Tukar Header..

 Hari ni ingat nak ke Pasir Gudang, tengok layang-layang,
Tapi ada hal lain pulak, jadi kena tunggu sajalah next year punya layang-layang.

Setle semua kerja, aku dok depan PC belek-belek photoshop.
Ingat nak buat banner En. Din, tapi aku terbuat header baru pulak. Hehe...
Header yang lama macam bosan, kali ni colouring sikit.
Tapi aku kurang pasti belakang tu purple ker pink erk?
Aku pakai pink? Hahaa... Harap-harap itu purple.
Buta colour skit derr... Adeii...
Apa-apalah, lain kali kasi tukar lagi...


 Slow ke loading blog aku ni?

Kalau perlahan aku kasi buang coding-coding mana yang tak diperlukan.
Tapi kalau nak buang encik Nuff? Tak mungkin..
Hehe..

** Harap anda semua enjoy datang ke mari. Terima kasih banyak-banyak kerana sudi singgah ke teratak buruk ambe nih. Wassalam...


Best Regard,


Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

9 komen:

Citarasa Rinduan berkata... [Maklum Balas]

selamat malam hsyman

mmg slowlah dik looding...
em....tapi, mmg cun gile..kak suka header baru nie

PS: warna puple,..,,betul lah apa yang kamu pandang..

white rose berkata... [Maklum Balas]

lawa & hensem mcm man...
sampai akak nyanyi lagu "MERE MAANNN..."

hahaha...

cantek2...

HEROICzero berkata... [Maklum Balas]

hehe ceria sangat neh. =)

Sham berkata... [Maklum Balas]

baru tukar header gak...tp tak secun ni la...jeles pakcik...

mr.syazwan berkata... [Maklum Balas]

F
U
U
U
Y
O
O
O

warna H.I.J.A.U

sama lerr

sep2..

hahaha

:: noremy bte rahmat :: berkata... [Maklum Balas]

folo & BW..

mehla jenguk belog ai..

nice to know u!(^_^)

p/s:cantik header...

::FAIZ FARISH:: berkata... [Maklum Balas]

nice......

nabilah_2908 berkata... [Maklum Balas]

tu la..mula2 masuk..tgk2 sofa dah hilang...hehehe...

mcm ni ok gak..simpel...background tu warna purple..bukan pink..hehehe..

and...blog lagi ringan berbanding yg sebelum ni.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BUBUR JAGUNG

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

uwaaaaaa........
jeles...jeles....
nk header baghu gakkkkk...
uwaaaaaa.......