Mie Yabi..

Assalammualikum..
Lama sudah aku tak update blog senyum sokmo aku ni. Rindu terhenti woo.. Hahaha.. Maaf kalian, bukan aku lupa tapi tak berkesempatan dengan pelbagai masalah yang telah melanda kehidupan aku sebagai ahli nujum, dengan problem internet kena block dan beberapa masalah peribadi yang menghalang keaktifan aku dalam dunia tanpa sempadan ni. Hohoho.. Walau tak ada siapa yang rindu kat blog ni, tapi aku cuba maneruskan perjuangan ini. Perjuangan apa haa?? Eheee.. Aku pun tak tahu.. Jadi korang layan ke'enak'kan Mee ni dulu.. Adehh..

50% Halal?? Itu macam punya halal pun ada ka!! Ish3x...

Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

15 komen:

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

Memang ada ke mee ni?
awat tk pnah nampak pun?

joegrimjow berkata... [Maklum Balas]

haha
mana amek gambar bodo ni?
hehe

nza berkata... [Maklum Balas]

mmg lama sungguh menyepi...
Ingatkn g wat haji...hi.
Eh, ni mee dr mana yek????

Idalara berkata... [Maklum Balas]

salam Hysman..
wah..lama nya sepi tnpa khbr berita..
oklah ni dah aktif semula..

biar betul promo di atas tu...dah terang lagu bersuluh tak halal..:)

hazlin berkata... [Maklum Balas]

babi?
siput babipun tak kuasa nak makan....

Farhana berkata... [Maklum Balas]

Assalamualaikum.. Boleyyy tak saye nak masuk??? Hehehe.. ;p

Lama giler tak nmpak.. Huhu.. Sure ke takde org rindu kamu kat kamu??? Takde kot.. Muahahaha.. Maklum laa sibuk ngan kehidupan dia.. Hehehe.. ;p

Ade ke mee camni??? Haha.. 50% halal??? Baik tak payah tulis troih.. Ish3.. Ade jugak kene sekel pale manufacturer dia ni... ;p

sI tEDI berkata... [Maklum Balas]

wey!!! lama x update!! g mana???

50% halal.. samalah dengan x halal!!
la la la

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

kak Nurul,
mee ni Indonesia made..
kontrekter dr indon bawak ke M'sia mmg kat sini takde kak..

~jgn M'sia tiru plak..ade plak point dorg tak pueh hati dgn M'sia lagi..adehhh..

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

joe,
gwa amek dr org bodo.. ngee... ;)

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

kak Nza,
bkn gi haji kak tp buat kenduri..
kenduri ape?? tett!!! hahahaa...

mee nih dari jepun tp rase diimport ke indon kot..
ntah.. hehe

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

kak Ida,
waalaikumusalam kak.. :)
saye aktif ni pon tgk arah angin..klu ke barat laut mmg tertido laa..hehe

itulah panahan mate bg sesape yg cetek iman di dada terkandas dgn mainan dunia biz nih...pusing2 ade jer motif nk rundumkn org islam... hurm...

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

kak Lin,
suma kaum kerabat haiwan idung pendek ni walaupun kutu vavi mmg haram tak suka.. hahaa.. lihat pon nehiii.... hehe

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

cik Hana..
waalaikumussalam wanAbe..ehee..
tgh berduka lara lagi ker dgn dokter laki yg kamu observe tadi ker??hehe.. rileks laa yer.. :)

kehidupan ape yg kamu maksudkan??hahaha..kehidupan meredah lautan biru bersama si jerung dgn kamu laa...hehoheheo..

sekeh jer pale manufctre tu klu hang berani..saye rase selangkah jer kamu dah terkucil..hehhee

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

si Tedi,
haha..gi anyam ketupat nak sambut ghayer aji..hohoho...


taw takfe..
lalala jugerss..
eheee... ;)

Farhana berkata... [Maklum Balas]

Encik Man.. Ku tak duka lara cume ku trkilan saja weh.. Nape kat dunia ni masih lagi ade orang yg tak boleh nak hormat org lain.. Ape, susah sgt ke.. Hurrmmmm..

Hahahaha.. Tu kehidupan kaa??? Baru ku tahu.. Kalau gitu pasti khidupanmu trseksa.. Hahahaha.. ;p

Gue berani jek.. Sebab bkn gue yg sekeh pale dia.. Hang laa yg kene tolong sekeh pale depa tu.. Haha.. ;)