Selamat Hari Bapa..

Selamat Hari Bapa untuk bapa-bapa sekalian alam.
Pakcik-pakcik, uncle-uncle, atuk-atuk dan seangkatan dengannya.
Saya selalu wish hujung tanduk, dah terlewat baru teringat nak wish.
Memang dah TERbiasa TERlambat.
Ahaha... Cuba sedaya upaya untuk ubah, insyaAllah.
Tak apalah, better then nothing right, hehe...
Kesempatan ini, nak ucap SELAMAT HARI BAPA untuk ayahanda saya,
Haji Mohamad Abdul Samad, terima kasih atas segalanya.
Pengorbanan dan jasamu tidak ternilai, Terima kasih bah...

Hari bapa, orang lain celebrate dengan anak-anak,
Officemate saya yang 2 orang ni celebrate kat zoo konon-konon hidup dalam blues.
Anak kat rumah, ayahnya pula rindu sama member-membernya yang terperangkap dalam sangkar. Ahaks...
Tak apalah nak release tension katanya lepas kerja. Hehe...



Ambil kesempatan, zoo dengan ofis sebelah menyebelah saja.
Habis kerja, lepak zoo ler. Ahaa..
It's time to capture.. :)



  
**Muka aku takde, kate depa buat merosakkan lensa jer. Hehe.. Dah lama tak update blog, itu sajalah setakat ni.
Selamat semua...

Best Regard,

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

5 komen:

Citarasa Rinduan berkata... [Maklum Balas]

assalamualaikum

adikku hsyman.
aduh!!
lama nya tak bersiaran..
kak rindu tau

syukur, akhirnya update juga. dgn pic yang cantik2..
subhanallah.. maha suci Allah
terbaik, walau pic awak tak ada.. nie okeylah

utk ayah kamu.. selamat hari bapa

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

erk, adik kentang...
bila plak turn awak nak jadi bapa dan clbrt hari bapa ni?
:)

ADfeez berkata... [Maklum Balas]

ermmm... gmbr tuan blog xde... xkan malu kot. ~

aleen aiden berkata... [Maklum Balas]

gamba cantik. ^_^

Dinas Aldi berkata... [Maklum Balas]

dik Hysman, sihat ka? lama x dengar berita ni haa