Make Sweet..

Sesekali layan MakeSweet bez jugak.. Hahaa.. 'Function'nya same macam Photofun cara guna pon seakan2 same. Korang juz haplod gamba atau text, setle.. Makesweet ni terdapat banyak pilihan template yang bombastik. So, kawan2 jangan ketinggalan untuk mencubanya..
Peace No War.. :p
.
Nak layan?? Klik saja --> Di sini..
.
Best Regard,Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

35 komen:

Dj Epoi berkata... [Maklum Balas]

Layanz ...jangan tak layanzzzzzzzz!!!!

mr.syazwan berkata... [Maklum Balas]

FUUUYOOOOOOOO

kemain lg..

x dpt betul2

olok2 pun OK LA TUH!!

hahaha

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,

Hahaha... aku pun nak letak gambo kepala aku yang tak cukup rambut ni untuk iklan syampooo...

joegrimjow berkata... [Maklum Balas]

muka mahal!!!

Bla3 berkata... [Maklum Balas]

famous lah bro nanti..
gmbar bsar kat papan iklan..wakaka..

Eiba berkata... [Maklum Balas]

huhuhuhuhu..tgk lah tuu...perasaan tull... glemer lah tu konon nyaaa...

Pe pun...napa nampak kurus dek??? Makan hati??? Putus cinta ker..???

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

ececece...
glamer nye..
kan ku cuba nanti..dgn meletakkan muke ku yg comel ini..
hehehe...=P

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

akak pnah buat dulu...

heheheee.......

glamer gila rasa...
tp, kat alam realiti...
jgn harap lah akak nak sebegitu...

:P

~low profile nih...~
ngeh...ngeh...ngeh...

Naz berkata... [Maklum Balas]

glamer la ko skrg.. tu ikln sabun ker ? hahaha....

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

DJ Epoi,
Kat spital pon yok layaaannnn..
zazzzss!!!



Wan,
olok2 nih kan jadi perangsang dimasa mendatang..
poyo!!hahaa..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Bro Mirul,
ish..ape beb ckp cam tu bro..
lek ar..fakta mengatakan bahawa 80% pompuan kat dunia suka laki yg mcm tu..seksi katanyaa..dush!!
hehee..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

joegrimjow,
mahal skupang...



Bla3,
itu suma imaginasi..
klu bebetul,minta2 diturunkanlah..
hehe..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Eiba,
perasan utk org dlm nie je kak..
yg bebetul,takde lah nak mcm nih..
im low profile..
hahaa..




Minna,
tak sabo aku nak tgk muko comei hang kat wallboard tu..
yg sure mesti background ade pink..
ceh..
hahaa..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Nurul,
kita samo lah low profile..
alaaa perasan sendiri kak..
yg bebetul jgn dok buat..
buat malu keluarga je nnt..
den pon taknak muka terpampang cam tu..sogan den..
sedo diri..hmm...:(
heheh..



Naz,
a'ah..sabun cap ibu dan anak..
hahaa..nak join pe??

Naz berkata... [Maklum Balas]

tu bukan nama ubat batuk ker? kalo sabun.. sabun cap kapak. modelnya kena hensem... sesuai la gambo ko kat situ..

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

kau mmg memahami aku..
haha..
da merdeka ni leh la aku wat..
ngee..=P

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
oit,perli nampak..
aku model sabun 999..
tau???
hehe..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Minna,
esok ko balik jb..
wooyehhhhh.....
merdeka!!
merdeka!!
merdeka!!

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

yer..
aku skg ngan family aku..
g beli karpet merah..
menyambut kpulangan daku..
haha..

aku da wat make sweet ni..
memang sweet muke aku..
jap lg aku update kat blog..
ngeh2...=p

Naz berkata... [Maklum Balas]

ishh.. aku x perli. x tringat pulak kaitannya... hehehe, sory la... :)

iklan model sabun 999? wow, ni boleh digandingkn dng zakiah anas ni...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Minna,
waaaa..kapet merah beb..
klu aku beli kapet pink.
bru seswaiii..
suka la tuu..
hehe..

aku da tengok da..
waaaa...comei la ko...
rasa nak terjun je dlm sungai tuu..
kekeke...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
aku panaz nih wehh..
haha...sempoii la bro..
lek ar..

zakiah anas???
woowww...host yg berkemban tu ye??
dasat wooo...
oppssttt!!!haha...
actually Naz,sabun 999 ni sabun yg fames dikalangan aspura dolu2..
hehe..

Naz berkata... [Maklum Balas]

kalo bab berkemban... tau ajer hang no.. ;p

pesal aku x tau pasal sabun 999 tu? aku pun duk aspura gak??

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

bagus laa ko ni, man..
memahami citarasa aku..
da beli blom?

sile laa terjun dlm sungai tu..
mesti lg comel..
hahaha...

=p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
mu juga turut tahu...
hehe...

mungkin ko aspura belah2 dekat dgn aspuri kot..
ko terlalu asyik utk skodeng aspuri sehinggakn terlepas berita panazz tang sabun 999 nih..hehee..
hang bab pompuan,no 1...
suma lupa naaa..
hehe..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Minna,
tunggu la nnt aku beli kat udani kapet..
hehe..
last week jakel buat jualan murah,lupa aku nak beli utk ko..
haha..dgn mat2 bangla aku bole nk bagi..
hehe...

aku takut klu terjun tak timbul2 je..
aku tak geti berenang...
mati akuu wooo..

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

jakel ade jual kapet ke?
bukan jual kain2 n baju pengantin ke?
hehehe..

klu xreti berenang..
pkai pelampung..
ngeh3..

Naz berkata... [Maklum Balas]

ish.. aku x tau la Man. ko ni simpan sorang2 jer.. kongsi2lah cikit dng pokcik ni... :p

aspuri kat belah bawah bukit. dkt la jugak. tp aku x skodeng aspuri. depa yg skodng aspura... sabun 999 tu panaz yer? ada dipasaran x skrg??

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Minna,
ini la klu pompuan tak penah gi shoping..hehe..
ade lah..aiyoooo...
nnt klu ko da keje cuba explore lihat dunia luar ye..hehe

boya ku bocor tatkala dihempap olehku..
haha..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
pokcik la ni kena buat amal jariah..jgn maen2 lagi..
haha..
klu pokcik nak juga,jgn lupa email gwa k..
astagfirullah..
:p

wah,aspuri skodeng asoura??
biar betik??
sabun tu fames dikalangan manusia yg berada di asrama..haha..
byk kat pasaran..
terhangat lagi..hehe

Naz berkata... [Maklum Balas]

hehehe... ada hati nak tu... hahaha...

ntah la. tp mmber sedorm aku ckp dia nmpak beberapa budak aspuri menjenguk2 aspura. mungkin nak tengok bf dia kot? hahaha...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

stret tu da poin jgn pusing2 bro hehe..

aku percaya laa...hehe..
actually kes nih pon ade time aku kat aspura dulu..budak pompuan nak skodeng aspura dlm lewat malam (kol 12.30pg kot) pastu dorang nampak 2 lembaga putih dan hitam kat balkoni aspura..terus 5org aspuri histeria..(lembaga tu dikatekan berada kat aras aku mugkin sblh aku coz katil aku tepi sblh dinding..)blkang blok asrama aku bilik mayat hospital segamat..
hehe..

Naz berkata... [Maklum Balas]

wow.. hebatnya ko ni. bukan saja bebudak aspuri, makhluk tu pun nak skodeng ko!.. nampaknya ada 7 nak skodeng ko dlm 1 mlm. hebat3x... hehehe...

seram siot.. ko x nampak ker makhluk tu?? crita2 seram2 mcm ni mesti slalu ada kat asramakan???

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

bukan skodeng aku la beb...
skodeng aspura..aiyooo..
watpe skodeng aku buat sakit mata wehh..ammaa..
time tu budak dorm aku ade la 3-4 org yg laris kat pasaran aspuri..jd depa dok skodeng dorm aku ler..
aku tak campor tu suma..
aku budak baek..hehe..

mmg beselah cite2 mcm tu kat asrama..da lali kami..
tapi every night,aku yg solekkn dormate aku jadi pocong pakai cado asrama..hehe.. siap beli topeng getah pocong n toyol lagi beb..
menjadik weh solekkn pro aku nih..huhu..

Naz berkata... [Maklum Balas]

mana la tau, sebenarnya yg 5 org cewek tu nak skodeng ko. hati pompuan kita x bleh ramal bro.
pastu makhluk yg 2 ekor tu nak join skali dlm jarak paling dekat, kat tingkap luar katil ko... hehehe...

hah, tiap2 mlm ker bro. x penat ker pelakon tu jd hantu pocong? tp best kan kenakan org dng cara mcm tu...