Fatima..

Aku nak kasi lihat dulu video nih yang aku dapat dari Tukang Cerita, Kak Nurul. Sory kak den baru perasan email ni.. Hehee.
video
Subhanallah.. Petah sungguh jawapannya. .. :)
.
Best Regard,
hysMan
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

19 komen:

Nur Farhana berkata... [Maklum Balas]

Assalamualaikum atuk hysman.. Ooppss.. Pokcik.. Ooppss.. Ku kira ADIK mungkin??? Ahakz..

Wah.. Sungguh bijak budak ini brkata-kata.. Ku ingin didik anak-anakku kelak seperti inilah.. InsyaAllah.. Tapi tudungnya harus dipakai elok2 dik, nmpk rmbut tuh.. =)

Thanx for sharing it with everyone adik hysman.. Heehee.. =)

*Thanx to Kak Nurul juga..*

joegrimjow berkata... [Maklum Balas]

waaa
comey jee

mmg nak anak camni nanti

Eiba berkata... [Maklum Balas]

Alhamdulillah..cam x caya jer kalau umur dia 2 tahun kan?? Tapi itu lah reality...

Comel laaa...cute...tapi anak akak lagi cute..hehehehehe...nanti2 nak ajar dia petah bercakap gaks...

FiNa berkata... [Maklum Balas]

eik????!!

Dj Epoi berkata... [Maklum Balas]

Salam.....

Kalau anak Gua camnih....
Sejuk perut mak dia Man....

Gua doakan agar anak Lu ponk jadik mcamnih gak!!!

Walouponk Lu belum kawin lagi heheheheheeee.....

Man Jom Join Gua kat sini Jom!!!
Perhentian

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

heheheeee.....
TQ man, sudi publish video ni....
akak nak publish, cam rabun2 IT skit...
lagipun, tak sempat lah nak godek2 lapppy ni lebih2....

nanti, ada satu lg video best..akak bg nanti yer....
:)
TQVM!!!
:)

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

comel dan cerdik..
sejuk perut ibu mengandung klu dpt anak mcm ni..
hebat2..
=)

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,
Owh! laju bona jawapan dia utk setiap persoalan... :)

hazlin berkata... [Maklum Balas]

Salam,

anak yg comei dan petah berkata-kata..

mudah-mudahan baik hingga dewasa..

cepat kawin Man.. dapat anak camni, ya... sejuk perut isteri mengandung...

Idalara berkata... [Maklum Balas]

bertuahlah ibu yg mengandungkan anak ini...cute,bijak dan petah berkata2.mudah2an hysman dpt anak mcmni nnati ye..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Farhana,
Waalaikumussalam to wan..
hehee.. kita sebaya la dokter..
budak2 tak kisah lagi nampak rambut,boleh lagi dilentur tapi klu da mak budak lagi pakai tudung tak nampak rambut tapi nampat seluruh badan ape citer wakkk...
huhuu..
~Kak Nurul cakap,ur welcome..
hahaaa..




joe,
gwe juga sama mcm lor..
:p




Kak Eiba,
hahahaaa..nak menang jugak tuh..
hehe..
iyelah kak,walucamne baik pon anak org, anak kita still da best..sebab dgn itulah kita boleh membimbingnya dan die ikut kate kita..
insyaAllah.. :)




Fina,
Hang kenapa??tersedu??
hehe..




DJ Epoi,
Waalaikumussalam bro,
InsyaAllah,mogo2han..
lu jugak woo..
Perhentian??waaaaa..
gwe dr dulu kepingin nak pi..
tapi gwa takde baget la bro..
cukuplah lu kasi tengok kitorang gambaw lu..
huhu..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Nurul,
try n error la kak,
klu tak coba tak tahuu..
heheee....
lagi satu video pasal kereta diselaputi salji..
huahahhahaaa..
nnt akan ku wokeyy..
heheee..




Minna,
nnt ko try letak ais klu nak sejuk..
:p..insyaAllah..




Bro Mirul,
laju anda bagaimana pula??
hehee..




Kak Lin,
jgn cakap mcm tu kak,takut masin mulut akak nanti kan ku terpaksa kawen..makan pasir..aduiiii..
hehee..insyaAllah kak..




Kak Ida,
InsyaAllah kaka..
moga2 anak2 hero akak tu pon akan turut sama petah berkata2..
:p

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

Emm...yg pasai usik idung tu pun best man...tp, tak tau bleh publish ker tak...

akak bukan taknak cuba...tp, tak sempat...
bila lelama dok dpn lappy jer, en.hubby dah jeling2 dan keluarkan ayat berapi dia...camna?
:P

miss GAZA berkata... [Maklum Balas]

mlentur buluh biarlah dr rebungnya.
mlentuk budak jugak biarlah dari baby2.
=)

SubhanAllah.
mmg cerdik sggoh bdak pompuan ni.
kalawla ada anak cam gini...
wahhh!
bahagianya...
lalala~
:p

miss GAZA berkata... [Maklum Balas]

*melentur* spelling error!

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Nurul,
ambo pon cari jalan jugak camne nak haplod kasi masok pasai idung tu..huhuu..

klu en.hubby kasi ayat berapi ape kata akak kasi fire extinguisher cam iklan mamee slurrppp tu..
hahaha..amacam???hehe..
dont try dis at home..
hahaa

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Miss GAZA,
tapi mizz GAZA la nih mak bapak sanggup menanges meraung kalu lihat anak tak dapat masuk AF..camna plak tu??
hmmm...

~oh,ingat melentok tadi..hehee..

miss GAZA berkata... [Maklum Balas]

pada saya org cam gitu mmg jenis hancussla..
bkan nk kata,
tp klaw dah sampai tahap mak ayah pon support anak "masuk neraka",
apa nak dikata..
"pendidikan bermula sejak di rumah"
jgn men2,
teladan mak ayah tu penting sgt.


waahh!!
japgi mesti kna banned ngan pminat AF!

lalala~

FiNa berkata... [Maklum Balas]

saje nak bagi gambo aku muncul.. kihkihkih