Meh Sedut Lagu..

Dah lame rasenye aku tak upload lagu.. So korang layan je la lagu ni ye.. Hahahaa..
Nak layan?? Klik saje --> Afgan - Pada-Mu Ku Bersujud
Mesti denga lagu nih.. Masyuk wooo!!Nak layan?? Klik saje --> Jason Mraz ft. Colbie Caillat - Lucky
Antara lagu favourite aku.. Layannn.. Nak layan?? Klik saje --> Aiman - Dusta Berkalang
Sokong ler lagu nasyid tempatan.. kihkihkih.. yoyo'o je aku nih.. tapi lagu nih best jugak beb masok AJL.. Nak layan?? Klik saje --> Aura Kasih - Mari Bercinta
Lagu ni bila tension cuba try test bukak.. hehe..

Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

44 komen:

Idalara berkata... [Maklum Balas]

salam hysman...layan jgn tak layan..sesekali layan melayan ni hiburkan hati okeh gak..
eh hensem gak si aiman tu..mcm anak akak aiman tak kisah tu..hehehe

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

waalaikumussalam kak Ida,
hati yg sedeh2 ni klu dengar lagu boleh release tension jugak kak sometime..
hehee..wahh,klu aiman hensem maknye mesti cunn gegiler..
:)

Dj Epoi berkata... [Maklum Balas]

Salam.........Jom redah blog Gua ada OLE-Ole dari Bandung.....mana tau ada rezki Lu & kawan2 dari BLOG nih

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,
Apa kabau? Sory lama x singgau! Sibuk siut! Pinjam kata2 Dj Epoi... :) Happy Tuesday!

Naz berkata... [Maklum Balas]

sedut.. jng x sedut. muzik dpt menceriakn hati yg duka. dpt menenangkan hati yang kacau...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Wallaweii DJ Epoi,
Ole2 bandung woo..
oraitt jap lagi gwa terjah blog lu..
kihkihkih..



Bro Mirul,
Waalaikumussalam bro..
sihat Alhamdulillah..bz pe bro??rilek ar..jgn dok tension2..
meh sedut lagu..hehe..
selamat selasa!!!
:)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
chewahhh...jiwa kacau yo!!!
hahaha..takpe nnt aku upload suma lagu dgn konsert unplugged ko k bro??gerenti tak kacau...
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

blum jiwa kaco lg. tngh sibuk jer.. jiwa tertekan tu adala.. hahaha...

ko nak haplod unplugged aku? terasa hasil kerja gue dihargai.. :)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

jiwa tertekan dengar le lagu muse ke,greenday ke,red hot chille paper ke..hehee..
takpon layan lagu yg aku mention kat atas nih..gerenti berezzz..
huhu..

jgn tak caya..akan ku lakukan juga nanti..kahkahkah...ade brani??

Naz berkata... [Maklum Balas]

x brani la.. takottt... hehehe

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

we'll see soon..
khas n3 utk ko..kahkah..

Naz berkata... [Maklum Balas]

wallawei bro.. x payah ler. sorer aku x sedap. ko wat n3 utk lagu2 laen lg bagus. trutama lagu2 brbentuk nasihat..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

aiyoo..hang rendah diri la pulak..
sore ko sedap ape bro..bukan aku sorg ckp,rmai da pengunjung ko yg ckp am i rite??
lagu anak itik tok wi boleh kaa??
hehe..takpon lagu can mali can..
hehe..

Naz berkata... [Maklum Balas]

ala, sedapnya sikit tp sumbangnya bnyk. aku tau tahap aku takat maner..

hm.. ok gak lagu2 tu. kita layan lagu kanak2 pun best gak kan??

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

aiyaaa..humble plak bro..
hang tau takat mane tapi org yg mendengar more important utk beli lagu ko akan datang..hahahaa..

best Naz,nnt aku bagi layan lagu kanak2 2 nnt k..
:)

Naz berkata... [Maklum Balas]

hm.. tu pasal la aku nak carik singer atau band yg sudi nak bawak. mcm aku kureng sesuai, wat lagu tu maybe boleh sikit2..

aku juga suka layan lagu kanak2. buat hati aku ceria dan gumbira... nak wat ker bro?

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

nnt if da jumpa jgn lupa hapdet kat blog band tu ok..aku support ko buddy..

aku ade gak koleksi lagu bebudak..
zaman tok kadok punya pon ade..
klu ade requsest aku upload ler..
hehee..

Naz berkata... [Maklum Balas]

tu sudah semestinya.. kalo band tu dah siap jamming dan rekod la.. insyaallah..

aku nak request boleh.. pergh.. bnyk aku requst kat hang..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

ok..semoga terlaksana n berjaya kawan..insyaAllah..

as usual la..klu hang gi kat PO pon hang kena tunggu or berator..
so tunggguuuuuuu!!!!..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

mamat tu email aku, dia da hantar mp3 lagu aku tu kat member yg pandai muzik arrangement. so, tunggu saja la..

ok, x kisah kena brato pun. biasalah, 1st come 1st serve..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

eeeiiii..tak sabonye akuuu...
takpe nnt aku kan jadi peminat fanatik ko..boleh kah??hehehe..

tapi maslah di sini,hang org 1st dr belakang..no hang 100..
tungguuuuu..
jgn khuatir anda diberi layanan istimewa 5star nnt oraitt..
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

tunggu saja. kalo dia buatkan, adalah tu.. kalo x der, senyap la.. x sangka aku ada big fan mcm ko. toceh3x...

mak oii.. ramainya.. 1st dr blakang? hahahaaa...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

oit klu aku sorang boleh dikate bigfan kah walupon gwa small..
hehe..sulela fan ko yg tersohor,jgn dok lupa..

pak oiii..slalunya yg kat belakang akan diberi layanan istimewa coz kesian dok lama tungguuu..
hahaaa..

Naz berkata... [Maklum Balas]

ko dan dia jer big fan aku... hehehe..

iye ker? so, request aku tu boleh dipercepatkan ker?? ;)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

ade lagi..su dan ab..
ko nih,tak prihatin kat peminat fanatik ko ler bro..
hahaa..

iye aku tgh mencuba usulkan secepat yg mungkin..sabo ye geng..

Naz berkata... [Maklum Balas]

tp depa x aktif sngt dlm blog aku. dlm 3,4 komen.. terus senyap... hehehe...

take your time... aku sabar menunggu... tp x sabar nak dengar... hehehe....

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

wahhh..mu kire ye sape yg dok komen kat blog hang???
takootttt gwa..hehee..

bunyi hang memakso nooo...
dush!!tekena aku woo..

Naz berkata... [Maklum Balas]

x lah kira smpai camtu skali...

hahaha... tringat 1 lagu melayu. 'kau terpaksa aku dipaksa'... lebih kurang camtu la bunyinya.. aku gurau2 sajer la.. jng amek serius.. :)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

naseb baek tak mcm tu..
klu tak,aku takkn penah mis komen kat blog hang..hehe..

'kau terpaksa aku dipaksa'... tak sama maksud ke??main point kat sini org yg memaksa si terpaksa..hapuskan beliauuuu...
hahaa..
small mater la bro,for u its easy la kawan..nnt gwa hapdet oraitt..
tunguuuu...

Naz berkata... [Maklum Balas]

tp kalo ko x nak miss komen kat blog aku yg 1 lg tu apa salahnya. boleh memeriahkan acara. :)

ya betul.. kita hapuskan beliau.. mana boleh maen paksa2 ni. hahaha...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

aku takdak mmg da meriah pon..hahaa..
gwa bace pon tergelak..hehe..

paksa2 lama2 tersiksa..uppp batinnn.. :p

Naz berkata... [Maklum Balas]

aik.. baca saja. join la skali. kalo ko ada lg meriah... boleh jd lebih klakar...

hehehe... tersiksa batin noo...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

aku nak join takde modal beb..
takut gwa sbg pengacau nnt..
hehe..

jadilah jeritan batinkuuu...
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

ala.. ko wat mcm dlm komen kat sini atau blog kotakemail aku tu jer.. x mengacau la.. aku lg suka.. seyes..

jeritan tok batin.. ;p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

oraitt..nnt aku muncul lorr..
jeritan tok batin da lain bunyi da tuu..hehe..

Naz berkata... [Maklum Balas]

x saba aku menunggu kemunculan mu itu.. aku sungguh berbesar hati... :)

jeritan tok batin dalam toilet... salah makan ubat doktor.. hehehe..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

hahahhaaaaa.....
memang ler da yg bagik pon doktor bawah jambatan..
huhu..

Naz berkata... [Maklum Balas]

hahahaha...
tu doktor inject sendiri...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

itulah yg mmbuatkan batin hang bertenaga noooo....
skali pekena,48jam sedar..
non stop!!
:p

Naz berkata... [Maklum Balas]

gilos.. 24 jam sedar? mana ko tau ha??

Naz berkata... [Maklum Balas]

ehh.. silap 48 jam.. lama tu..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

aku da cuba try daa..
aku tau dr profesor klon ler..
hahaa...

Naz berkata... [Maklum Balas]

wow.. ko pernah pergi Metrofulus ker?

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

penah naek jet SOYUS dgn Profesor Klon..hahaa..