Fakta Tak Tercapai Akal..

FAKTA
.
1. Anda membaca fakta ini
2. Mungkin anda berkata/fikir ini fakta yang bodoh
4. Anda tidak perasan saya skip no.3
5. Anda check semula
6. Anda tersenyum
7. Anda masih membaca fakta ini
8. Anda tahu apa yang anda baca adalah benar
10. Anda tidak perasan lagi saya skip no 9
11. Anda check semula sekarang
12. Anda tidak perasan hanya ada 10 fakta
.
Inilah faktanya!
Best Regard,
hysMan
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

29 komen:

Sulela berkata... [Maklum Balas]

Faktanya aku langsung tak tengok no. fakta yang memfaktakan fakta2 ni...kekekeke

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

aku pon xtgk no lgsung..

bagus fakta yg ko sampaikan ni..
=p

Dj Epoi berkata... [Maklum Balas]

Naik juling Mata Gua...

Naik Turun....
Naik.........Turun.....


Fakta yg Nyata heheheheh

DaliaLiyana berkata... [Maklum Balas]

lorr....tak pasan pun ttg no tu..ahaks....

Naz berkata... [Maklum Balas]

ni trik mcm dlm n3 Fina. yg aku boleh simpulkan di sini ialah otak kita hanya boleh membuat kerja dlm 1 masa. kecualilah juga kita biasa buat kerja2 melibatkan angka dan fakta sekaligus... eh.. aku sendiri pening dng teori aku sendiri... hahaha

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Lela,
klu kamoo tak tgk fakta-fakta itu maksudnya fakta yg dikemukakan itu bukan fakta yang difaktakan..
haha..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Mynna,
Fakta yg mengelirukan kepala org yg memikirkan ape fakta yg nak di faktakan..
adehh!!

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

DJ Epoi,
yg pasti lu tak juling..
thats da fact..
hehe

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

DaliaLiyana,
tang no tu la faktanya..
hehee

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
hahahaha..
itu teori ape beb??
yg sure aku pon tak leh pikir ape fakta teori yg ko cuba memfaktakan..
adoiii..
hehe

miss GAZA berkata... [Maklum Balas]

13. Anda sangat geram dengan org yg bubuh fakta2 ni!!




haha
=p

Farhana berkata... [Maklum Balas]

Assalamualaikummmmm.. Saya di sini.. Kamu ada di sanakah??? Heehee.. Ooppss.. Kali ni tak blh ckap bnyk, ckap bnyk kang x blh bejaya plak kang.. Kan encik hysman kan? Huhu..

Oh yerk.. Adik hysman.. Baru blaja mengira erk??? Alalala.. Salah tu dik.. Kamu ni.. Tu laa.. Cikgu mngajar kat dpan kamu main pondok2 kat blakang.. Haha.. Kan dah salah mengira.. Wawawa.. Takpe.. Nanti akak ajar man yerk mcm mana mengira 1, 2, 3 ngan btol.. Hahaha.. =p

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

Salam Hysman...

salam dihujung minggu...
hahahaaa...akak juga seperti mereka....
Tidak melihat no2 itu...
apakah??!!!!

~Man, nak tunggu rapuan akak...lambat lagilah...
brjanggut lah hang tunggu.....
:)

Naz berkata... [Maklum Balas]

tulah teori ntahapapantah.... hahahaha... aku sendiri pun pening...

hazlin berkata... [Maklum Balas]

apa faktanya?

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

miss GAZA,
anda terasa nak hentak kpala di dinding pabila membaca fakta ini..


hehe..
:p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Hana WanAbe,
Waalaikumussalam Dokter Hana..
o iye..lupe plak,saye nie budak sengal sbb tu tak pandai mengira..kamu laen ler budak pandai..klu tak camne boleh jd DR.Hana ye..
sedangkan 1-5 pon tak lepas lg..
bebal sungguh saye ye..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Nurul,
Salam kembali kak..
no.2??
no 3 ar kak..
hehe..
da berjanggut pon tp takdak lg pon rapuannya..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
teori ntahapapantah..
ini teori bru nih..
kena dok bersifu nih..hehe...
klu ko sifu poneng,aku lg beriban2 kali poneng..

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Lin,
salam kak..
faktanya,akak menulis dlm ruang komen saya..hehe
TQVM..
:)

Naz berkata... [Maklum Balas]

kesimpulannya... jng ikut teori tu. boleh buat kepala otak jd pening... hahahaha...

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

n02 tu maksudnya ..'nombor~nombor'
bukan no.3 ek...
hahahahaaa....

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Naz,
pening berguling2 sehingga henta kepala ke dinding..hehe

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

Kak Nurul,
iye ke??
oh ku shillappp!!
im sorryyy..

Naz berkata... [Maklum Balas]

adoiii.... sakitnya... :p

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

nak join ke??
best woo men henta2 kpale nih..
hehe

Naz berkata... [Maklum Balas]

hmmm... nk jugak.. tp aku nak hentak kepala aku kat bantal... hehehe

hysMan.. berkata... [Maklum Balas]

tidok kaa??
haiyooo..takpe aku juga nak landing atas pillow..huhu

FiNa berkata... [Maklum Balas]

haaaaaaaaaaaa!
aku tak terkene!
yes!
yes!!!