Apa Yang Best Kat Melaka..


Esok aku ada agenda baik punya.
Jom Melaka
Majlis Agama Islam Negeri Johor adakan sambutan Hari Keluarga 2010..
Yang diadakan bertempat di Puteri Resort, Ayer Keroh Melaka.

Apa tempat yang agak-agak menarik kat Melaka erk?
Selain A Famosa dan The Stadhuys..

Sambil-sambil tu, boleh pokcik terjah Asam Pedas Bandaraya Bersejarah.
Bunyi-bunyi macam kesedapan...

Tadi Bahagian Kewangan dah bagi duit kocek RM50 setiap sorang.
Alhamdulillah... Jadilah...
 Jadi esok dah boleh enjoy.
Yok! Hahaa...



Lepas solat Jumaat tadi juga, diadakan acara pra-sambutan di pejabat.
Siri cabutan hadiah katanya...
Aku dapat nombor ganjil...


Hadiahnya, aku tujukan khas buat ibunda tercinta...
Sekotak...


SET KITCHEN TOOLS...
Alhamdulillah, jadilah kan dari dapat 'hangger'.
Ahaks...

**Menunggu detik Cabutan Bertuah esok malam yang real punya...
TV LCD? Peti ais? Wahhh... Hehe.

Best Regard,

Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

32 komen:

akudandia berkata... [Maklum Balas]

hye,
on weekend bez kalo malam g jongker walk.. then mkn asam pedas kota lakmana.. yg len tu biasa je la..

::FAIZ FARISH:: berkata... [Maklum Balas]

aku nak yg gmbr 1st tu..hehehehe

Qarl berkata... [Maklum Balas]

wow. dpt angpau eh

haha

lama gak kan hencek xupdate blog.satu ketika dulu (cam la lama sgt) rajin hupdate

wahida berkata... [Maklum Balas]

naik bot pun besh!!

Pencacai Alim berkata... [Maklum Balas]

minggu dpn aku ke Melaka...

zaMir berkata... [Maklum Balas]

tahniah2...mak kat umah msti happy dpat kitchen tools baru....bersemangat la dia masak lpas nih

nza berkata... [Maklum Balas]

rezeki bln Nov tu...insyallah dpt lak TV LCD...fuh, raya sakan la...

Kt melaka byk tmpt boleh g..resort tu dkt dgn zoo..kalu bw budk2 sronok la...he...ttp nnti man g la naik taming sari n eye on Msia....

maiyah berkata... [Maklum Balas]

dah lama x ke melaka huhu

zureen berkata... [Maklum Balas]

zureen selalu ikut tiket bertuah. tapi tak pernah pun dapat hadiah-hadiah tu. sakit hati.heh~ =.=''

hazlin berkata... [Maklum Balas]

oh ! 50 hengget?
belanja akak kfc...

nak pegi melaka jugak..

nunama berkata... [Maklum Balas]

alhamdulillah. :)
saya x pernah bertuah kalau main cabutan bertuah.
haha.

Nurul Nadia bt Kamaruzzaman berkata... [Maklum Balas]

dtg melaka yer? jgn lupa singgah muar..hehehe.. (^_^)

E.d.Y berkata... [Maklum Balas]

siap dapat duit kocek tu..rm50 pun jadi la..something is better than nothing kan...huhu

PESANAN PENAJA :

Undi blog "THE BEAUTY IN UGLY" untuk Blog Personal Lelaki Pilihan (nombor 9 dari atas) kat sini
-------> http://bpm-undi.blogspot.com/

Khairy berkata... [Maklum Balas]

bestkan kat melaka....hehe....saya orang melaka, memang tahu la betapa bestnye melaka. Jangan jealous...hehe

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

acu suka naik menara taming sari & naik bot susur sungai melaka walau pun terpaksa hidu bau busuk sungai...hehehehe

Citarasa Rinduan berkata... [Maklum Balas]

wow..

dapat jalan2 makan angin lah gitu

tahniah dapat no bertuah dan dapat wang saku..


PSST>>> lawa blog kamu..ada award untuk kamu yer...ambil petang nanti jan 6petang

hysman berkata... [Maklum Balas]

aku & dia,
dah pekena asam pedas kat masjid MITC..
sedap dan pedas...
hohoho
time kaceh... ;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

faiz,
ameklah gambo tu...
yg real takleh der..
tu pon tak cukup..
huhu

hysman berkata... [Maklum Balas]

qarl,
dah lame saye hapdet cuma hencek yg jarang ke mari..
hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

wahida,
dah naik..
thanx.. hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

pencacai alim,
minggu dpn melaka tutup utk ko jer..
:p

hysman berkata... [Maklum Balas]

zamir,
thanx bro..
semangat beliau mahu buat phiasan..
hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

kak nza,
tak dpt kak..
cuma cd player jer..
hehe alhamdulillah..

taming sari saye gi dah, tp eye on malaysia dah takde..kena saman sudah.. huhu

hysman berkata... [Maklum Balas]

maiyah,
jom kak ke sana.. hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

zureen,
takpe mgkin takde rezeki lg..
insyaAllah ade nnt lg best ye...
sembur sikit dlm balang cabutan tu..
hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

kak lin,
rm50 je kak..
nk isi minyak pon tak lepas..
hehe....
jom ke melaka singgah johor..
:p

hysman berkata... [Maklum Balas]

nunama,
mgkin belum rezekinya..
dan mgkin rezekinya ke bhgian lain..
dpt rumah banglo sejibik ker..
insyaAllah amin..
hehe...

hysman berkata... [Maklum Balas]

nadia,
itulah igt nk singgah tp risau kena halau.. hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

E.d.y,
yup,betul3... hehe..

insyaAllah akan vote..
huhu

hysman berkata... [Maklum Balas]

khairy,
mmg best tp johor pon best gak...
lariiikkss...
hahaha

hysman berkata... [Maklum Balas]

acu sayang,
hehe.. dah naik itu river cruise..
mmg berbau tp depa akan cuba atasinya katanyaa... hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

citarasa rinduan,
hehe..
time kaceh..
akan cuba amek kat bloh kamu yer..