Tagged Dari Kak Eiba..

Tag nih from Kak Eiba. Sory ye kak, da lame KIV.. Hahaa.. Sejak la ni busy skit. So skrang ni da terjawab suma persoalan.. Fuhh..ponat den nak jawab. :p
Hope akak puas ati yea.. Peace No War..
.
Tanda-tanda Anda...
1. Sedang Sukahati Kalau aku sukahati aku tak senang dudok somtime macam orang giler.. Kalau boleh suma org aku nak ngacau tapi takler sampai ngacau hak ketenteraman awam. Berdosa beb.. Juz nak ajak kenkawan share saat sukahati aku.. Aku akan senyum panjang lebar dan gelak gajah sampai org ckp "Man, ko ni da giler ke??".. Pastu aku dok diam. Then 5minit pastu, sambung lagi senyum ghimau dengan suma orang walaupon kat depan aku ade jembalang sekalipon.. Usah Gentar!! Senyum itu satu sedekah. Am i rite?? 2. Sedang Marah Marah??? Aku pon sama cam Kak Eiba akan diam diri jer.. Buat hal sendirik, klua jejalan ambik angin sorang2. Layan moody sorang diri dan berusaha tak libatkan org lain.. Aku kalu marah tak lama, kejap je. Tapi bila nak start naek angin satu badan memang mcm da Flash.. Laju oo.. Juz always try to think +ve. Beri masa utk memuhasabahkan diri. Itu suma setan.. Peace!! 3. Sedang Bosan Tahap Maxima Bukak dan dengar MP3 lagu yang aku suka.. Rock ke, Underground ke. Tapi yg pasti bila suasana da kembali normal, aku dengar lagu balad dan nasyid. Biar tenang hati skit.. Sejuk je ibu ngandung.. Hehee.. Tapi kalu bosan sesangat, baru aku main tenet. Game sudah semestinya.. :p 4. Sedang Cemburukan 'Sesuatu'
Aku kalau cemburukan 'sesuatu', aku berdiam diri jugak dan cuba cari jalan utk explain terang2 kat 'sesuatu' tu. Tak pon aku cuba untuk lari dari 'sesuatu' yg aku cemburukan tu (memang tak pro ek??hehee). Aku try elak dari face to face dgn 'sesuatu'. Tak gentle ar.. Tapi biarlah takdir menetukan segalanya. Yang pasti kita je yg rasa dan kena percaya akan ketentuanNya. 5. Sedang Rindukan 'Sesuatu'
Rinduuu??? Cuba dapatkan 'sesuatu' yg aku rindu tu.. Kalau tak dapat jugak aku pastikan ia akan dapat. Apalah punya jawapan.. Hahaa...
.
Kenapa Anda...
1. Rasa Cemburu?? Lumrah kejadian manusia laa. Kalau takde perasaan cemburu, ade somthing wrong kat insan tu. Tapi cemburu pon berpada2 la jugak. Jangan cemburu buta, naya je nanti.. Batang idung sendirik yg kena nanti. Hihikk.. 2. Rasa Marah?? Orang yang tak dengar cakap (degil) dan tak takleh terima teguran @ pendapat aku (tanpa pikir panjang bulat2 terus reject opinion aku). Somtime orang yg menguji tahap kesabaran aku boleh buat aku berangin satu badan. Bila sekali die baling batu kat aku, aku dok diam, dua kali, aku still boleh layan dan masuk kali ketiga memang aku tak pikir panjang, ape yg tercapai kat tangan aku, aku hayun je kat muka die tak kisah ler laki ke pompuan. Tapi tak ler sampai bunuh die. But da main point kat sini, we have to respect each others. Manusia ada batas2 jugak. 3. Senyum?? Senyum itu kan sedekah.. Walau teruk camane pon keadaan aku akan cuba utk terus senyum. Aku tutup kelemahan aku dgn senyuman. Kadang2 kalau org lain perli, ngumpat, khianat atau nak kenakan aku, aku balas dgn senyuman balik. Gerenti die lagi sakit ati bila tengok kita still tersengeh kat die. Tak caya cuba ar.. Lagi satu aku nak awet muda da tua nanti, jadi senyum sokmo oraitt.. Hahaa.. 4. Rasa Bersalah?? Aku rasa bersalah bila aku mungkir janji. Tak dapat membantu @ tunaikan hasrat org yg ada kat sekeliling aku. Berdosa beb. Bila aku membelakangkan ahli keluarga, memang aku rasa down. 1st is Family baru la member..
5. Rasa Mengantuk Tahap Gaban Kenapa aku ngantukkk??? Same cam Kak Eiba, time lepas lunch mesti ngantuk. Knape ye?? Hahaa.. Sebab makan banyak lor tanpa excercise trus dok depan PC (mcmane tak buncet..). Huhuu.. Somtime kalau aku baca buku atas katil pon aku gerenti tertidur. Menghayati barangkali.. Ahakk.. :)
.
Reaksi Anda Bila...
1. Sedang Marah Diamkan diri dalam masa 10min. Pastu life must go on.. Back to normal. Abaikan benda yg buat aku marah. Takyah pikir, buang masa je. Tapi memang aku diam dan tingkah laku kadang2 makin slow tapi still tersenyum. Takpon nek moto jalan2 carik makan. Cayalah lu bro.. :p
2. Terasa Malu Teramat Sangat Kalau aku malu tahap dewa2 nih, aku control macho je ler (walaupon sedar diri ni tak macho...kih..kih..kih..) Cover la beb.. 3. Tak Dapat Tidur Pusing kanan, pusing kiri, golek sana, golek sini.. Dulu time dok umah sewa, slalu dok ngacau member2 yg dok asyik tido sampai ler aku rasa nak tertido, bru boleh tido.. Kadang2 pasang MP3 kat telinga, nyanyi sambil goyang kaki terus zZzzZZ dibuai mimpi indah.. Hahaa... 4. Ternampak Ehem Berjalan Dengan Ehem2 Wahh ni nak kena sekeh nih, aku gi jumpa depan2 la sambil kluarkan Pedang Samurai dalam poket slua aku kasi tetak sama itu olang. Brani ko, hehee. Aku tak ler zalim mcm Piccolo. Aku bagi die masa untuk explain jelas2 depan aku. Suma hal memerlukan perbincangan. Setle.. 5. Keseorangan Bukak lagu MP3 sambil tekan2 henset (ntah ape yg aku tekan pon tak tau). Berangan pon boleh jadik gak tapi bukan angan2 Mat Jenin k. Impian mesti ada.. Kalau dalam situasi mcm ni, mudah je, contact sama itu member laa.. Abes cite..
.
5 Falsafah Anda...
1. Gagalnya aku harini, membentuk kejayaan akan datang. Bangkit!!
2. Aku akan tunjukkan pada si pandai2 bahawa aku bukan si bodoh2. Usaha Tangga!!
3. Berani buat, berani tanggung. Jangan tunding jari!!
4. Di mana bumi dipijak, kat situ langit dijunjung. Sedar diri!!
5. Jangan salahkan orang bodoh kerana tak tahu, tetapi salahkan org pandai kerana tak memberitahu, kadang2 perlu salahkan org bodoh sebab tak bertanya. Buat keputusan utk kita nak berada dalam kumpulan yang mana.
.
Sape yg berhasrat nak menjawab tag nih, amek ler ye.. Jangan malu2. Takde bayaran dikenakan. Free of charge. Aku taknak nyusahkan sahabat2 aku.. kononnya laa.. Tapi aku nak bagi kat 3 budak yg suka makan kepek nih.. Merepek je kejenya.. Ape la agaknya jawapan die ye..
1. Fina (Kepek Transformer)
2. Naz (Putera Pasir Bedengung)
3. Anem (Black Spec Machine)
.

Best Regard, Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

70 komen:

my name is KARL berkata... [Maklum Balas]

rajin gk bro jwb tagged ek

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

napaz kena tarik panjang2 nak jawab nih..
tagged nih pon da more than 3week KIV..so ade masa jawab ler..
saje memain..
hihikk..

Hang mau ka???
:p

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,
Selamat menjawab tag le kamu... kui3x

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

rajinnye mjawab..
tp paling suke yg part cemburu..
hehehe...
cemburu tandanya sayang...

p/s..aku da ade blog!

~ h a n i m h u s i n ~ berkata... [Maklum Balas]

hahaha..terima kasih d atas pemberian nickname tersebut kpd anem.."black spec machine"...

akan ku jawab satu persatu tag ni nnt..hee~

Naz berkata... [Maklum Balas]

ehh... pesal aku sorang lelaki dan lg 2 org tu pompuan yg ko tag? kalo aku x jawab boleh?... hehehee... :p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Bro Mirul,
Waalaikumussalam..
nak ikutkan penyakit 'M' sampai taun depan tak terjawab tag nih..
hahaa..tapi cuti2 nih merajinkn diri utk cuba menjawab..hehee..
Ingat nak bagi kat bro,tp pikir tag nih terlalu panjang,gwa takut bro taknak jawab..so play safe..
hehee..




Amieynna,
wa caya la sama lu..
da ade blog..
takpe bersedialah kamu sebelum kamu disediakan dgn pelbagai-bagai tag akan datang yea..hahaa..
cemburu memang tanda sayang tapi kalu da terlebih over,buruk bebona jadiknya..hihikk
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Anem,
best ape nickname tuh..
merungkai segalanya yg tersembunyi..
hihikk..
take ur time sis..
nak KIV lame2 pon takpe asal jawab..
tp la nih budak U sibuk nak exam so take it easy la k..
:p



Naz,
sebab korang suka merepek,itulah sebab aku nak dengar dari mulut org yg suka makan kepek nih..naya je..
hahaa..
aku saje pilih hang sorang laki..
menjadi taruhan 2 pompuan..walla..
peace bro!!!
hihikk..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

wuih... kang ada yg mengamuk nnti.. ko hingat apa, nak maen pertaruhan2? kuang3x...

FiNa berkata... [Maklum Balas]

alaamak....
macammna aku nak jawab tag nieh???
ko ingat senang ker???
waduh...
lagi susah jawab tag drpd jwb soalan krepek ko man....

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
Kalu ade yg ngamuk,otomen datang ler..don wory k bro..
hahaa..
:p



Fina,
aik,cara nak jawab pon aku nak kena bagitau jugak ke??hahaa..
sebab susah ler aku bg kat ko..
hihi..
bcoz u r so sweet like honey..
patut ler muka hang bersemut..hehee..
jawab ler..
krepek aku tgk nak masak tu...
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

oh ya x iya... hahahaha....

~ h a n i m h u s i n ~ berkata... [Maklum Balas]

huahua..mentang2 i love machine..
n pki black spec..
terus dpt name tu yer pokcik..
xper2 anem suka..
anem ngah wat slow2 ni..

FiNa berkata... [Maklum Balas]

ko kutuk aku ker???
ayat mule2 sedap je aku nak bace..
ayat lepas tu memang rase @#$%$#^&*#

Eiba berkata... [Maklum Balas]

Tahniah!!! Berjaya!!! Pengakuan ikhlas... Cam nie laaa... Baru best...Cerita hati...

FFFuuhhhh....

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
Ha!! Ade lg yg berani nak buat pengakuan nak ngamuk dgn Mr.Naz????berani cuba laa..
:p




Anem,'
Oraitt,camtu la budak mecha..
pantang dicabar dan sentiasa komited pada sesuatu benda yg dikerjakan..
idup mecha..(poyo lg aku nih)
hehee..
yg penting sempoiiii...
slowly k sis..
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Fina,
hahahahahahahaaaaaaa....
ko ni memang lawok ar beb..
hehehehheeeee...
tapi tak betol ke???
hihikkk...
jgn marah sis,nanti da tak manis..
datang plak si $%&#@..
hahaa..
juz laugh..
:p




Kak Eiba,
Really??yehhhh.....
gumbira rasa hati dan lego hati..
Cerita Hati Kita..
hahaa..
:)

Naz berkata... [Maklum Balas]

Man..nanti ko cas karen ko cukup2. jng kasi lampu kelip2 kat dada ko tu menyala time bertarung.

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
hahaa..no hal punya bro..
nnt aku sedut karen dr planet zargus..
akan tak kedengaran lg ning..nong..ning..nong..
nantikan ler Fina AlbuQaqi..
hehee..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

ko dah fire dia ker? senyap jer.. atau dia juga sedang menyedut karen kat planet zargus.

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

aku tak fire pon,tadi aku jumpa die kat planet zargus,aku bagi die buku sejarah den terus tertido tak bgun2..dasat fina nih..
barangkali die tgh dok sedut madu kat muka die kot coz da serangga manyak sgt kat muka die..
hihi..

die tengah perah keringat dok jawab tag aku..
yg ko bro,bila lagi..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

buku sejarah ko bagi kat dia?? patutlah dia tido.. ntah2 pengsan kot, sambil menyedut karen kat planet zargus.

hahaha... compom kalo gula habis stok, kita g carik dia...

aku x pernah menjawab tag dan x terpikir nak jawab. tp, tengoklah.. kalo kepala hotak berjambol aku ni dah x der kerja nak wat... aku try jawab. tp x janji... hehehe

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

hahahaaaaa...
tapi gov klu nak naik or turunkan harga gula memang mintak permission die..
otai fina nih..
hahaa..
berjambul like joe jambul mesti boleh punya..alaa..au saje memain..
jawab tak,terpulang..aku pon kusut nak jawab..
hihikk..abaikan je..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

dasat giler cik Fina kita ni yer... gov pun minta sain dia..
skrg ni compom dia tngh pengsan. kalo x dah tentu dia akan memancarkan fire nya kat kita.

FiNa berkata... [Maklum Balas]

ellow ellow....
nape aku rse macam nak mengamuk nieh???
takpe2... sabar.... sbar....
sesungguhnye sabar itu sebahagian daripada iman....

weh!
korang ni tak abis abis nak menyaklat aku ni nape ar???
tak paham aku dengan korang ni...
aku senyap salah, tak senyap salah...
kang aku fire satu- satu, nangis tak berlagu korang...
ha... padan muke....
(da tak dapat tahan sabo gak...)




fire!!!!
dush! dush! dush!!!
ninong ninong ninong..

hahahahaha.... ppadan muke korang.... hahhahahaaaa....

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
hahaaaa...
fina bukan sebarang fina..

aku da terasa bahang kepanasan fire si fina nih..
kuat oo...waduhh..
barangkali die da bangkit dari lena yg tak bape nak dibuai mimpi..
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Fina,
ampun kan patik..bukan niat patik nak menyakitkan ati tuan puteri..sesungguhnya putera dari negara pasir berdengung yang menyuruh patik sedut semua karen yg berada di planet zargus..
oleh itu..maafkan patik sekirannya patik mengejutkan puteri fina albuQaqi dari beradu..

betul tu fina,sabar separuh dr iman..:p
rileks ar tension je muka..
senyum skit???
kan cantek..

tapi aku klu nangis memang takde lagu..hihii..kalu naz insyaAllah still ade..sebab die penyanyi tersohor,pandai jaga suara hati..
:p

ninong..ninong..ninong..
nampaknya otomen kehilangan tenanga,oleh itu akan menunggu 28hb utk amik kesempatan menyedut karen dari bumi pula..
:p
hahaa..

~ h a n i m h u s i n ~ berkata... [Maklum Balas]

mechanical dekat di hati..
=]

FiNa berkata... [Maklum Balas]

adusss... ni aku malas nak layan si man ni...

kalo merepek memang takde sape dapat klahkan... hahahaaaa...

man, aku tau ko memang menggemari kerepek... tapi ko tak sepatotnyer membiarkan kerepek ko tu hancor berpecah belah dan biarkan mereka bertaburan ni alam yang indah ini sekaligus mencemarkan penglihatan pencinta alam seperti aku yang tinggal di shah alam ni man....
ko memang kejam...

ha??? ape aku merepek tadi???
ilang ingatan la plak....
ko ar ni man, merepek tak tentu pasal. aku pon dah terkene jangkitan serangan kerepek ko tu...

FiNa berkata... [Maklum Balas]

adusss... ni aku malas nak layan si man ni...

kalo merepek memang takde sape dapat klahkan... hahahaaaa...

man, aku tau ko memang menggemari kerepek... tapi ko tak sepatotnyer membiarkan kerepek ko tu hancor berpecah belah dan biarkan mereka bertaburan ni alam yang indah ini sekaligus mencemarkan penglihatan pencinta alam seperti aku yang tinggal di shah alam ni man....
ko memang kejam...

ha??? ape aku merepek tadi???
ilang ingatan la plak....
ko ar ni man, merepek tak tentu pasal. aku pon dah terkene jangkitan serangan kerepek ko tu...

Naz berkata... [Maklum Balas]

Man dan aku suka kaco cik Fina ni pesal cik Fina ni sporting dan manis... :)

FiNa berkata... [Maklum Balas]

naz, ko suke kaco aku yer??? takpe2... satu hari nanti aku akn pastikan aku kaco ko plak... kaco macam aku kaco adunan tepung sampai die naik mase nak buat kek lapis durian berperisa rambutan dan buah oren lak...

Naz berkata... [Maklum Balas]

aku suka kacao org2 yg sporting jer... kalo ko nak kaco aku, ko kaco cam ko nak kaco teh tarik. tarik panjang2... aku agak Man pun suka kalo ko kaco dia style tu... hehehe

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Anem..
yepp,mekanikal pilihan di hati forever..
hahaa..
:p




Fina,
yehyehyehh...ku menang lagi..
wah,terkesima ku seketika tatkala membaca nukilan adinda Fina albuQaqi..sungguhpun kerepek itu hancor berpecah bertaburan (kepek pecah ke?) di lantai,aku tidak sekejam yg ko sangka tapi ku sedia di sini tetap menantimu dengan penuh harapan supaya jangan rasa dusta antara kita dan justeru itu aku berharap ko meneruskan pembacaan karya ku yg berupa kepek separa masak ini..
kejam ke aku nih??
hahaa..
:p

Fina, aku syorkan kalu ko nak adun@gaul tepung tu pakai tepung mauripan,cepat skit die naik..
klu ko guna tepung naik sendiri,takut badan ko plak yg naik kang..da tak manis..
hehee..
:) JOKING..ninong..ninong..
tapi perisanya mcm sedap..
nak cikit???

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
aku pon suka nyakat cik Fina nih..
Manis,sporting,sempoii..
layannzzzzz....
amek ati lagi...
:p

aik Naz,nak kautim dgn Fina nampak..hahaa..
fina,dgn aku pon ko boleh kacao kalu ko nak pusing2 macam buat gula kapas tu pon boleh..
kitorang layannzzzzz...
hehee..
zaazzzssss!!!

FiNa berkata... [Maklum Balas]

kaco mesti de seni... mane bleh kaco macam teh tarik... kang ade plak yang tertarik... ops!

kande otromen, jikalau kanda hendak teruskan meng........
CUT!!!!!
(skrip kene potong dengan producer)

hahaha.... krepek ku sudah mulai garing.. korang nak rasa???

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

suka beno guna ayat tergantong..
kalu gitu dikira kalah ler..
hahaa..

aiya..sape yg jd producer tuh??
biar aku tarik dia..

nak???manis tak kepek tu??
:p

FiNa berkata... [Maklum Balas]

nak ke??? manis... manis macam madu asli... hahaha...

saje je aku buat ayat tegantung tu... nak uji ko jee...
nape??? ko nak ke aku teruskan ayat tu??? kalo nak, kat YM bole la aku teruskan ayat tu... hahahaa....

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

pos kat aku kepek tu..
aku tgh lapo nih...
mcm2 yg boleh dipikirkan dgn ayat tergantung ko tuh..
hahaa..
aku YM slow ar...
tapi klu aku rajin aku add o yee..
hehee..
:)

FiNa berkata... [Maklum Balas]

bye man...

Naz berkata... [Maklum Balas]

Man..Fina dah fly ker?? tinggal kita jer kat sini... huhuhu...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Fina...
jangan tinggalkan kami...
:(



Naz,
Fina nak gi mane??
die further study kat mane Naz???

Naz berkata... [Maklum Balas]

dia kata nak g egypt. bukan ko dah tau ker?

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

aku baru tau nih..
yg aku tau die memang nak sambung blajo tapi kat mane aku tak tau..
kat egypt??mak oii..jauhnye..
untung naseb badan..
:)

Naz berkata... [Maklum Balas]

tu la Man... untung dia dpt ke oversea utk further study. x per la.. bior kita kat sini menjaga Malaysia bumi tercinta... kalo kita juga pergi, saper nak jaga?

FiNa berkata... [Maklum Balas]

korang, penat aku nak taip panjang2, bace comen aku yang terbaru kat last post aku yer...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
Fina muncul....
gumbiranya atiku...
betul tu,kita ada tanggungjawab kita sendiri..
oleh itu majulah blog utk negara..
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Fina,
Oraiitt den aku bace ye..
:P

Naz berkata... [Maklum Balas]

Man...
Kita yg salah paham kot? x per la... janji sahabat kita tu suksess walaupun kat oversea atau kat sini...

Fina..
Kitorang prihatin kat hang sebenarnya... :)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
agaknye lor..
mungkin kita ni da terlebih budak2 kot klu nak bandingkn kebudak2kan die..Naz,Man matang sikit plzzz...
hahaaaa...
wish her gud luck..
:p

betul tu Fina,actually kitorang prihatin kat ko...
:)

FiNa berkata... [Maklum Balas]

maseyh segale keprihatinan korang... huhuhu... terharunye aku...

bukan senang aku nak bersikap matang nieh... bertentang jauh dengan aku... ape2 pon, aku ade brite baaaaaaaaaaaaaruuuuuuuu...

Naz berkata... [Maklum Balas]

matang?? aderkah.... hehehe...

sama2 Fina...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
matang ke???aderkah juga????? huhu..
ape kat kpale aku mesti sama ape kat kpale Naz..
hahaa..

maseyh mu ku terima seindah biase..

apekah cite baaaarrruuuuuuu itu???

Naz berkata... [Maklum Balas]

hahaha... Man, kematangan ada banyak definisi. agak2 apa ya dlm fikiranmu itew?? ;p

x der pun crite terbaru cik Fina kita tu... aderkah?....

FiNa berkata... [Maklum Balas]

tengok komen terbaru ye korang..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
Matang pompuan ketika diusia 14thn nak dibandingkan dgn laki 22thn..
fikiranku itew???
biarlah rahsia..
ssyyyyy...
:p
takderkah la Naz..
hehee..



Fina,
oraitt sisss...

Naz berkata... [Maklum Balas]

Man.. kenapa yer perempuan lebih cepat matang brbanding lelaki...?

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

sebab........
ehemm...hukum karma kot..
hehee..ntah ler Naz...
da termaktub..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

hahaha... ko mengingatkan aku time aku memula kenal hang dulu la... ;p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

hahaa..
hukum karma nyayian wings yg tu ye..

Gila darjat
Gila nama
Gila kuasa
Gila Harta
Semua gila

Buat baik berpada-pada
Kata org tua
Buat jahat jangan sekali

Engkau takkan rugi
Mulia dibalas syurga
Dosa 'kan sensgara
Ini hukum karma...........

hehee...
bro,unplugged lagu nih..
ade bran??

Naz berkata... [Maklum Balas]

aku karoke jer lagu ni. buat unplugged dng skill biasa2 aku, memang payah nak buat. tp, akan ku cuba. kalo jd, aku hapdet..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

"coba ko coba..
renung ke mata aku,bila daku kaku melihatmu" -faizal tahir..

try ar beb..
gempaq blog ko nanti..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

hehehe... cayo la lu...

insyaallah. tp kalo hancus,aku x hapdet...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

hapdet je..
adlin aman ramli takdenye nak kutuk ko..
cuma hysManMD je yg dok ngutok ko..
hehee..

Naz berkata... [Maklum Balas]

kalo hancus, buat rosak kat kat blog yg memang mcm moto rosak jer tu..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

moto bukan sbarang moto bro,moto ko "Pokcik Monang Moto"..
hahahaaa....
ala..mcm moto rosak pon,follower makin ari makin bertambah jugak..
no worries ler..
market ko tinggi lagi woo..
take a risk bru berjaya..
=)

Naz berkata... [Maklum Balas]

baek punyer ayat... nanti aku payung ko tengok criter 'jangan jelir'... ;p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

'jangan jelir'...
waaaaa....
masyuk punya citer lor...
aku akan tuntut janjimu itu...
hahahahhaaaaa...

Naz berkata... [Maklum Balas]

ok..
;p (ni maskot dia)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

hahahaaaaa...
itu baru intro beb..
gwa nak nengok slot puncaknye camne..