Memo Dari Masjid..

Untuk pengetahuan kita bersama..
.
.
Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

9 komen:

imanshah berkata... [Maklum Balas]

kalau azan macam mana ya??

noramsein berkata... [Maklum Balas]

emmm
menarik utk dibincangkan...
man...
aku copy dlm blog aku tau
saje nk sebar2 kn
hehe
just nk tnya
sape yg kuar kn memo ni
j/k masjid ke???

Sulela berkata... [Maklum Balas]

Betul ke? Yang paling confuse, MOHD tu...hmmmmm...

panggil aku shEh berkata... [Maklum Balas]

aku xpenah ade pon ringtone quran lam enset aku.. heheh
slamat2!

nza berkata... [Maklum Balas]

betul tu cz kekdg ayat tu xsmpt abiskn..

Pasal nama tu pn...aduzzz slma ni kita xtau ttg info nih...dasyat sungguhkn.

Naz berkata... [Maklum Balas]

yg ring tone tu memanglah... tp yg lain2 tu memang aku x tau.. bagus memo yg ko tampalkan kat sini ni... tenkiew... :)

Eiba berkata... [Maklum Balas]

Man...tul ker Ring Tone ayat Quran tak boley??? abis tu cemana dlm CD..dlm komputer??? btk MP3??? Baik ko siasat dulu fatwa nie dari mane..coz akak ader gaks ayat quran & ayat Qursi...nak delete ker???

Naz berkata... [Maklum Balas]

Kak Eiba.. maksud memo tu, kalau mp3 ayat Quran tu berbunyi dan kita pick up tanpa tunggu ayat tersebut habis, akan menjadikan maksud ayat tersebut terpesong atau x lengkap. :)

Dj Epoi berkata... [Maklum Balas]

Uuuuuuuuuuu....

Bagus info nih....
Naz ponk hebat gak...tolong jawabkan!! heheheh
Gua sokong NAz...

Kalau tak abis ayatnya...boley terpesong dan mungkin boleh membawa ERTI yg lain....