Magic Revolution..

Dasat la woo.. Boleh kluar anak boye lagi tuu.. Jadi sesape yg pakai brand cap Crocodile tu hati-hati la ye... Takut nanti boye ngap korang plak.. Hehe.. Ilmu itam nih. Anak2 tak yah diikot, juz utk tontonan ketenangan hati dan minda.. Hee..

Best Regard,Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

28 komen:

Bla3 berkata... [Maklum Balas]

~yup..juz utk tontonan jer..~
~tipu muslihat je tuh!!~
~kesian boye tu dpt hidup skejab jerr..haha~

I am Karl berkata... [Maklum Balas]

nseb bek karl xpkai brand crocodile

haha

gunala renoma & byford

hahahahahahahahah

apsal la mencarut nih

Naz berkata... [Maklum Balas]

video yg membuat aku tertanya2.. mcm mana mamat tu buat???
aku suka magik. tp tangan aku x pandai buat trik. aku pernah buat magik baling kad hilang pastu ada balik. x jadi.. kena gelak lg ada...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Bla3,
die guna setan la bla..
bukan trick tuh..
hehee..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Karl,
waaa...selesa bangat nooo..
hahaaa..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
aku agak die guna jin kot..
baek ke jahat aku tak tau..
hehee..

hahahahahhahaaa...
die ade skil la bro..
tapi klu cite atas nih sampai nak kluakan boye da tentu puja setan..
agaknye ler..
:)

Naz berkata... [Maklum Balas]

aku yakin semua tu hanyalah taktik ilusi mata. siapa2 boleh buat asalkan belajar. tp mamat tu buat depan2 org ramai. mcm david blaine.. ish, nak kena blajar ni...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

iye ke Naz??
ko da tgk suma scene Magic Revolution nih?
aku rase itu ilusi suma yg guna puja jin..
hehe..
klu tang kad mmg tipooooo..

panggil aku shEh berkata... [Maklum Balas]

ni magic ke ilmu itam?
deiii...adoyai!

Naz berkata... [Maklum Balas]

hah.. pakai setan dan jin? hmmm... ye ker bro? aku x tengok lg la. yg kad tu memang penuh dng tipu daya dan trik semata2... hehehe

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

p.a.Sheh,
magic dgn ilmu itam laen ke sheh??
hehee...bru ku tau..huhu..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

ko cite mcm nak rak,tak tgok lagi ghupanye..
adoiiii..dush!!!
hehe..

yg kad itu kita boleh buat sbb itu mmg trick..mcm kat FuyoMagic..
:)

Naz berkata... [Maklum Balas]

hehehe... aku x tengok lg da.. aku criter pesal aku ada bukak blog magik. tp lama dah x update.. mcm pro jer aku nih. hehehe...

lama dah x der criter tu kan?

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

Akak tak sempat tgk lagik...

nanti2 akak buka balik, tgk...

haluuuuuu....
byk lama tak dgr kabar biter..
~padahal baghu 2 ari.. :P~

sihat kah?

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,
Dasyat ye? Ble terkuar anak buaya plak... macam2...

hazlin berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,

wah! wah! wah! dah jadik pakar silap mata pulak. best nengoknya.. terkojut den dibueknyo..

cam mana ek? tetiba pulok anak buaya tu muncul. dibuatnya pak buayo? melompat semuanyo...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
blog magik..fuyooo..
mesti byk skill yg gempaqq..
share ler skit bro..

bulan lepas slalu ade laa fuyomagic tu,ko je tak perasan kot..dok ulang banyak kali...
nek hafal suma trik..hehe..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Nurul,
takpe kak,bila nnt akak singgah lagik..
no hal ler..

alhamulillah sihat..
akak pula??
aik,den kat sini slalu online..akak je yg slalu ghaib ntah ke mane..cewahhh..
den ade kat sini memerhati dr jauh..
hehe..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Bro Mirul,
bila guna kose jins n setan..suma boleh klua bro..
kapal terbang yg kedabak pon bleh..hehee..
tapi bagaimana sekiranya die nak kluakan wajah si laknatullah setan tu..boleh ke??
aduhh..
mcm2 dunia nih..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Lin,
Waalaikumussalam cikgu..
sesekali jadik magicmen..hehe..
itu baru boye klu depa kluakan naga..
dush!!runtuh shopping complex tu..hehee..

Naz berkata... [Maklum Balas]

ooo.. ye ker. aku jarang skali tngk tv. hari apa bro fuyyo magik tu?

ala x der apa yg gempak. cuma vid buat magik sajer.. ni link
http://online-magic.blogspot.com
(utk adsense sebenarnya.. hehehe)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

skrg nih da takde da..da abes..
wait 4 next season..huhu..

pehal ko da lame tak update blog tu bro??
woo ko......
hehe..

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

hahhaaaa....

ada alasan nak buang baju boya en.hubby....
nanti kn ngap lak!
:P

Naz berkata... [Maklum Balas]

ok.. kita tunggu sama2..

aku x hapdet pesal kureng masyuk.. so, aku cosentrate blog yg ada untung sajer.. hehehe...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Nurul,
aik,carik alasan nampak??
hehee..
laki nih kak,mmg sayang nak buang barang2 die..nak lagi klu mahal..
klu boleh nak simpan sampai akhir hayat...cam saya.. :p
tapi pompuan ni pantang..
skit2 je buang..nak guna beli baru..huhuu..
betul tak?? :p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
hahahaaa..
bijak betol mamat nih..
bagus2..
untung2=,untung jugak..
jangan tak sedar dek untung dan lupa tempat bergantung udah la ye..
heheee..

Naz berkata... [Maklum Balas]

insyaallah.. sama2 lah kita beringat.. :)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

insyaAllah..
bravoooo.. hehee..