Cahaya Kasih..

SINOPSIS NUR KASIH
Layannzzzz..
.
Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

24 komen:

Farhana berkata... [Maklum Balas]

Assalamualakum dak kentang.. Haha.. Minat gak ke cite ni? Huhu..

Abes laa kalo kak nurul nmpak ni.. Dia dh tetapkan hati takmo baca.. Mari kita lihat.. Samada dia akan baca atau tak.. Hak hak hak.. =p

~ Akak.. Baca jgn tak baca.. Heehee.. =)

sI tEDI berkata... [Maklum Balas]

aku dah baca.. la la la la

Idalara berkata... [Maklum Balas]

salam hysman...
akak layan gak citer ni..tp sering ketinggalan so tk tahu hujung pangkal..:)

p/s apa khbr..lama hysman tk singgah tmpat akak dan akak pun gitu..bnyk sgt hal lately ni.

Annies berkata... [Maklum Balas]

best juga cerita Nur Kasih ni. pemandangan kat kg nya pun aman dan menghijau. sejuk mata memandang.

I am Karl berkata... [Maklum Balas]

karl tunggu compilation dvd je if ade

nk tgk balik dis series

xnk tgk kat u tube or tv3 nye web

xbest

haha

nursarah87 berkata... [Maklum Balas]

Nur Kasih adalah drama yg ada kekuatan..

dan scene drama ni sangat cantik, walaupun ada scene yg cuma di rumah kampung..

good job from khabir bahtia..

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

haha..
ko da wat aku tau ending citer ni..
bagus gak..coz aku xslalu dpt tgk smpai abes..
hehe

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

tak mo baca...tak mo baca...
tak moooooo.....!!!!!!
:)

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

Hana,
Waalaikumusalam buat dak Hana..
mula2 dulu tak bape layan tp bila tgk tgh2 part mcm best plak.. my ummi slalu tengok jd tumpang sekaki la nengok..hahaha..

Kak Nunu takde mase nk baca kot pasal kak glamer kite tuh skrg tgh tension dgn mcm2 dugaan menimpa biliau..ehee..

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

Tedi,
hahaha.. camne best tak?? dak uteh suker ker?? hahaha

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

kak Ida,
same la saye jugak..hehehe..
tp klu dah bukak tu mmg tak lekang dr mate..hahaa

saye alhamdulillah sehat kak,kak plak??hahaa..saye masih ikot lg perkembangan Idalara..jgn tak taw..cuma silent reader sajerssss..hohoho

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

Annies,
betul tu,sejuk jer kan..
ehem..ehem..sakit plak tekak..
ehee..
terima kasih sudi singgah ke rumah buruk sayerssss... :p

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

Karl,
ade klua ker yg komplikasi nyer?? baguih2...hahaha..sokong industri tempatan jgn tgok utube wokehh..hahha

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

Sara,
khabir bahtia ke pengarahnyer??
patutlah gambo citer pon dh mcm citer sepi..die ghupanyer..ehee..

betul tu cik Sara,feel kekampongan turut terasa bila penonton tgk citer nih.. hahaa..

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

Mynna,
hahaha...aku paham ko babe..
ko kan bz dgn 'die' hohoho...

~mynna on blik ko nyer blog..
awat rivate plak..kedekut ko yeh..chiess!! ehe

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

Kak Nurul,
hahahhaa...
dugaaan utk hari nih..
hahahaha...

Naz berkata... [Maklum Balas]

aku tengok gak. tp selalu terlepas siaran. aku ada dengo, yg bertudung litup tu x lah seperti dlm drama tu... semoga beliau jadi seperti wataknya dlm drama dlm dunia realiti... ;)

>bro, ehem2 tu per? ;)

Farhana berkata... [Maklum Balas]

Pokcik.. Ehem ehem tu maksudnya nak ngorat tapi segan nak ckap.. Tu pasai ehem ehem dulu.. Heehee.. =p

~ sorry dak kentang.. nyibuk jap eh..

Naz berkata... [Maklum Balas]

hahahaha... cik Hana.. kalo pokcik nak ngorat, pokcik bunyi ehem..ehem... hahahaha..

panggil aku shEh berkata... [Maklum Balas]

hahhahahaa.... wa sgt suke tgk muke adam tu.. jatoh chenta lagi!

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

Naz,
a'ah aku ade dpt email gak pasal atitude Nur di luar produksi Nur Kasih..mmg seksi giler..tp biasalah dah nama pon pelakon..kita pon sama gak pelakon di atas bumi Allah yg hanya pinjaman nih.. ehehe..

~ehem2 tu saje jer bg pihak ko..nyambut kedatangan beliau ke teratak huduh aku mesti die dr blog ko.. SUMPAH aku takde maksud laen.. ;)

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

Hana,
pepandai sajer ini budak torch light...nnt kena smack sama ini olang baru taw woo.. ehehe

~kamu mmg penyebok laaa... baru taw ker..ehehe

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

Sheh,
ko mmg pantang kan nmpak laki dahi licin..suma sauk..mmg p*a*a la ko ko..hahaha :P

Naz berkata... [Maklum Balas]

akhirnya.. dapat gak aku online puas2 hari ni.. yeehaaa....

dah nama pelakon kan... btul apa yg ko taip tu. kita cuma pelakon di pentas donia yg fana ni. ko jd watak apa? aku pegang watak pokcik jual lomang kek topi jln tu... hahaha...

~x per.. ehem2 tu bnyk pengertian bro. skrg ni budak torch light asyik batuk2 jer. hehehe...