Happy Ulangtahun MynZad!!


Assalammualaikum…
Apa khabar semua? Harap sihat sejahtera. InsyaAllah.


Aku nak tulis apa ya? Hmm.. Aku nak ucapkan terima kasih buat Aminah Amin di atas award yang beliau sediakan bersempena ulangtahun blog “Hope is Harapan” beliau buat julung kalinya. Aku doakan moga blog kau akan berterusan dan semakin popular dalam dunia maya ini dan tak macam blog aku, makin suram kerana aku langsung tak berkesempatan untuk update blog smile aku ni. Hahaha..


Dengan itu juga aku nak ucap buat kali ke-2nya dalam blog aku ni, Selamat Hari Lahir buat beliau. Adakah kau masih ingat wahai Aminah Amin setahun yang lepas.. Hahaa.. Masa tu kau masih bertatih lagi dalam dunia blog. Semoga Allah panjangkan umur kau dan selamat dunia akhirat InsyaAllah. Amin..
 

Best Regard,



Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

6 komen:

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

Budak Kentang!!
Thanks sudi amek award aku yang cute macam tuannya.. selagi aku mampu menulis.. akan ku sambung pjuanganmu yg suam2 itu.. kite kasi HOT.. haha.. dah merepek..

Thanks for the advanced wish..
Ya.. aku masih ingat peristiwa setahun yang lalu... mana mungkin aku lupa bila buat kali pertama org mengwish besday aku dalam blog.. siap ada lagu "ALLAH SELAMATKAN KAMU" lagi.. walaupun aku request lagu yang lain.. hehehe..

Terharu ni.. sob3x..
Thanks for the friendship..
ingat.. kawan sampai mati.. =)

= sorry terpanjang plak komen ini.. da lama tak wat komen panjang2..

Qarl berkata... [Maklum Balas]

lamanya xupdate kan

happy besday to her

joegrimjow berkata... [Maklum Balas]

nak jugakkk

dah vote video ni?

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

uiks..apsal lama menyepi?

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

kemana ko mngilang adik?

hepi bestday minna....
:)

AzizMostafa berkata... [Maklum Balas]

Hidup Jawi
http://typophile.com/files/MirEmad.pdf
http://typophile.com/files/Mir3mad.pdf
http://www.typophile.com/node/48495
Semoga Berjya