Dah Berzakat Belum..

Esok 31hb. Disember, hari terakhir bagi tahun 2010.
dan juga Cuti Peristiwa sempena kemenangan skuad kebangsaan di Piala AFF yang berjaya membaham garuda. Terima kasih.

Pengumuman...
Kepada warga Johor yang ingin membayar Zakat Harta,
Esok Kaunter Zakat akan dibuka dari jam 9.00 pagi hingga 5.00 petang.
Marilah kita sucikan harta dengan berzakat.
Rezeki melimpah ruah di dunia ni hanya sementara,
semuanya kekal milik Allah SWT.
Kongsilah harta kamu dengan golongan yang memerlukannya.
InsyaAllah keberkatan tu penting...



**Aku tak terlibat dengan kaunter zakat esok. Jadi cutilah dihari penghulu segala hari... Untung-untung anda boleh dapat souvenir dari MAIJ kalau bayar zakat... InsyaAllah..


Best Regard,

Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

7 komen:

Naz berkata... [Maklum Balas]

thanks broo!!!!!!!

mR.sYaH berkata... [Maklum Balas]

dh nk masuk thun bru dah.. kjp jer.. byr jgn xbyr.. heheh..

mr.syazwan berkata... [Maklum Balas]

A
L
H
A
M
D
U
L
I
L
A
H

sejuk peyut ini baca

=_=

nza berkata... [Maklum Balas]

thanks di atas ingatan tu.....

white rose berkata... [Maklum Balas]

wahh...
man...ALHAMDULILLAH...

teruskan ya man...
walaupun dah ade t/jwb nti man kena teruskan juga...

thanks diatas peringatan...

hazlin berkata... [Maklum Balas]

zakat.. menyucikan!
suci suci suci.. kecantikan...

Areef Ibn Naim berkata... [Maklum Balas]

salam,

dulu ada take course ttg zakat ni... tp dah lupalak... zakat harta ni mencakupi apa ek?

then, psl zakat pendapatan lak, dari sehari ke sehari asyik tertangguh je... ia backdated kan?

bro keja di maij ke? dulu sy pernah praktikum di maij bhg zakat... byk ilmu yg diperoleh dh lupa...

igt nanti nak panggil wakil maij utk trgkan ttg zakat ni kat sekolah terutamany ttg zakat pendapatan ni... tp, tgk cam dh senyap jer ttg zakat pendapatan ni...