Bapaku Gagah..

Selamat Hari Bapa kepada semua bapa-bapa yang ada di Dunia ini. Semoga budi dan Jasa mereka yang telah banyak berkorban dan mendidik kita untuk menjadi insan seperti hari ini mendapat balasan yang terbaik dari yang maha Esa....
Untuk Ayahanda yang tercinta...semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan dipermudahkan kesihatan agar sihat sejahtera hendaknya....
.
Best Regard,
hysMan
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

30 komen:

Naz berkata... [Maklum Balas]

Aku juga nak ucapkan Selamat Hari Bapa kepada semua bapa2 di seluruh alam maya ni..

>tadi aku sms kat ayahanda... dia balas balik 'Terima Kasih'...

bro, gambo baru hang memang malatop. nampak janggut sejemput ala2 al ustaz... hensem la...

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

pakcik mohamad..
selamat hari bapa..
smoga sihat slalu..

=)
juga untuk ayah ku..
hehehe..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
bapa seluruh dunia mengucapkn terima kasih kat ko atas ucapan tersebooottt.. :)

mesti bila ko trima balas SMS tu hati ko rasa gembira tak terkata kann??bangga pon ade sebb bukan senang kita nak wish kat parent kita selepas kita meninggalkn zaman budak2..skrg malu sikit tu mmg ado...

janggut sunnah rasulullah SAW..
aku sukaaaa...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Mynna,
pokcik mohamad ckp terima kasih adik mynna..
hehehee

utk ayahmu juga..
aminnnnn.... (2+1 hehee..)

Naz berkata... [Maklum Balas]

aku sungguh terharu dng uapan tersebut... huhuhu... terharunya...

aku memang bangga pastu. cadang nak call, tp rasa malu la pulak. last2 aku sms jer. hehehehe....

betul3x... sunah Rasulullah SAW. semoga ko akan memiliki akhlak seperti Baginda... amin... :)

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

man..
adik mina?
bukan aku sebaya ngan anak die ke??
hehe..
anak die yg mana ntah sebaya ngan aku tu...
hehe..

2 dlm 1 ek..
tu la kelebihan nama bapa ku..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
klu aku call aje..jauh kan..klu dekat mmg segan tahap dewa2 laaa..
tp takut depa nanges plak..
kehkehkeh...

Aku tak sempurna kawan dan mcmane aku nak memiliki akhlak sesempurna baginda??
ko jugak..
amin..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Mynna,
anak die yg mane satu ha??
setahu aku,anak2 die suma muda2 lagu below 10tahun...
hang salah org tak??
adik pokcik mohamad umo 50tahun..
hang la tu..hahahahahaaa...

Aminnn Ya Robb...
(kabulkanlah ya tuhanku)

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

man..
laa ye ke..
anak2 die below 10 thn??
aku rasa aku sebaya ngan anak die yg ade janggut sejemput walaupun umur below 10 thn..
hehe..

aku memang la 50thun..
tp kene tolak lagi 30 thn laa..
hehehe..

Aminnnnnna...
eh tersebut nama aku yg comel lak..

xuen adyla berkata... [Maklum Balas]

happy fathers day to ur dad
to u
hahhaha
in case

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

wahhh!!!
perasan muda la tuh...
hehehee...

ape maksudnya pula nama tu??

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

xuen adyla,
thanx u sis..
in case??im not already be a father maaa..im a boy who always youngersssss...hehehee..
happy fathers day to ur dad tooo...
my regard..

<< s| tED| >> berkata... [Maklum Balas]

selamat hari bapa juga untuk kamu.. eh eh.. mungkin bkn untuk hari ini.. tapi akan datang.,.. InsyaAllah..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

s| tED,
InsyaAllah..
hehehee..pandai la kamoooo..
:p
btw,thanx..

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

man..
aku mmg muda lg..
ko je yg xtaw kan?


aminah maksudnye amanah...
insyaallah...

Farhana berkata... [Maklum Balas]

Assalamualaikum semua yg ada di sini.. Selamat hari abah juge ku ucap kepada abah-abah kalian..

miss GAZA berkata... [Maklum Balas]

ya,
kujuga xmo terlepas utk ucapkan hepi father's day to all father2 in dis world..
=)

en hysman,
moga kamu mnjadi anak yg baek dan soleh ya..
sejuk mata bapak nengoknya nnti...
=D

miss GAZA berkata... [Maklum Balas]

eh,
jangan lupa angkut award2 di blogku ya..
wajib ambek ni.
kalaw tidak xmo kawan!
=p

✖₪ F A R H A N I ₪✖ berkata... [Maklum Balas]

hepi father's day to ur dad ^__^

hazlin berkata... [Maklum Balas]

happy juga..

happy father's day utk semua bapa.

Naz berkata... [Maklum Balas]

hehehehe.... saper yg nak nangis? kalo di pagi raya nan syahdu tu lainlah... hehehehe....

janji ada usaha ke arah tu. :)
Insyaallah aku cuba... :)
amin....

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

Selamat hari bapa utuk ayah mu...

hang bila nak join kelab?
:P

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Mynna,
hahaa..
iye ke??
yg aku tau aku lg muda dr ko..
heheee..
agak2 amanah ke anda??
ngeee..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Hana,
Waalaikumussalam dokter Hana wanAbe..
hahaa..
utk abahmu juga..
:)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

miss GAZA,
insyaAllah..
seram juga ku baca..
heheee..
utk kamu juga smoga jd anak yg solehah yg dipandang sejuk..
hehe..aminn..

thyanx miss 4 da award..
hehee..
suker..suker..
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Farhani,
thanx..
4 ur dad also..
hehee

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Lin,
happy juga utk husband mu kak..
:)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
aku pagi raye mmg syahdu bila cium dahi parent aku..
airmataku otomatik jatuh..
hehee..
wahhh!!!

Aminn...
insyaAllah kawan..
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Nurul,
wahhh!!
manyak rindu sama akak..
lama menghilang..
heheee...
happy fathers day utk en.hubby juga..huhuu..

join da club??
oh no..no..no..
tunggu perut ade posh bag..
huahahaha...
:)

Naz berkata... [Maklum Balas]

Alhamdulillah... amat syahdu sekali. mesti time tu, ko tngh teringat kesalahan2 ko kat depa kan? samolah den... sob3x...