Selamat Hari Pekerja 2009..

Selamat bercuti ekstra satu hari dari minggu2 biasa kerana anda telah berjaya membanting tulang bekerja selama 364 hari yang lain.
1st. May jugak hari lahir salah sorang team final projek aku dulu.. Aida Ismail..
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki hendaknya. Aminn..
Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

44 komen:

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

selamat hari pekerja, man..

selamat hari jadi tuk cik aida..
smoga panjang umur n murah rezeki...

=)

Lili Puteh berkata... [Maklum Balas]

hari yg selamat.
ghee~

Precious berkata... [Maklum Balas]

Hepi birthday Aida.

Naz berkata... [Maklum Balas]

Happy Worker's Day... semoga semakin produktif dr hari ke hari... semoga dpt naik gaji walaupun x naik pangkat ;)

hazlin berkata... [Maklum Balas]

salam Man,

selamat hari pekerja.
ko keje ape ek?
siap pakai tie lagi...

mesti ko pekerja yang rajin ek?

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,

Ko keje 364 hari ke? bior botul? Setahun 365 hari... hari minggu... public holiday pun keja ka? mau pengsan aku...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Minna,
Hepy Workers Day geng..
tapi ko takleh nyambut lagik..
ko budak skolah..
hahaa..

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

mmg aku dak skolah lg..
tp lg sminggu aku pon akan bkerja..
praktikal...
hehehe..
insyaallah lg stahun..
aku akan bgelar pkerja..
hehe..
=p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Lili Puteh,
barangkali lorr...
klu tak selamat pon kita selamatkan..
hehee..



Precious,
Salam..
Kenai Aida kaa??

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
Happy Worker's Day tok ko jugak beb..
moga2 ko pon byk pojek dpt lepas nih..tak ternganga..
bro,klu kipas gerenti dpt nek pangkat punyaaaaa...
wakakakakaa...
gwe bukan sebegitu ghupa...
ceh!!!
:)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Lin,
waalaikumussalam cikgu..
hehe..
selamat ari pekerja kak..

den keje as salesman dok tepi jalan banda jb nih..
adek beradek dgn biznesman ler..
tp den lg mantop!!
hahaaa..
itu hanya sekadar dipinggiran..
sebetulnya,den keja construction ajo..bese2 je..
atas nih,gambo time study dulu nak present final pojek kitorang..
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Bro Mirul,
Waalaikumussalam..
gwe suma ari keja..
bantai je..
janji fulus masokkkkk!!!
heheeee...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Minna,
weh,hang pi la sambong master plak..
blajo slagi boleh..
nnt boleh aku ngendeng ko..
hahaa..

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

ngendeng?
pe bende tu?

sambung master...
hmm..akan ku pk kan..
tp aku nak keje dulu..
nak bg mak ayah aku rasa duit gaji aku dulu..
huhu..
then br pk nak smbung ke x..
huhu..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

itu la ko..
dok johor da bertahun2..
ngendeng pon tarak tau kaa??
aiyoo..hahaa..
'ngendeng' tu sama maksud dgn 'tumpang'..
tumpang sekaki dgn kepandaian ko..
hahaaa..

nnt ko klu da pegang duit susah nak sambung..
baek further trus..
huhu..

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

tumpang ke..
bleh2..
tu bahasa jawa ek?
hehe..

hmm..
aku xtau lg..
tp jeles tgk org da keje..
mana tau masa keje..
bosan lak..
g laa fuurther studi lak..
hehe...

Naz berkata... [Maklum Balas]

x payah kipas2 bro. tunjukkan aura sebenar ko tu. pasti bos ko akan naikkan apa2 yg patut x lama lagi.. ;)

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

Selamat bercuti Man....

merendek kemana coti2 nih??

:)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Minna,
jawa ke??ntah aku pon tak tau..
tapi da sejak azli lagik aku guna perkataan tu..hmm..
ko tak penah dengo ke??
aiyaa...

ko da keja nnt,klu bosan camne pon u must to face it..klu ko lari itu nnt dikata budak fresh dr u tak leh pakai..ini hakikat...
so life must go on..juz wait n see lorr..
:)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
aku pon mmg tak geti nak kipas cap udang nih..
aku jadi diri aku laa..
suka ke tak bos aku tu,kena trima seadanya aku..
alhamdulillah bos aku masih sayangkn aku lagik la nih..
hahaa...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak 'Nur',
selamat bercuti pada kak juga..
merendek??mane ade..dok umah je..
den nak jadik anak yg soleh..
cheewahh!!!
tak suka lepak2 tak menetu nih..
baek men tenet lagi bezz...
poyoo!!hahaa..

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

Uwaaaa.......
knp ko panggil akak nur lagi...

nak gigit itu kak zieha yg memanggil ku 'nur' itu..
~ekceli, akak ada timangan lain di kalangan keluarga... cousins akak mostly tak tau nama penuh akak...dorang tau nama timangan jer... :P~

Akak sempatlah balik kg sat...
menantu yg baik...
nak balik kg sdiri tak sempat...

Naz berkata... [Maklum Balas]

bagus3x... biar kita melangkah 1 persatu. kalu terus ke step 4 jawabnya tersungkur menyembah bumi... wah... anak emas bos ni. hehehe... ada can... ;)

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Nur,
nur kan sodapp..
cahayaaaa...mcm nama ku juga..
hwaaa...
nama timbangan pon ok ape..
nampak muda..huhu..

kg tukang ubat kat mane kak??
area situ jugak ke??
kesian kak ye xdpt balik kg sndirik..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
pekerja yg baek adelah pekerja yg prihatin pada keadaan sekeliling dan memahami situasi org yg brada di bawahnya..
barulah terhasilnya pekerja yg mantop dan berdedikasi noo..
chewahh,poyo je!!
huhu..
bukan anak emas bro,anak timah je..
hahaa..

Naz berkata... [Maklum Balas]

hahahaha... anak timah? anak platinum pun boleh...

>wuih, dasat ko punya persepsi pesal prinsip kerja ni.. tabik!

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

platinum???waaaaa.....
ni boleh dapat dual platinum nih..
klu ko bikin album dgn aku tak sempat menyempat bru seminggu da terjual 200unit..hahaa..

mane ade bro,aku budak baru blajo..skadar experience dulu tmpt keje aku,aku jadik kuli kena maki hamun stiap ari..skrg ni jd up skit bukan snang nak puaskn ati suma pihak..so kena prihatin..
cam ko jugak beb..
:p

FiNa berkata... [Maklum Balas]

jangan nakal2 ek man...

Naz berkata... [Maklum Balas]

Man..
200unit sminggu jer? kalo camtu lambat la nak dpt dual platinum Man. kita wat album single jer la. rakam 1 lagu ajer pastu kita jual 1 donlod sehingget.

memang la susah nak puehkan hati semua pihak. kalo kita buat yg terbaik, insyaallah hasil kerja kita akan lebih memuaskan hati semua pihak walaupun x semua..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Fina,
ko jugak jgn nakal2 ye..
hehe..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
1 lagu sehengget??aduh!!murah bebeno wehh..tapi ok la,klu sorang sengget,pendudok malaysia 26juta..da jadi millionaire kita weh..tak masok international lagi..
fuh ni angan2 mat jenin..tak pon imaginasi aku..huhu..

ko yg lebih berpengalaman dr aku,aku sokong 100%,betul tu bro..
bukan senang..yg penting jgn take advantage dgn kelemahan org dan kepandaian org..guna benda tu pada situasi yg betul..kdg2 nak puaskan ati sorang pon susah..hmm..

Naz berkata... [Maklum Balas]

kan best kalo apa yg ko taip tu jd kenyataan. x payah ko kerja lg dan aku plak x payah nak kehulu ke hilir cari job... hehehe...

hmm... betul jugak tu. jng amek ksempatan atas klemahn org lain. tp skrg ni ramai org suka wat camtu.. kita kena hati2 dng golongan mcm tu...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

ok..camni..1st thing ko perlu munculkan diri ko dlm blog ko sape mr.Naz yg sebenar..nnt ko boleh fames cam Yuna..nnt baru aku bole xpose ko kat blog2 aku..dpt publisiti murahan..pastu ko jadi ler indiesolo..hahaa..kayo kitaa..
hehe...

camne nak hati2 bro,sedangkan musuh dlm selimut pon kita tak tau ade gunting tersembunyi sebalik bajunya..hmm..

Naz berkata... [Maklum Balas]

wooo... tak nak lah pokcik nak glamer2 ni. kalo bakat mcm Yuna tu ok la. x la segan nak memunculkan diri...

tu la sebabnya kena blajar seni baca personaliti org. hehehe... mcm la aku tau...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

ko ade bakat ape..pakej jgn cakap..full spec..siap dgn service pack 3 lg..ko kena yakin n percaya diri akan bakat yg ko ade..
Yuna pon sore die bese2 je..tp seantero M'sia kenal die..haaa..
aku da bg contoh...keep on going bro..
:p

aku tau baca personaliti org..
nak lagi bace muka ko yg mix zimbabwe..hehe..

Naz berkata... [Maklum Balas]

hmm.. kalo boleh aku nak kerja di sebalik tabir jer. x suka glamer2 dlm industri ni. biar org tau hasil kerja aku tnpa tau saper yg bikin.. cheh, mcm bagus2 jer ayat aku ni...

ko agak mcm mana personaliti aku yg ala2 mat zimbabwe ni?? cubala teka kalo ko terer... hehehe...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

biar mcm bagus hasilnya mmg bagus..
bagus ler ko ade hasrat..nnt klu aku dgr ade komposer bernama Naz,aku juga boleh turut berbangga..hahahaaa...
low profile beb..hehe..

aku tak geti nak xplain..aku cuma boleh paham utk diri aku je..takleh bagitau rahsia kerajaan..hahaaa....
chewahh!!!poyo je aku..

Naz berkata... [Maklum Balas]

bila la tu... hahahaha...

woo... dah pandai baca2 ni eh??

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

insyaAllah akan berlaku..
juz wait,see,pray n chaiyok!!!

aku da lama pndai baca org..
nak ayat org lg la power..
9petala..lagi 1petala nak khatam..
haha..

Naz berkata... [Maklum Balas]

dah 3 kaset demo aku hanto kat org. tp x der sesiapa yg berminat...

kalo dah katam nanti, perturunkan ilmu tu kpd aku.... hehehe...

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

jgn pakai kaset kawan,pakai ler cd..
la ni zaman era globalisasi mane maen kaset2 lagi Naz..
sabo ler..slow2 kayuh..
oraitt.. :)

ish,tak boleh beb takot ko salah guna..hehe..ko sukar utk dimengerti.. :p

Naz berkata... [Maklum Balas]

ala, zaman tu aku rakam pakai kaset jer. mana ada recorder dlm bentuk digital mcm la ni. skrg dah canggih, x mcm dulu2..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

klu mcm tu,ko rekod balik..
mane tau terbuka pintu org yg mendengar nak terima lagu ko tuh..

Naz berkata... [Maklum Balas]

ni aku tngh rekod balik la ni. kat blog aku tu la... tp aku x bercadang nak hntar mana2. cuma nak kasi kawan2 terhibur... :)