The KOP Comes To Asia 2009..

Liverpool team gwe monang wehhh.. Hahaa..
Untuk skuad Kota Singa buat ler bebanyak bersabo..
Friendly je ni, usaha lagi nanti wokeyy. Hahaa..
Match 'Reds' kat Asia berlangsung petang tadi. Kini tiba giliran pemilik 'Anfield' ni bermain kat National Stadium Singapore yang menyaksikan kekalahan ke atas Singapura dengan 0 berbalas 5 goals pada perlawanan persahabatan petang tadi..
Walaupun separuh masa pertama dah pon sampai ke minit 45, Andriy Voronin sempat scored tu beb for da first goal. Mantop la wehhh.. Huahahaha...
Separuh masa kedua plak menyaksikan permainan atas padang dikonker 4 goals skaligus oleh Liverpool team without Singapore not allowing to score any goals. Riera, Nemeth 2 gol dan Torres menjaringkan gol 10 minit sebelum wisel penamat dibunyikan oleh tuan refree.
Untuk anak didik Rafa Benitez, congrat team.

~ Keputusan Manchester United vs Greentown Hangzhou berpihak pada 'Setan Merah' 8-2. Owen & Gigs jadi hero..

Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

12 komen:

joegrimjow berkata... [Maklum Balas]

keputusan dah jangka
hahaa
hiduppp liverpool!!

Lili Puteh berkata... [Maklum Balas]

bola..bola..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Joe,
yepp..u absoulutely rite beb..
The Reds Live..
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Cikgu Lili,
urm.... hehee

Dj Epoi berkata... [Maklum Balas]

Salam....

Tahun Depan.....Gua kena Ubah selera untuk Sokong MU ...tak ponk Real Madrid heheheheheeh

Liverpool!!!!

Pool!!
Pooooooool!!
Poooooooooooool!!

<< s| tED| >> berkata... [Maklum Balas]

bola oOoooh bola!!

honeyamirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,

Apa-apa pun saya tetap sokong bola malaysia gak! sebabnya saya tak minat bola hahaha...

P/S: malaysia bola!! kui3..

sory ye Myhubby Amirul ayang potong line jap jangan maree... :)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

DJ Epoi,
huahahahaaa..
Man Utd Next season bungkus nasi lomak ler..hahahaaaa...

~da lame tak mandi pool..
ngeh3x..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

s| teD,
yea..boooola di sini..
hehee

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

honeyamirul,
kak,mane bro mirul..
beliau bekeja kah??
kih3x..
owh cilok yea..
hahahahaa...

skurang2 mase m'sia lawan man utd last week boleh juga dibanggakn ler..hehee..

~akak takde blog ke yg boleh dilink?? takkn sekadar menumpang kak..minta bro Mirul ni ngajo.. die akn usler..hahaa

honeyamirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,

Bro mirul? hehehe sedang membuta Sebab nak tukar shif dengan burung hantu kih3x... biasa la sesekali rasa gatai tangan ni... selama ni asyik tengok Myhubby je yang beri komen... akak pun nak try gak le...

yup! itu tak di nafikan...mugkin masa lawan dengan MU tu kalau malaysia kalah teruk mesti kena hentamnya...apa-apa pun tahiah lah pada pasukan malaysia kerana berjaya bersaing dengan MU...

Blog sendiri tak buat lagi masa ini... sekadar menumpang memberi komen je :)
tengok macam mena nanti itupun kalau Bro amirul bagi hehe...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

salam kembali kak,
hahaha..selalunya en.amirul tu sampai ke lewat pg naa..
hahahaaa..

hahaha,ok gak ka..blajo skit2 lama2 jd bukit..
hohohoh..
:p