Senyum Ekstrim..

Dalam mood raya ni aku sure ramai yang berkunjung ke rumah kita untuk datang beraya. Kita pulak mesti kena menyambut dorang dengan berjabat tangan sambil tersenyum riang gembira di atas kunjungan dorang. Bagi sesiapa yang sudah penat untuk tersenyum, tak suka senyum atau bila si polan @ polana datang beraya ke rumah tika mood korang tengah marah, aku syorkan buat step kat bawah nih untuk mengawal emosi zahir korang walaupun batin korang sedang terseksa meronta-ronta berhangin satu badan dengan suami ke, anak ke, pasti sejuk @ gembira si pengunjung tengok muka korang. Cubalah.. Istimewa untuk pengunjung SMILEmyfta..
Step1
Step 2
Step 3 Buatlah cara aku nih, gerenti berkesan. Kalau tak berkesan call aku, tak jumpa material pun boleh call aku jugak, aku sponser 100%.. Hehee.. Memang plastik!! :)
Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

14 komen:

sI tEDI berkata... [Maklum Balas]

huh!!!
x pe.. x pe.. aku leh senyum sendiri.. semulajadi..
erk!! teriam kasih!!

{lumut} berkata... [Maklum Balas]

erk...pelik je aku tgk..
x sakit ke weh wat cmtuh?

bintangku berkata... [Maklum Balas]

buat seksa diri jer... tak per ler... apa salahnye buat sedekah.. senyum itu kan satu sedekah.

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

hang man,
kalau jumpa akak nanti2, hang senyum macam ni...
akak SENTAP!!!!!!!!

panggil aku shEh berkata... [Maklum Balas]

hahaha..
tak sanggup aku snyum cmu.
ps: ko senyum cm tu eh? laku tak?
hahahha

nza berkata... [Maklum Balas]

sesuaix3, mlm td kak nza tgh angin satu badan..Ha nnti tunggu n3 knape kak nza naik angin + naik minyak...
Mmg bolh dipraktikkn!!!! Tungguuuuu..

I am Karl berkata... [Maklum Balas]

motifffffffffffffffffffffffff

haha

Farhana berkata... [Maklum Balas]

Assalamualaikum inick smile myfta.. Amboi.. Mntang2 blog dia nama smile kan.. Hahahaha.. Man.. Kalau kak nurul sentap, daku trpikat weh.. Takut trjatuh cinta lak.. Ooppsss.. Tetttt.. Jadinye jgn snyum bgitu ye dpan daku..

~ Bukan ape, tkut nti kamu gunakan 50 tips kat bawah tu utk diriku pula.. Ohhh tidak.. Ku tak rela.. Hak hak hak.. Peace yauwww.. =p

imanshah berkata... [Maklum Balas]

Eh man, cam thaipusam plak ni..nak kena guna dawai ni..senyum dari hati adalah senyuman paling ikhlas

Naz berkata... [Maklum Balas]

adeihhh... sakit tulang rusuk aku ni tahan gelak. kalo mcm ni, aku pakai gambo bro senyum tu ajerlah... hahahaha...

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

wah man...
skrg dh pndai belajar senyum ekstrem ek...
ada anak dara yg nk dingorat kan ke? hehhehee...

Sulela berkata... [Maklum Balas]

Kak takut koyak lak kulit mulut tu kangggg...ahahaha

Lili Puteh berkata... [Maklum Balas]

senyum sampai ke dahi.
hihi.

hazlin berkata... [Maklum Balas]

senyum tu sedekahhhh..