GiveAway EdY : KATA KAU!

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Moga anda semua dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Amin... Terima kasih White Rose a.k.a Kak WR sudi tag aku untuk join GA dari seorang blogger popular. Diberi nama Kata Kau! by Edy.

Syarat-Syarat : 
.
1. Jadi FOLLOWER blog ini.
Dah lama termeterai aku sebagai followers En. Edy. FB pun sudah.

2. Buat entry dengan tajuk "GiveAway EdY : KATA KAU!".
Pastikan pada entry tersebut mempunyai BANNER GiveAway dan LINK ke blog entry GiveAway ini.
"GiveAway EdY : KATA KAU!"

3. Pilih 1 GAMBAR dari mana2 entry dalam BLOG INI dan letakkan pada entry penyertaan anda.
Pastikan gambar yang "DICURI" tersebut mempunyai border :

4. Letak CAPTION/KATA-KATA paling UNIK/KREATIF/LUCU untuk gambar yang dipilih. Caption/Kata-kata mesti tidak melebihi 10 PATAH PERKATAAN. 
Jagalah iman dari kezaliman, itulah keamanan mereka yang peroleh petunjuk.

5. TAG sekurang-kurangnya 1 orang blogger dan pastikan mereka tahu.
Aminah Amin. blogger pinky. Hehe...

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.
Sudah.
Gambar tersebut 'dicuri' dalam entry Ni Nak Marah Ni..

**Gambar tersebut menunjukkan isyarat PEACE!, bak kata En. Edy PEACE NO WAR. Sekalipun kita dalam keadaan marah dan tertekan haruslah bertenang kerana KEAMANAN itu adalah nikmat yang perlu dipelihara dan ianya tidak datang dengan sendirinya.


Best Regard,

Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

20 komen:

Edy Zaidi berkata... [Maklum Balas]

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

hazlin berkata... [Maklum Balas]

oh.. nasib baiiikkk tak di tag.
mieynna.. sila jawab cepat.. abang man nak rayban ghega ribu ghaban..
hehoheho

white rose berkata... [Maklum Balas]

hahaha...

man, man...
bagus betul...

xde kau TAG akak, si amina yg TAG...
hahaha...

elok sesangat...
pusing2 antara kita jer...

biasanya yg melekat tu pada akak je...
miahahaha...

xpe, kali ini man mesti dapat...

caiyokk!!!

mR.sYaH berkata... [Maklum Balas]

wah.. semoga menang spek mata emas yerk..

niesz berkata... [Maklum Balas]

gud luck ya :)

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Edy Zaidi
insyaAllah..
u r mostly welcome..
:)

hysman berkata... [Maklum Balas]

@hazlin
klu saye tag akak pon tak tentu akak nak jawab..
kannn...hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

@white rose
kate sehati berdansa kak..
hehehe...
hidup ni bagai roda..
pi mai pi mai..tang tu gak..
hahaha

aminn..
hehee...

hysman berkata... [Maklum Balas]

@mR.sYaH
masin mulut tu derr..
aminn..insyaAllah..
:p

hysman berkata... [Maklum Balas]

@niesz
terima kasih... :)

Citarasa Rinduan berkata... [Maklum Balas]

selamat malam adindaku hsyman

all the best..wah menarik lah jawapanmu..
terbaik/.kak doakan berjaya yer

HEROICzero berkata... [Maklum Balas]

PEACE! =.=V

mr.syazwan berkata... [Maklum Balas]

WAH

sejuk dengar kata-kata tu...

=_=

ADfeez berkata... [Maklum Balas]

gudluck hysman...:D

Afzainizam berkata... [Maklum Balas]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

good luck bro.... mana tau rezeki ko kannnnn dapat rayban freee

NzA berkata... [Maklum Balas]

good luck...rajinnya man sertai GA skrg...

sahromnasrudin berkata... [Maklum Balas]

selamat berjaya bro...

aleen aiden berkata... [Maklum Balas]

caption itu sgt nice...gudlak eyh! ^_^

nabilah_2908 berkata... [Maklum Balas]

comel je tangan tu... :)

Good luck...!!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW : CITRA HATI ALIESHA KIRANA

maiyah berkata... [Maklum Balas]

assalam.. moga berjaya ;)