Ilusi Anda Bagaimana??

Entri kali ni pulak, aku nak share dengan korang tentang ilusi (illusion) mata.. Ape yang korang nampak dalam Gambar Pertama, Gambar Kedua, Gambar Ketiga dan Gambar Keempat?? Kuang..kuang..kuang.. Test power kejap.. Tapi bagi sape yang da tau tu, buat2lah tak tau ye.. Hahaa.. Saje nak release tension...
Ade bran??
.
Ade lagi pic illusion yang lain, tapi tak yah la... Cukup ler ni 4.. Lagipon kuota laki pon ade 4, lebih2 kang nnt ade yg marah.. hehe.. (juz joking..).. Zaazzzzzz....
Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

14 komen:

Naz berkata... [Maklum Balas]

yes... aku suker gambo last tu. perghhh!!!!!!!!

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,
Aku cuba jawab erk!

Gambo 1st = Nampak sekor anjing tgh mnum ke mkn?

Gambo 2nd = ade 10 kepala org kat pokok tu...

Gambo 3rd = Nampak wajah muka...

Gambo 4th = Nampak bontot pompuan tgh niarap... hahahaha

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
hehehehheheeee...
pandai mu ni...
nampak je..huhu..
skurang2nya aku sampaikan dgn samar2 tanpa dengung...hehee..







Bro mirul,
hahahahahahahahahaaaaaaa....
so clever..
ilang tension or makin tension??? hope dapat release tension dr dpt surat dr JPJ tu ye..
hehe..
but bro da 4th answer u gave 2 me juz now was already unsensored answr bro...haha..

Naz berkata... [Maklum Balas]

itulah reaksi lelaki yang normal :p

amirul berkata... [Maklum Balas]

Man?
Release le skit tension aku... 4th answer = aku cuma jawab ape yg aku nampak... huhu... yg lain jgn mare ar...

my name is KARL berkata... [Maklum Balas]

sure kuota laki 4 je??

hahahaha

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

gmbr pertama anjing tgh minum
gmbr ke2 ada 10 jenis muka
gmbr ke3 muka org
gmbr ke4 tu seksi nye...hehehhe

Aminah Amin berkata... [Maklum Balas]

gambar yg last tu agak lama aku berpk..huhu..akhirnye nmpak gak ilusi ape kah itu...
hm..nak cukup kan kuota?yg satu pon xnmpak lg..hehehe...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
yezzzaa..huhu..




Bro Mirul,
hahaa...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Karl,
bg yg mampu 4 ler,kalu yg terlebih mampu tu sedosen pon boleh..hahaa..
salah ke??nape plak??cuba try tgk inai yg dipakai pngantin laki cuma 3 jari ujung je yg diinai sebab kuota ade lg 3 kosong..hehee..
tp cmne dgn pompuan yg diinai semua jari ye??10 kosong ke??
hahaa..




Acu sayang,
betoiii la tu acu..
hehee..yg ke empat tu..hmmm....
no komen..hehe..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

salam mynah...
hehe..gambo ke empat tu juz lelaki je sekali pandang da bole nampak..hahaa..

yg satu tu biarlah rahsia...
aku low profile,tak suka tunjuk2 nnt da jadi bru aku war2kan 1 dunia...hehee.. :p

Idalara berkata... [Maklum Balas]

yang akak cuma nampak nyata ilusi ke 3 gambar 10 muka lelaki kat pokok tu...yg lain2 tu msh blurr...

ade2 jer hysman ni...nsb bek akak tak guna laptop kalau tak mau akak tunggang tebalikkan lap top nk tguk apake benda tu..

Idalara berkata... [Maklum Balas]

eh..silap lah hysman..bukan ke 3 tapi ke 2..hehehe..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak ida,
klu blurr cuba try test klik besokan imej pastu save dlm laptop akak.da save dl laptop jgn lupa tunggang terbalikkn laptop akak tu ye..
hehe..
akak,jawapan suma da diberi di atas oleh bro mirul..
ahakk.. :p