Saat ini, Anda Dalam Pemerhatian..

 Bila bos anda sendiri add anda dalam facebook... Respon?
Adakah saya perlu 'accept' disebabkan...
- saya ni tersangat jarang updated status, tak perlu risau. Boleh gitu?
- bos sekarang kursus di Mesir, mudah sampaikan berita terkini di tanah air. Boleh gitu?
- saya seorang pekerja yang komited dan dedikasi, tak main FB waktu kerja. Boleh gitu?

Hehe... Apa-apa pun, terima kasih Tuan.
Saya dah approved.

** Jadi lepas ni kena 'beware' untuk melontarkan pendapat di alam maya. Segala tuturan komentar dalam pemerhatian. Hahaha...


Best Regard,


Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

10 komen:

nabilah_2908 berkata... [Maklum Balas]

hehehe...boleh apply privacy setting kt FB...hide dr Mr Boss.. ;)

Dinas Aldi berkata... [Maklum Balas]

alamak, bos kat FB! kihkihkih..

NzA berkata... [Maklum Balas]

xsalahkan kalu kita sntiasa jujur...akak pn slalu chatting dgn bos akak...he.he.he...

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

teringat kngn di add bos kat fb dulu...jenuh pk nak approve ke tak...tapi rupa2nya kkdg fb ni boleh merapatkan hubungan ye...
:)

me_nazri berkata... [Maklum Balas]

hati2 la lepas ni..huhu

ckLah berkata... [Maklum Balas]

ckLah block bos ckLah...
;D

Amieynna berkata... [Maklum Balas]

ala.. tsk salah approve.. sbb ko bukan jenis melepaskan perasaan kat fb mcm aku.. hehe
kalau aku.. idookkleee

hazlin nazri berkata... [Maklum Balas]

mudanya boss!

Naz berkata... [Maklum Balas]

bos pun manusia biasa... tp kdng2 dia leh jd manusia luar biasa.. hehehehe...

Oasis berkata... [Maklum Balas]

Ssh juga bila ter approved rakan2 kerja dan family dalam facebook. Nak berfoya2 pun ssh.