Special Gift??? Woww..

Aku baru bukak blog ade signal mata aku trus terpacak kat chat box..

Kak Hazlin: sila ambik hadiah... :p

Pergghhh.. Gumbira yaa amattt... Tak terkata den.. Hehe..

Dengan rasa bangganye aku pon tak buang masa terus bukak ler.. :)

Jeng..jeng..jeng..

Mak datookk beso giler adiah.. Meleleh beb mata aku nengok..Terharu gwa.. huuuu... Poyo lor mamat nih.. hehe.. Fullamaakkk... Thank You Very Much,Teacher (speak english skit berdepan dgn cikgu BI nih :p)

Aku request 3 adiah kete, moto dgn lappy.. tepat2 ade 3 bungkusan spesel utk aku.. Wakakakaaa.. Toche..toche..toche.. Dalam kepala aku dlm ke3-3 bungkus adiah tu..

1. Replika kunci kete idaman aku Honda Jazz putih..2. Replika kunci jugak tapi moto idaman aku plak, Yamaha 135LC..3. Laptop Idaman, Sony Vaio CR Series.. Tapi rupa2 nya hampeh.. Bila ku bukak je.. Hamek kooo..

1. Resit tempahan Swing Car for Child..

2. TomJerry Cycle..

3. Mini Alphabet Laptop..Kak, lappy ni kawan da bagi jiran kawan pakai.. Hehehe.. halal yea.. :p Tima kaseh la ya kak atas pemberian adiah yg sooooo seberapa nih kat kawan.. Nanti kalau tak tima takot kena jual kang.. Hehee.. Tapi kawan suuuuukkaaaaaa sangatttttttt.. >:S Bagi la lagi ye ye.. Hahaa..

p/s: Juz nak ilangkan tension, arini aku buat silap yg agak beso.. Cuak jugak aku.. Naseb baek boss aku jenis sporting, marah2 perli.. Hmm.. Klu idak, menaaanahh telinga aku kena letiak.. :( yg penting kita kena hadapi rintangan hidup dengan senyuman dan ngaku klu da memang salah kita.. Juz ADMIT it..

Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

37 komen:

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

hahahaaaaa......
Poyo btul mamat johor nih...
:)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

hehehe..
johorku bukan sebarang johor..
johorku anak mat tempe tau..
hehehe..

alaaa..skali skala poyo di alam cyber ni somtime sonok jugak..
org tak kenal pon iye dak??
hahaha..

Dj Epoi berkata... [Maklum Balas]

Walaweiiiiiiiiiiii....

Komputer tuh rasa cam kenal jer!!!
Gua nyer Sponge Bob dah lama carik Komputer dia yang dah lama ilang....
Siut btul lu nih!!!!

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

hahahaaa...

hadiah akak bleh pegang, hadiah hang, bleh?????

Buwekkkkkk...
:P

gelak kan mamat poyo nih...
gelakkan dia....

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Bro Epoi,
Iye ke??tapi setau gwa Kak Lin yg berik adih nih..
cuba try test tanya kat Cikgu Kak Lin lor..
Hahahahaaa..
Adoyaiiii.. sakit pala...
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Nurul,
Hahaha...
Hahaha...
Hahaha...
da gelak daaa...
hehe..

Memang kite takleh pegang tapi kite boleh merasa kak..
haaaa..itu yg penting tuu..
dgn hati kita boleh merasa keikhlasan brg tersebut walaupun ia tidak hadir di depan mata..
cewahh..nak menang jugak mamat nih..hehehee..
layan je la kak.. :p
ting tonggggg!!!!!
:)

aRaBeLLa berkata... [Maklum Balas]

hahaha cute jeh...

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

ayo..
ingat kan betul2 le dpt kunci honda jazz tu..rupa nye yg 'ado'...hahahhaha

bro,
lu x join ke main Mafia War tu?

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

Hysman...
ada msg tuk hang kat blog akak..
:)

FiNa berkata... [Maklum Balas]

man...
hadiah tu ko bole simpan ntok bakal anak ko yg tak lame lagi nak dapat tu... hahhaha...(agak saje)
wawaaaaaaaaaaaaaaaa...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Arabella,
hehe.. :p



Acu Sayang,
Honda Jazz tu dlm mimpi je le cu..hampehh..
hahaa..
gwa nak join tp tak geti camne..gwa da try sis..
nnt gwa try lagi oraitt??
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Nurul,
Orait cikgu..
akan ku jengah ke Lembaran Kenangan..hehe..



Fina,
Oitt..lama tak dengar cite..
ko gi mane beb??
slama ko menghilang ni ko manyak makan kepek ke??pandai la ko..
anak ku 2bulan lepas da lahir..hang tak alert arrr..
:)

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,

Tahniah3x... banyak tol hadiah Lu... InsyaAllah yg REAL akan dicapai suatu hari nanti... yg penting usaha tangga kejayaan...

Naz berkata... [Maklum Balas]

hadiah no dua tu boleh buat mrempit kat federal highway... chumil sungguh hadiah2 ko tu...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Bro Mirul,
Waaahhh..merli gwa nampak..
hehehe..
InsyaAllah..usaha tangga..
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
hadiah no 2 yg mane 1 bro??yg atas ke bawah??klu yg atas iye ler tp klu yg bwh..hampehh...up 2 tiang pon belom tentu lepas..
hahahahaaa..
ko nak kongsi tak adiah2 tu??
gwa kasik FOC.. :p

Naz berkata... [Maklum Balas]

maksud aku yg bawah.. hahahaha..

ko kasi pree pun aku x nak. compom ko email jer hadiah2 tu.. hehehe

FiNa berkata... [Maklum Balas]

hu.....
man.
ko da ade anak ?
ble ko kawen?
tak jmpot aku pon nak kawen?
ape pne kwan la lu bro..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
yg bawah kaa??aiyooo..
manyak dengki lu lor....ceh..
takpe klu aku da dapt yg atas,hang jgn terkezuut plak wokeyyy..
hahaaaa..usaha tangga..
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

anak kunci lorrr...
2bulan lepas,ayah aku soh duplicate kunci umah..so dpt ler anaknye..bapaknye ayahku pegang..
hahakk..
ish,ko ler org yg akan ku jemput sekiranya daku berkahwen..
VIP lagik tuhh..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

Man.. manada dengki.. cuma iri hati jer.. hahaha. mana tau rezeki hang, boleh aku pinjam.. dan jng lupa letak alarm. kalo remote hilang, bole guna handset utk unlock.. Fina dah jeles tu... hehehe

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

dengki tu asal kejadian dr perasaaan iri hati la tu bro..
hehee..
nnt ade moto atau kete aku pancit plak..da susah..ko nak pinjam camne??
:p
adekah remote lock moto??alarm punya aku pnah jumpa tapi susah lor,madang gerak skit..tak dan lepas tuh bunyiiiii je..
hangen..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Fina jeles??
aku yg jeles coz tak dpt gi egypt..
:p

~ h a n i m h u s i n ~ berkata... [Maklum Balas]

haha.....xleh handle..
laptop ijau ituuuu

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Anem,
nak ke??
hahaa..

Naz berkata... [Maklum Balas]

sama ker? hehehe..
taya spare kan ader, x pun pum la kalo pancit..
yg alarm moto tu, memang sensitip giler. jiran rumah bonda aku ada pasang. bila bising sikit, dia berbunyi...
Fina mana jadi g egypt..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

oit klu moto hang nak bawak tayo moto camne bro??hahaa..nak pikul??
nnt takot jadik pak din beramboi plak.. :p
tau takpe..nnt aku create satu alarm moto yg hanya boleh trace jika ada org yg pasang niat nak mencurik..baru niat kete tu da berbunyii..
mantooppp!!

FiNa berkata... [Maklum Balas]

peh! tak jeles langsung lar...
aku tak nak g egypt..
nak masuk upu.... huhuhu

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

ha...bagus ler tu..
ape ade dgn negeri org..
haha..
macam2 adaaaa...
Zoom Malysia!!

Naz berkata... [Maklum Balas]

ala.. kan moto dulu2 ada taya spare kat blakang. hehehe...

kalo la ada alarm camtu taip tu, aku pun nak..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

vespa???elo bro,ni zaman globalisasi oraitt ade lagi kaa moto sebegitu ghupa??
hehee..

klu ade pon,ko jual suma aset ko pon blum tentu ko dpt beli alarm tu tau..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

pesal kita di zaman globalisasi la kita patut lebih inovatif bro..

iyer ker? naper x der org yg nak cipta ya??

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

betolll...
chewahhh,hang ayat power2 la skrg..
inovatif hmm..tapi klu ditambah dgn kreatif lagi superb..
haha..

mmg ade org nak reka Naz tapi takkn tercapai kot coz yg boleh membaca firasat manusia hanya akal fikiran mausia tu sendiri..itu hak mutlak kejadian manusia yg diberikn Allah SWT..mcm roh..
boleh ke manusia cipta ye??

Naz berkata... [Maklum Balas]

kreatif 1 hal. innovatif 1 hal yg laen pulak. kalo digabungkn boleh menghasilkan sesuatu yg berguna kpd org ramai disamping dpt fulus.. hehehe..

hmm.. memanglah kita x boleh nak cipta roh. tp kita boleh cipta sesuatu yg x terjangkau fikiran org laen. heheh..

~ h a n i m h u s i n ~ berkata... [Maklum Balas]

share la laptop ijo tu pokcik..hee

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
aik,la nih suma fulus ajo yo!!
tapi tak suma manusia diberitak minda yg kreatif dan inovatif..
huhu..
den pon nak bikin lor klu cam tuh..
nnt dapat fuluss..huhu..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Anem,
Nak ke??
takpo nnt pokcik bagik..
pos lorr..
siap pokcik free delivery ke UTM lagik..
hahaaa..