Contest Pilihan Hati WR..

 Assalammualaikum dan selamat pagi.
Harap anda semua sihat dan merajinkan diri di pagi Isnin, yakni hari permulaan minggu.
Jangan malas-malas, itu semua bisikkan syaitan yang direjam.
Tak percaya, cuba try test tanya Ustazah Ros Putih... :p

Aku terpanggil nak join contest dari blogger tegar White Rose a.k.a WR.
 Memang payah nak tentukan lukisan mewarna budak-budak kecil ni.
Tapi saya nak pilih yang ini kak,

JOHAN - PH3
 Warna kemas, teratur. Walaupun warnanya nampak kosong tak cukup terang dan kombinasi kurang sesuai tapi imaginasi kanak-kanak yang boleh fikirkan latar belakangnya sangat bagus. Ada mesej tersendiri. Kat tepi jalan pun jangan sombong, kena tegur ok. Hehe... Ambe suka yang ini. Terbaiklah.

NAIB JOHAN - PH1
Warnanaya cantik, terang dan sesuai tapi awannya dan situasi kanak-kanak ni yang bersalaman di tengah jalan raya kurang sesuai. Matahari pun boleh tersenyum, itu yang mahal tu. Hehe... 

TEMPAT KETIGA - PH2
Warnaya sesuai dan kombinasi yang cantik. Simple sangat walaupun ianya nampak penuh nak banding PH1 dan PH3 kerana warnanya tapi 'kosong' pada penyampaiannya.

Kenapa aku harus menyertai CONTEST PILIHAN HATI WR?
Aku harus sokong kekanda maya aku seorang ni...
Beliau tak pernah jemu komen di teratak huduh aku dan sentiasa menjengah ke sini.
Jadi aku sebagai blogger hingusan cuba untuk mengimarahkan contest yang beliau anjurkan.
Walaupun percent untuk aku nak menang agak tipis. Aku layan saja.
Mana tahu rezeki Allah kan. Iyer dak?
Hehe... Kak saya downn to earth ni, tolong simpati yer...

Klik pada banner pic dibawah untuk ke link terus ke blog beliau.


Aku rasa anda semua kenal siapa WR ni...
Miahahaha... Itu trademark tawa beliau.
Siapa yang pernah baca komen ade unsur-unsur gelak-gelak kucing tertelan gigi,
itulah antara gelakkan komen yang membina dari beliau.
Sangat cool tapi bila terserempak dengan cik Anon, confirm Cikgu Ali pun gerun nak datang ngurat. Hahaa...
Kekanda WR ni seorang ustazah dan mengajar di sekolah rendah ape ye namanya?
Tak ingat (potong markah)... Hehe...
Tak lupa juga beliau merupakan anak bongsu dalam keluarga.
Info tambahan, sangat suka bergambar dengan penyu @ kura-kura.
Apakah?? Laarriiiikksss.... Hahaha..
Mengajar kelas Bahasa Arab, BABUN itu pintuuu...
Walaubagaimanapun, Cikgu WR sangat sporting.
Terima kasih kak atas kesemua komenmu di sini.
I'm extremely grateful sis. TQVM...

Best Regard,



Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

11 komen:

mR.sYaH berkata... [Maklum Balas]

semoga menang kontest ni.. mmg ph3 tu boleh thn antara yg lain.. mcm tu rupanya gelak kucing tertelan gigi yerk.. miahahaha..

mr.syazwan berkata... [Maklum Balas]

nnt ku wat contest ko kena sokong gak la ye..

hahaha

::FAIZ FARISH:: berkata... [Maklum Balas]

Stuju ngan Syah

sahromnasrudin berkata... [Maklum Balas]

assalamualaikum..

sy kenal dia sbg seorang ustzah yg sgt garang heheheheee

nulhazwany abdul malik berkata... [Maklum Balas]

teringat zaman2 masuk petandingan warna sekolah tadika ^^

nabilah_2908 berkata... [Maklum Balas]

PH1 tu..kalau penuh warnanya...sure lagi cantik.. ;)

good luck..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BUBUR JAGUNG

maiyah berkata... [Maklum Balas]

good luck ;)

ADfeez berkata... [Maklum Balas]

wah.. menarik contest nie.. gudluck :D

HEROICzero berkata... [Maklum Balas]

woaah rajin bebeno~ gud luck lah~ =)

white rose berkata... [Maklum Balas]

hahahhaa...
man, man...

ayat kau tu buatkan akak rasa nak bagi je kau menang terus...
kau angkatkan bakul akak sampai tingkat 14 lagi tu...

naseb baik guna lift, kalau kau angkat mau putus urat saraf kau kan...
miahahahaha...

ok man...PENYERTAAN ANDA DITERIMA...

thanks sudi meriahkan lagi contest ni yee...

NzA berkata... [Maklum Balas]

ni cikgu PSV dtg...hi.hi.hi...
sbnarnya kalu lukisan yg brlatarkan putih tnpa diwarna , tu dikira lukisan yg blm siap w.pn warnanya cantik..dr pngalaman masa akak jd hakim prtandingan daerah la....

ok gud luck.....