Bantuan Diperlukan..

Member aku hantar SMS kat aku soh aku tolong 'setle'kan satu SMS yg die terima..
Bunyi @ bentuk SMSnye begini ghupanyer..
"Jawab soalan ini:
Kalau awak mencintai seseorang, awak boleh atur huruf ini menjadi perkataan
AKLAIKAIMSWAY
Kalau awak tak reply mesej ni, bermakna awak tak tau utk bercinta..
Semoga berjaya.."
Siapa mau try susun semula huruf2 tersebut utk jadi satu perkataan??? Aku memang tak tau bab2 cintan-cintun ni.. Tak penah bercinta lg.. Kuikuikui.. Aku rasa ini bukan perkataan melayu kot coz jarang sekali bahasa melayu ada Y & W..
Ada sesiapa yang tau??
Ahaakk.. :p
Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

13 komen:

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,
Xdapek bantu gaknye... :( Bahasa pe tu? takde klu kah?

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Waalaikumussalam..
Ntah la bro..xde klu pape..
Member saya pon tak tau gi tanya saya..lg la hampeh..
hehe..
Nak kata Assalamualaikum bukan..

Ntah ler..hahaa..

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man, Memang hampeh! :)

Naz berkata... [Maklum Balas]

susahnyer...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Waalaikumussalam..
Xpe ar bro..
Im surrender je..
hahaa..
mmg payah pon..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz..
Mmg susah pon..
Takkan hang pon tak dpt??
ko ahli falsafah msti byk membaca..hmm..
ngeh..ngeh..

Naz berkata... [Maklum Balas]

tu bukannya falsafah, tu susun2 ayat. aku mana gheti wat mender tu? aku try pelbagai kombinasi. naik fening kepla gua. ada la sejam aku membelek2. tp hampeh. rasa x pueh ati pun ader...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

heheh..
aku rase SMS ni saje je nak bagi orang tension..

Tau takpe,aku pon tak puas ati still tak dapat..ceh..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

tp kalo ko dah tau jawapannyer nanti, khabaq mai no..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

InsyaAllah...

Oraitt..

noramsein berkata... [Maklum Balas]

haha
jenuh aku pikisr...
x dpt looor
ye la...
aku mn tau bcinta
hahhah
=p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

tak dpat??
oraitt..takpe laa..
abaikan..

yo yo o je ko..
gadis 15 feb tu ape kes...
lu bikin wa panassss je beb..
hehe.. :p

Jejaka Terhangat berkata... [Maklum Balas]

tak terungkap lg ke?
Saya Milik Awak

awak milik saya pong buleh..