My bos bornday..

Today is my bos birthday.. 13.02.. Tepat 12tghari suma staf gi lunch.. Yg aku suka coz dapat makan free.. Bos blanjer.. Hahaa.. Yg ke bape aku tak tanya plak.. :p.. Tadi kitorang celebrated kat LAVENDER JUSCO Permas Jaya.. Bole ler.. Aku memang kuat makan tapi bab2 makan kat restoren beso2 (beso ke??) ni agak susoh beno nak order menu.. Kat gambo suma makanan nampak sedap tapi bila sampai je hidangan emm hampeh.. Lambat sangat aku order je ler mee mamak hehe.. abis citer.. Nasib baik sedap.. Klu tak sedap baik aku makan kat Ahmad Khan lagi sodap.. Tapi tadi agak rushing nak kejokan solat Jumaat.. Tapi Alhamdulillah sempat jugak, abis je kol 1pm kitorang trus solat Jumaat..Ni die Mr. Lai a.k.a bos aku.. Happy Birthday bos.. Hope taun ni banyak dpt pojek baru.. Kalu tak, nanti aku ngulor bikin blog.. :p

Our ladies staff.. Engineer, assistant and admin..

Shahrul and me.. Safety & draft..

Our twin wawawawa... Draft & site superb..

Kenyang perut aku.. Alhamdulillah..

Tapi nak tanya skit, LAVENDER ni termasuk list made of yahudi tak ek?? Coz tadi kawan aku (tudung puteh) ade tanya aku LAVENDER ni halal tak?? Ade sesape tau, share skit..

Before aku terlupe.. Esok 14 Februari, mesti ade mat or minah2 yg nak celebrate Hari Kekasih.. Kita sebagai umat Islam baik elakkan dari menyambut.. Bukan takat elakkan tapi takyah sambut terus.. Nak tau knape?? ha! klik sini.. Benda ni da lame daa.. Dorang nak ngulingkan umat Islam secara halus.. Sampai negara pak arab sendiri pon nyambut jugak. iish.. klik sini.. So aku berharap sangat jgn sambut k.. Hari kekasih dalam Islam tak tertakluk pada mana2 tarikh atau hari pon.. Tiap2 ari adalah hari kekasih.. Watch out..

Katakan "TIDAK" pada V*******E DAY.. :(

Sumber link ke Amirul Blog.. Thanx bro.. :p

Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

4 komen:

my name is KARL berkata... [Maklum Balas]

cool giler ur boss

btw,

bro tolong rate my blog k.. tuk yoyooh blogger awards..

details ade kat one of my latest entries kt my blog.. tq

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

yezzza'..
karl,i already vote to ur blog excellent.. 5*.. hahaa..
hope u'll get it..
:p

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,
Selamat ulangtahun buat bos u... janji perut kenyang ar... :)

Thanks for linking the mssg... semoga mereka yg memerlukan mendapat manfaat...Insyaallah...

P/s : tadi pergi sebuah pasaraya utk menukar sesuatu... sambil2 tu ternampak ada segolongan budak melayu tengah membeli kad valentine dan patung teddy bear buat kekasih brgkali... apa nak jadi? :( Didoakan mereka diberi hidayah oleh Allah supaya menemui jalan yg benar... ameen...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Salam bro..
iye la,janji perut penoh hihi..
u r welcome bro.. :p
kita doakan utk mereka smoga diberikn penerang ati..tp nk buat camne bro,kat dlm tv masih penuh dgn citer2 bertemakn valentine lg..
td AC di sini pon citer psl valentine day gak..hmm.. :(