.. Bila suara Jamal Abdillah da klua takleh watpo ar.. Poyo lagi mamat nih. Hahahaa..
Aku no hal sis, small mater la ni kak.. Rileks yea kak, tenangkan jiwa dan raga dgn minum Minyak Yuu Yi Cap Limau.. Hehee.. Kat kedai tabib cina manyak woo ubat nih.. Ape aku merepek nih.. aiyoo.... :p
Orait ni empunya blog.. Kak Nurul a.k.a. Tukang Cerita --> Lembaran KenanganBg sesape yg dok rasa tension2 mentelaah, frazz terlengkup, meh jenguk blog akak sorang nih.. Gusi aku pon da naek kering dok gelak bace ayat super duper sesempoiiian dr mama kpd 2org puteri, kekasih selamanya Tukang Ubat dan pendidik agama kepada seangkatan murid nih.. Betulkah aku ini tgh dok berbual dgn pendidik bangsa nih?? Mcm tak caya je.. Hahahaa.. Manyak shock woo..

Tag nyer:

1) Letakkan gambar profile anda

2) Terangkan apakah makna gambar itu? Makne gambaw nih?? Ermm.. Blog aku da nama pon 'Smile Myfta'= 'Perintis Senyuman' jadik korang boleh nengok dari sudut air muka aku yg tak bape nak hensem nih baru sajer nak berjinak2 nak lontarkan senyuman kambengku depan lensa kamera.. Dat mean permulaan kehidupan gwa yg akan aku coba kongsikan dgn geng2 blogger seantero dunia.. Tak lame lg klu aku da fames, satu tranformasi akan berlaku kat gambaw atas nih.. Mungkin senyum lebo cam badot sarkas.. Hehe.. Poyo lagi mamat nih.. :p

3) Kenapa pilih atau letak gambar itu? Aku pon tak tau apehal aku letak gambaw ni. Da gambaw ni je yg ade dlm thumbdrive aku, jadi carik trus carik terjumpa, nampak cam smart je terus haplod.. Hehee.. Aku jarang bergambaw, gambaw ni pon time aku dok uma sewa dgn member2 aku dlu. Hmm.. Berzaman daa. Nanti ler aku hapdet gambaw latest aku.. La ni badan aku naek woo da makin berisi (ati sonang..). Hehee..

4) Tag lagi 5 blogger yang rajin. Sape ye.. Jap aku pikir.. Hmm.. Akan ku hapdet semasa ke semasa.. Tunguuuu...!!

UPDATED 08/04/09 Aku da dapat idea nak tag sape.. Kak Idalara, Delima, Karl, Mr.Wan, Nuranim.. Layannnzzz..

Camne kak, 0-0 yea.. Hahaha..

Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

17 komen:

aRaBeLLa berkata... [Maklum Balas]

dalam ati mesti kata:
kontrol..kontrol..

hahahah

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

takde maknenyer kak oiiiiiii...
hahaa..

Dj Epoi berkata... [Maklum Balas]

Lawa gak nooooooo!!! tukang citer hehehehehheh

'Lariiiiiiiiiiiiiiik'!!!!

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Sambong lagi skit bro, cun gilak noooooo!!! tukang citer..
hehehehe...

'cabooooottttttt'!!!!!
:p

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

Hampeh tau korang berdua ni...
Dj Epoi n Hysman..
Ayat poyo sepoyonya....
:P.
Nak kena gelek ngan keta kebal laki eden...?
hohoooooho...
Laki eden byk garang......
:P


Emmmm...
Sebenarnya, nak wat ayat spt nih ker Hysman?...
'Betulkah aku tgh berbual ngan seorang ustazah ni?'...
heheheee....
Kenapa, tak caya ker?

Akak memang begini sejak dulu...
sempoi sajer....
sebab tu kawan2 selalu panggil akak..
'ustazah rock!!!'
tp, akak tak kisah...
Sekurang2nya, akak tak hipokrit...akak tak berpura2.....
Org kata...' Don't jugde the book by its cover, kan?'
~hahahaaaa..... wisdom maaaa...~


Daku hnya insan biasa,
serba kekurangan, kelemahan dan kekhilafan, eheks!
Uwaaaaa.......
syahdu lah plak....

:P

Idalara berkata... [Maklum Balas]

wah...betullah tu...senyum perintis?..perintis senyum...apa2 je lah...man ko tu selalu kena tag sbb fofular kot...hehehe..akak yg tgh ala2 bersedih ni pun senyum sokmo tguk gmbr ala2 kontrol macho ko tu...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Nurul,
hahahahaa....
kitorang mmg sepoyo poyonye..
sejak dr azali..hahaa..
kete kebal??fuyoo...tukang ubat nek kete kebal???dasat wooo...
tumpang sekaki kak... :p

Akak ade aura bace otak org kaa??
hahaa..mmg tu sbnarnye ayat kat kpale hotak den nih..ustazah u rock lor..sempoiii...
:)

btul tu kak,hgn hipokrit..
nnt memusnahkan diri..
ayat poyo da klua..
kihkihkih...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Ida,
fofular??adakah ku ini sefofular mawi..oh tidakkkkk....
kihkihkih..
kontrol macho apenye kak,wlupon anda nampak ku konntrol macho camne pon still tak macho gak,nak buwat camne ye??

ek eleh kak,rileks ar..
jgn dok sedey2..tak bgus utk kesehatannn tubuh badann..
meh follow me kite senyum kambeng..
emmbeekkkk!!!
hehee...
:p

hazlin berkata... [Maklum Balas]

kenapa ko asyik kena tag je ek? ha.. pas ni jgn tag akak pulak!

tag dedolupun tak habih bayar lagi.
tak sukalah kena tag.
macam... macam...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

tau tak pe...
mane ade org suka tag..
tag tue yg datang dgn sendiriknye..hehe..

ape hukumnye ye klu tak langsaikan hutang??kihkihkih...
poyo ler mamat nie..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

bulan ni adalah bulan tag ko. nnti aku tag 200 kali kat hang. hehehe..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
dan gwa balas tag ngko 500kali..
hahaha..

Naz berkata... [Maklum Balas]

x nak... larik...

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

aku pon rasa gambar tu mcm ngah kontrol sesuatu..
kontrol pe ek..
hahaha..

nasib baik aku x dtag oleh ko..
=p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
hahaa..ko nak larik ape bro??
kihkih..maksod laen tu woo..
:p



Mina,
iye ar nnt ade masa aku tuko gambo ler..aiyoo..
:)

Naz berkata... [Maklum Balas]

lari la... bukan larik. cuma sajer2 aku taip larik, tetapi maksud aku lari...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

hehe..iyolah tu..
ic..