CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly..



Contest ni merupakan contest yang paling mudah untuk disertai... Mari, mari, mari... Hanya 'upload' gambar yang kita rasa paling gempal, eh silap der gambar paling gempak, unik dan kedebaboomm masa konvo... Tak banyak syarat. Terpulang pada kreativiti masing². Yang penting incik E.d.Y suka.. Gambar ini la yang aku rasa paling macho.. Hahaha... Walaupun dah setahun lebih tapi rase masih 'wokehh' lagi gambar ni kot. Hehe..


Siapa aku nak tag?
1. Mynna
2. Sky
3. dan lain-lain..

Boleh menang ke? Hanya mencuba... Rayban maliiii..... uhuuu...


Best Regard,

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

12 komen:

imanshah berkata... [Maklum Balas]

kami orang2 lama gamba konvo pakai kamera digital man..takde peluang lah..nak tunjuk gamba adik tak best bukan gamba sendiri

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

comel katak itu..
nakkk..

berehhh...
aku dah join..
dah nak tutup dah tarikh penyertaan!!
nasib baik sempat..

E.d.Y berkata... [Maklum Balas]

thanks sudi join contest ni...nasib sempat submit...hehe...tunggu keputusannya nnt..good luck...;)

noramsein berkata... [Maklum Balas]

kalau lom konvo cmne nak join man... hahaha... lamanya aku belajar kan...=P

butterflyana berkata... [Maklum Balas]

Good Luck! :)

Naz berkata... [Maklum Balas]

nak tekan nombor apa utk vote afundi erk?? hehehehe....
semoga berjaya bro... hadiah kita share 2... ;)

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

cikgu imanshah,
teknologi scan ado le cikgu...
scan ajo..
huhuhu...

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

mynna,
nak,amek ler...
tp bkn aku pnya..
aku pinjam jo tuuu..
huhuu..
yeahhh!!
mari kite memeriahkan contest tersabooottt..hehe

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

E.d.Y,
harap2 boleh menang..
hehee....

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

am,
ko boleh wish konvo gunakan slogan...
hehe

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

cik butterflyana,
terima kasih...
;)

bUdAk kEnTaNg berkata... [Maklum Balas]

Naz,
takde kena afundi pon bro...
tgok ler tuan tanah berkenan ke tak..
takde hal,nnt aku kasi klu menang laa..tp sgt tipis..
hahahhaaa..