Award From Tukang Cerita..

The Rockest Blog Ever!!
Thanx kak.. Moga dimurahkan rezeki yg berhela2... Hehee...
U Rock Forever sis........!!!! Hahaa...

Saye pon jarang bagi 'ole-ole' kat akak.. Coming Soon maybe.. Hehee.. Juz wait n see ya.. Oleh itu,aku ingin memanjangkan award ni kat:- 1. Naz Hawaiiiee.. 2. DJ Epoi Wallaweii.. 3. Kak Hazlin Minangrawa.. 4. Acu Sayang.. 5. Kak IdaLara.. 6. Arabella Binary.. 7. Bro Amirul MD BH.. Aik, da dapat so cancel la hahaaa... 8. Hanim UTM..wakakaaa.. Silalah yea..... Jangan malu segan....... :p

Best regard,

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

46 komen:

Aminah Amin berkata... [Maklum Balas]

tahniah2..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Alahaii....
heheee...
:p TYVM...

aRaBeLLa berkata... [Maklum Balas]

hysmman..jangan ler letak nama akak binary kat hujung tuh..nanti orh ingat akak jual pil jamu binari lak..hukhukhuk..btw tq =D

~ h a n i m h u s i n ~ berkata... [Maklum Balas]

huuu...
terima kasih byk2 for the award..
=]

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

hahahaaa.....
aku glamer...aku glamer...
hahahaaa.....
~toing! toing!~

:)

Tq coz wat n3 khas ini...
tapi, ekceli...akak seganlah....

:)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Arabella..
u're welcome sis...
Ok la tu kak..nampak sikit cam bella si penjual jamu yg dikaitkan dgn mulut beso..wakakakaaa...
awet muda skit..hehee..
Sis,nape slalu typing error bila taip name abe???hySSman...hysMMan...
hysMan ler kak...
ammaaa..
:p




Hanim,
Ur welcome..
huhuuukkk.....
:)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Nurul,
Aik,baru tau ke akak glamer???
bukan ke sblm ni akak da memang dikenali seantero dunia...
heheeeee....

no hal la kak...
no worries..
thanx coz sudi memberi...
peace no war..
:p

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,
Banyak ko punye MD BH... kui3x... apepun TAHNIAH le... :) slmt hjg mggu...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Waalaikumussalam bro..
hahahaakkkk....
ingat tak perasan td....
ok wat..tertinggi tu..like CEO..
huhuhu...
Thanx..
Selamat berhujung minggu..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

TAHNIAH BUAT KO MAN.... mesti org kampung ko bangga ngan ko. ala.. anak saper la ni...

Tahniah buat aku juger pasal ko memanjangkan award ni kpd aku. Heheheee..... inilah kali pertama aku dpt award sepanjang memblog. Tq my pren :)

*aku yg terharu...

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

rock kah acu???
hahahaa..anyway,thank you so much

Idalara berkata... [Maklum Balas]

salam hysman....terimakasih segunung intan...seluas lautan..first time dapat award..nti akak amik k...
dua hari yg lepas akak masuk kat blig hysman..nk bg komen tp ntah nape tak boleh..error..frust akak..mudah2an arini okeh jer...apa2pun thanks sbb rajin bg komen kat entry akak..komen yg sgt bernas dr anak muda yg matang..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Acu sayang,
acu rock tratai layu ditasik madu ler..takkn rock kapak plak???
hahaa..
u're welcome cu..
:p





Kak Ida,
matang??woww...hahaa..
itu yg diharapkan..
trimas kaseh...
kita perlukan anjakan paradigma kak..cewahh..(poyo..)
hmm..mentaliti manusia skrg da smakin meningkat kate ekonomi bekembang negara da maju..hehee..tp gawat gak..
thanx kak coz sudi menjengah ke teratak burok kawe nih..
hehee..
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
lupa plak ko naz..heheee..
anak sape??anak org laaa bro...
thanx geng..
weh,takde maknenya org kg nk bangga dgn aku...sungguh mengerikan...ceh..
tak geti malu pe ucap congrat kat diri sndirik..hahakk..
TAhNiaH..
hehee..
takde hal la bro...
tak salah kan kita share kegembiraan kita kat memebr2 lain..
hahaa...(poyo punya ayat..)
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

Aku sesajer jer ucap tahniah kat diri sendiri. Nak menceriakn suasana... hahahaa..... Anugerah tu pun ko yg awardkan kat blog aku. So, sesamalah kita mengucapkan tahniah sesama kita... Majulah blog utk negara...

Idalara berkata... [Maklum Balas]

(lari dari tajuk sikit)hysman..pnah tanya akak..tntg entry akak Cinta dan perkahwinan..hysman tnya 'cinta tk kenal usia...'
apa pendapat hysman tntg cinta yg tak kenal usia..maksud akak..pmpuan yg berusia jatuh cinta pada lelaki yg lebih muda hmpir 6,7 tahun drnya..jawab jgn tak jawab(ada sorg kawan yg mengalaminya..akak bagi pihak bertanya pndpt)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Ida,
pada pendapat saya,saya rasa tak salah kot..itu suma JODOH da tertulis kat 'sana'..kita hanya redha,pasrah dan tawakal pada ketentuanNya..
yg pntg skrg lelaki..asalkan laki tersebut sanggup terima seadanya pompuan tu.sebab yg akan tangung tomahan si lelaki tapi yg menaggung malu si pompuan..si laki harus peka&kuat mempertahankan perkahwinannya sekiranya depa berkahwin dan menjadi buah mulut org serta cuba utk menyangkal pendapat org,sebab laki adalah asas kekuatan pompuan.kalu lelaki lemah,pompuan pun akan lemah..yg penting kat sini cinta sejati yg lahir dari hati nurani(cewahh..poyo)..kalu cinta tu lahir sbb harta atau sihir..itu yg mebuatkan parah masa depan..cinta memang tak kenal usia tengok mcm mawi&ekin,que haidar&linda jasmin dan yg paling gempaq zakuan&rita rudaini..11tahun kak..sempoi je.tapi masa depan dorang kita tak tau lah..hanya mendoakn yg terbaik..skrg mcm da jadi trend..member2 saya pon ramai yg couple 1@2 tahun pompuan lg tua dari die.
pada saya la,itu bukan jadi masalh kat sini,scr logik dan mantiknya pompuan akan nampak lebih tua dari usia (barangkali) jadi si lelaki akan pikir dlm kpale die "dapat ke die bagi zuriat kat aku".."bila aku da tua,aku yg kan jaga die atau dia yg akan jaga aku".."adakah bila aku berusia 30thun tapi rupa die da berusia 50thn" dan etc...
ini mungkin yg dipikirkn oleh lelaki (bujang) tapi yg duda saya tak tau la..Rasulullah pon berkahwin dgn Siti Khadijah perbezaan umor yg ketara tapi sebab untuk menjaga maruah wanita.
Tak salah asalkan si lelaki sedar di mana lingkungan die berdiri bersedia dari luar dan dalam iaitu dari segi keteguhan emosi dan kemantapan kewangan..

hmm..ntah la kak,ni saya ckp pasal slalu bace paper.xde pengalamn lagi bab2 bercinta nih..sekadar logika aqli..pegangan aga most important..........
ikhlas dari saya yg tak kawen lagi..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

fuh... berjela2... :)

Dj Epoi berkata... [Maklum Balas]

Walaweeeeeeeeeiiiiii

Profesor Rumah Tangga HysMan!!!!
Pandai kau eikkkk?

Tq X 3

Dj Epoi Rock!!! Steady!!!!

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
memang berjela2 tapi takde contents ar bro..
aku pon tak tau aku tulis apa..
pendapat budak skola..hahaa..

yappp....majulah blog utk negara..
waaweeeeee..
:p






Bro DJ Epoi,
Profesor?wallaweiii...
Dr sakit puan ar bro..
hihikk...
InsyaAllah..ameeen...
U rock bro...u're welcome..
:p
peace no war!!!!

Naz berkata... [Maklum Balas]

kalo dah pnjang mcm tu ada la content nyer. hehee...

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,
Sejak bile tukar profesion nih? Dalam sonyap2 jadi pakar motivasi erk? Part time kot? kui3x...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
panjang penuh dgn penglipur lara...
heheee...aku cuba sebaik mungkin utk menjawab..
tapi betul tak betul,org yg ade experiance je yg boleh tahu sebenar2nya..
anjakan paradigma kononnya..poyo..
:p




Bro Mirul,
Abe blajo dari Naz..
dia ler sifu motivasi abe..
hahaakk..
saje utk memperluaskan pemikiran yg sempit nih..
hahaa..
:)

Naz berkata... [Maklum Balas]

ish.. naper pula nama aku ko petik? ko blaja sendiri tu... aku tukang tokok tambah jer...

FiNa berkata... [Maklum Balas]

gud! gud! i like it! hehehehe... sorry la menyibuk kat sni... hihihihi.... but, i love your n3..
berguna utuk masa mendatang.. hihihiuhih......

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
taknak ngaku plak daa..
kawan..ko la yg buat aku semangat utk terus hidup di muka bumi Allah ni..hihikkk..
takpe lah aku petik nama ko..
glam skit..
hahaa...




FiNa,
Thanx..
klu sentiasa nak menyibuk kat sini pon abe tak kisah..blog utk suma..
yg penting anda bahagia disamping org tersayang...
InsyaAllah apa yg boleh dikongsi akan cuba dikogsi..

Maju blog untuk negara!!!
(naz pinjam trademark ko yea..)
hehe..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

hidup kena semangat beb... Yup... Majulah blog untuk negara...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

itu pon kalu pandai digunakan naz..
kalu buat blog utk ke arah kesongsangan pemikiran..bape org yg da ditangkap ISA pasal blog nih???
hmm..
:(

Naz berkata... [Maklum Balas]

Tu salah guna teknologi namernyer... So, pakai blog ni utk yg baik2 sajer. :)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

betol3...
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

;) blog boleh wat duit lagi... hehee

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

tapi cam aku masih takde hasil lagi..
cam ko ok ar..
hmm..:(

Naz berkata... [Maklum Balas]

aku dulu pun x der hasil jugak. kalo fokus dan ada target, ko buleh dpt lebih bnyk dr aku. seyes...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

tapi bila aku buat mesti ade stuck..tersekat tgh jalan...
tapi aku akan terus berusaha..akan ku cuba kalahkan sifu ku ini nnt..ngeh..ngeh..ngeh..
insyaAllah..

Naz berkata... [Maklum Balas]

ok.. bagus! aku cabar ko. :)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

tapi cabran tu akan terlaksana kemungkinan lagi 10thn..hahahaaa..
tapi niat mesti kena tegar..
baru boleh berhasil kalahkan mu wahai sifu'..
"tunjuk ajarku sifu"..
hahaaa..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

x kisah berapa tahun ko punyer target. apa yg penting kerja sama... (worderpet)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

kerjasama???
dr segi ape???

Naz berkata... [Maklum Balas]

apa saja... kerjasama membawa jaya. cogankata sekolah keb pulau penyu...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

oic..pengetuanye pendekar penyu ke???patut ler anak2 muridnya suma gatai semacam je..kihkihkih..

ade ke nama skola tu??
:(

Naz berkata... [Maklum Balas]

memang semua anak murid sek tu gatal2 belaka. ko try la google earth sek tu... hehehe...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

skolah ko ke???
oh...
patut ler...
aderkah???

Naz berkata... [Maklum Balas]

bukan, aku sajer reka.. hahahaa...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

ceh..bikin gempaq je..
takpe akan ku usahakan nama tersebut menjadi se'gah Uni of Oxford..hahaaa..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

buang masa ko jer.. lg baek ko g buat ot. dpt gak ongkos lebih..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

:p