Telur Lipas..

Satu telur lipas menghasilkan berapa ekor anak???
So pasni kalo nampak telur lipas je boleh picit…..
.
Best Regard,
hysMan
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

25 komen:

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

mana ko dpt gambar ni?
ko amek sendiri ek?
agak menggelikan..

I am Karl berkata... [Maklum Balas]

ah

tidakssss

lipassss

xuen adyla berkata... [Maklum Balas]

cool

kudos

i like this pich mucho besos

mamai berkata... [Maklum Balas]

mau ridsect ka aku ada lebih nie....
lain ali jangan buat sampah...nanti lipas membiak

miss GAZA berkata... [Maklum Balas]

ya ALLAH!!!
geliiiiiinyaaaaaaa....

tolonglah!

Naz berkata... [Maklum Balas]

masa kau sek rendah, aku ada buat research pesal lipas. memang.. sekali telur lipas menetas, berpuluh2 eko akan keluar. agak menjijikkan, tp itulah salah 1 proses kitaran hidup lipas.

Sulela berkata... [Maklum Balas]

Tak silap aku ada 36 / 32 ekor anak dia sekali keluar dalam satu telur tu. Masa kelas biologi dulu, aku buat eksperimen pasal lipas neh. Dorang takde darah merah cam kita dan sisem tubuh dia simple je. Nak tahu lebih lanjut, ko pegi tanya cikgu biologi aku...kekekeke.

=>akupun suka picit telur lipas. Aku geli ngan lipas dewasa...tambah yang boleh terbang tu...huuuuu

FiNa berkata... [Maklum Balas]

awwww...

(bak kata naz)

Naz berkata... [Maklum Balas]

eh... Fina, tu kak nazarina punya la... ;p

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

acu penah masuk kn entry nie dlm blog acu dulu...huhuuu
geli yg teramat sgt...x sanggup nk tgk...eeeee...meremang bulu roma ku

Dj Epoi berkata... [Maklum Balas]

Ada saper2 yang hinginkan DJ Epoi kerumah korang untuk EDISI PICIT MEMICIT TELOW LIPAS nih!!!!

Hehehehehehh ajak Man sekali wakawkwkwkwaaaaa!!!

Naz berkata... [Maklum Balas]

lama betul Man mengghaibkan dirinya dari alam maya ni. penat kot... maklumlah ada majlis besar kat rumah... hehehe...

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

Salam man..
akak sudah pulang..

pulang~pulang saja, disajikan dgn gmbar lipas ni...
yerk!

░♥si lampu neon♥░ berkata... [Maklum Balas]

i love you lipas =)

FiNa berkata... [Maklum Balas]

naz,
man dah kembali...
tapi die tak layan kite dah..

Naz berkata... [Maklum Balas]

Fina..
Man tngh layan apa la agaknya. smpai x nak layan kita. mungkin ko x pesan jng nakal erk... kot?

FiNa berkata... [Maklum Balas]

kehadapan mu man,
jgn nakal2 erk...

naz,
agak2 man perasn tak??

Naz berkata... [Maklum Balas]

Fina, dia x perasan lagi. cuba ko kasik bold sikit pesanan ko tu...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

iye aku perasan.....
oh kawan2 ku suma maafkan daku atas ketelanjuranku oppstttt!! hehee.. kealpaan ku utk membalas komen kalian..
maap ye..
aku baca laa...cuma tak sempat nam membalas..
hehehee..
next entry yaa..

Luv u all..wakakakaka....
dush!!!

FiNa berkata... [Maklum Balas]

hehehee..
naz,
man dah bace la...
hehehhe...
malu jerk..
(aik???apahal nak malu?? takde kaitan!!!)

Naz berkata... [Maklum Balas]

Man..
kami merinduimu....

Naz berkata... [Maklum Balas]

FiNa..
ko ni brutal yg pemalu ek? hahahaha...

miss GAZA berkata... [Maklum Balas]

kalaw mai jenguk blog ni msti terrrtengok punyala telur lipas ni!
geram tul.




er,
rasa cam nak delete je n3 ni.
geli wooo!
haha
suka-sukiku pulak.
=p

miss GAZA berkata... [Maklum Balas]

ok

kutakde kuasa nak delete..

=p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

ku taknak delete..
kesian kat lipas itu..
depa pon nak idop..
huhuu