Terima Kasih..

Ucapan Terima Kasih, lebih berharga daripada wang ringgit.
Ucapan Terima Kasih, menandakan seseorang tu ada nilai-nilai murni serta moral yang tinggi dalam dirinya.
Ucapan Terima Kasih, suatu penghargaan yang membuatkan sebelah pihak gembira.
Oleh itu, aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada:
Ayahbonda Kanda Hisyam Kanda Lyani Kak Noi Annies Najwa Salimni Syaaban Iema Naz Amienah Kak Nurul En. Muzzafar Liza Zul Fardzilah Nora Nordiana Jefrey Bujang Amalina Nur Farhana Sha Kak Hazlin Amirul Amir Kak Eiba Rahim Lumut Si Ted DJ Epoi Farah Aimi Atika Yahya Qayum Reddyne Izzah Mustafa Kak Wahidah Mk Erwan Hadi Insyirah Ismail Persona Non Grata Syahrul Izzam Azilah Mohamed Faizul Azizi Leez Adnan Kak Anne Ghasi Hafila Bahrien Imanshah Kak Adleena Adnan Aziza Hafimas Adham Aslina Anis Emran Kak Ida Chekgu BaniHassim Sheh..

* Sesiapa yang aku terdismiss namanya, inform aku la yer nanti aku update. Mungkin aku terlepas pandang. Maaf..

Terima kasih teramat sangat kengkawan. I'm speechless.. Ini adalah ucapan paling banyak dalam sejarah 22 tahun aku hidup (pecah rekod woo..). Setiap tahun yang wish birthday kat aku selalu dalam lingkungan 4 atau 5 orang jer. Tapi tahun ni macam ramai pulak. Thanx.. Niat dihati mahu disorokkn biarlah hanya teman-teman rapat dan dikongsi dengan teman-teman blogger je dengan entry Warkah Diriku tapi sejak aku join Facebook nih secara tak langsung ramai pulak yang wish. Ntah aku pun tak tahu macamna dorang taw. aku rasa aku dah delete tarikhnya.. Hmm.. Walaupun hanya ucapan di bibir (di tangan laa sebab metaip..) ia memberi 1000 makna bagi diri aku. Apa-apa pun terima kasih sekali lagi. Aku juga doakan semoga kalian dapat capai cita-cita/impian yang dihajati dan mendapat perlindungan rahmat serta keredhaan Allah SWT juga di dunia dan akhirat.. InsyaAllah.. Aminn..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, Maaf Zahir & Batin Terima kasih semua..

Best Regard,
Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

17 komen:

Farhana berkata... [Maklum Balas]

Assalamualikum.. Kih kih kih.. Daku di sana ker??? Alamak.. Gambar tak cukup cun laaaaaaaaaaa.. Caner nak mncari jodoh di blog smile myfta ni.. Hahahaha.. =p

Apa-apa pun, terima kaseh sbb sudi terima ucapan dariku yg tak sberapa itu.. Heehee.. Oh ye.. Ku blum jawab lagi.. Sama-sama man.. Huhu.. =)

Kamu pny besday dah trtepek kat FB tu maa.. Kat frenster pn ade.. Haaaa.. Mana mau lariiiikkkk.. =p

imanshah berkata... [Maklum Balas]

eh gambar kita pun masuk gak lah...

Naz berkata... [Maklum Balas]

Sama2 Man... seronok kan bila org wish birthday kat kita.. mesti masa ko baca wish2 tu, ko sonyum sorang2 kt dpn pc. hehehehe...

dah 22 tahun ko hidup kat donia yg fana ni. dan selama tu lah ko timba pelbagai pengalaman. mesti ada yg best dan sebaliknya. semua tu akan mematangkan fikiran. kalo tengah senang, bersyukur. kalo tengah dilanda musibah, bersabar banyak2 dan tetap bersyukur juga.. ;)

>pss.. ko terlepas la letak gambo sis mata bulan bintang... hehehe...

sI tEDI berkata... [Maklum Balas]

alamakkk.. kalau aku tahu lah ko nak wish thank's n letak gambo.. aku letak gambo muka aku ni...

ini tidak adil!!! Dak Utih pulakk enterframe.. satu2nya haiwan dalam koleksi kau tu!!!
Cisssssss!!!

eh!! Apa2 pun sama2 kasih!! ekekekeke

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

sama2 man..
tetibe nmpak gambar ku yg dletakkan dsebelah gambar pokcik naz mempunyai pose yg same ngan pokcik naz..
hehehe..
sape tiru same ek??
ngee~~

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

Salam man....

ucapan seikhlas hati tentunya lebih menyentuh jiwa kan????

semoga dirimu sentiasa diberkatiNya dik.....
:)

Idalara berkata... [Maklum Balas]

salam man..
uwwaa..kiranya kak idalara tiada tersenarai la ye..tkpelah..kak ida fhm..
apa2pun kak ida nk ucapkan hepi besdy..(bila agaknya kak ida terlepas pndg)dan selamat menyambut aidil fitri andai ada kaat2 yg menyentuh rasa amppun maaf kak ida pinta..

chekgu BaniHassim berkata... [Maklum Balas]

terharu la nih??
itulah manisnye berbelog nih...

selamat ulangtahun ke-22..

mude agi....

{lumut} berkata... [Maklum Balas]

wah..sweet2..
man,semoga langkah hidup kau lepas ni dipermudahkan..
gunakan pengalaman hidup selama 22 tahun untuk menempuh ujian dihari yg mendatang...
jalan lupa tujuan hdup didunia.
bukan saja2 je idup ni taw??

hee...take care.salam lebaran.
yeah!!aku masuh dalam gambar tuh.
sori terover lak.
saya gadis.hahahaha

panggil aku shEh berkata... [Maklum Balas]

eh?
b'day ko upenye..

sory!

HEPY BELATED B'DAY!!
smoga ko trus ensem smpai tua!
agak2 boley x??wakaka

jefrey berkata... [Maklum Balas]

Wow! Best nye man buat. Terasa amat dihargai persahabatan kita semua kan walaupun sesetengah dari kita tak pernah jumpa. Insyallah kalau abg dpt jemputan ceramah di Johor boleh jumpa ek!

jefrey berkata... [Maklum Balas]

Wow! Best nye man buat. Terasa amat dihargai persahabatan kita semua kan walaupun sesetengah dari kita tak pernah jumpa. Insyallah kalau abg dpt jemputan ceramah di Johor boleh jumpa ek!

hazlin berkata... [Maklum Balas]

terima kasih kerana mengingati. waduh... sudah pandai curi gambar akak ye...
okay la tu.. banyak dapat hadiah harijadi?

Lili Puteh berkata... [Maklum Balas]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Lili Puteh berkata... [Maklum Balas]

mekacih atas ingatan. :p

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

alamak..acu ketinggalan le
tak kira, nak wish gak...

sori man...hepi b'lated bufday ya
semoga di panjang kan umo, di beri kesihatan yg baik & sentiasa berada di bawah rahmat Nya..amin

Redynne™ berkata... [Maklum Balas]

aisey... senyum simpul Red disini..

ape2pun.. mekasih atas penghargaan..

Be a better man.. ;)