Tuah Namaku...

Alhamdulillah, selamat sudah sampai ke destinasi.
Penat juga drive dari Melaka ke Johor Bahru.
Tak apalah, penat-penat pun best & berbaloi.
Hahaa...


Apa yang geng bloggers suggest tempat yang best kat Melaka,
aku dah terjah habis semua.
Terima kasih semua... Hehe.




Pandangan semasa berada di atas Menara Taming Sari. Nice view...
Walau apa pun, bandar Melaka memang best.
Pembangunan pesat tapi tidak melupakan khazanah sejarah.

Dan selain tu...


Alhamdulillah, sekali lagi aku sedikit bertuah.
Semalam, nama aku naik sekali lagi dalam cabutan S/U MAIJ, Tuan Haji Mohd. Nasir.
Walaupun kecewa TV LCD 39" tak dapat, hehe...
Lawan bowling pun aku kalah teruk semalam. Grrr...
Syukurlah kamu wahai Hysman. Haha...

**Yok bersemangat masuk kerja esok!


Best Regard,

Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

24 komen:

aima in luv berkata... [Maklum Balas]

fuyoooo,,, tahniah sbb bertuah...
dpt btol ke cd player 2?? ngee

Citarasa Rinduan berkata... [Maklum Balas]

wow...
baru tinggalkan komen pagi tadi,,.sekarang awak dah balik johor semula..dapat no bertuah lagi...memang awak bertuah..

Lama tak pi melaka.....bestnya..

nak tanyalah,kenal faizah tarni tak? dia kerja kat pejabat agama gak..

sahromnasrudin berkata... [Maklum Balas]

salam ziarah..tahniah!!! kalau free, leh kongsi dgn kami adiah tue huhuhuhuh

Dinas Aldi berkata... [Maklum Balas]

salam. tahniah menang CD player! cantiknya pemandangan dari Menara Taming Sari tu..i like!

hazlin berkata... [Maklum Balas]

wah! bertauahnya... boleh tengok cd sampai lebam...

nek g melaka jugak..

amirul berkata... [Maklum Balas]

Bertuah badan... Rezeki melimpah2... syukur alhamdulillah...

mahfudzah berkata... [Maklum Balas]

alahahaaaaii..melaka banyak tempat nak berjalan..melaka besau..haha-.-

SiNoMoSa berkata... [Maklum Balas]

Salam Hysman,

Alhamdulillah tuah nama..better than never..

hysman berkata... [Maklum Balas]

cik aima,
foyofo..hehe..
dpt betul le cik aima..
cuma kena tuntut balik opis nnt..
hehee

hysman berkata... [Maklum Balas]

citarasa rinduan,
hehe.. saye gi kejap jer..
lgpon bkn jaun melaka jb..
hahaa
time kasih..

faizah tarni ade keje majlis agama tapi kat maij jb..tingkat bwh..
die dah tak keje,keje sendiri skrg..
hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

encik sahrom,
salam ziarah... tq
nak share adiah tu??
boleh..nk kerat bape??
hahaa

hysman berkata... [Maklum Balas]

cik dinas aldi,
waalaikumussalam wbt..
tqvm... ;)
mmg nice viewnya..
jom melaka..:p

hysman berkata... [Maklum Balas]

kak lin,
dah mkn asam pedas melaka smpai lobam...hahaa..
tak bape gemar tgok cd..
hii

hysman berkata... [Maklum Balas]

bro mirul,
waalaikumussalam wbt..
alhamdulillah.. rezeki Allah...
;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

cik mahfuzah,
sdgkn melaka yg kecil tu pn besau apetah lg pahang.. lg besau jenuh nk bjalan..
hahaha

hysman berkata... [Maklum Balas]

cik sinimosa,
waalaikumussalam wbt..
alhamdulillah...
yup,betul tuu...
;)

zureen berkata... [Maklum Balas]

okay. nantikan kemunculan zureen kat melaka! yeah! haha.

hysman berkata... [Maklum Balas]

hahaa..
klu tunggu sane kompom saya tgh tido kat jb..
hahaiii

Nurul Nadia bt Kamaruzzaman berkata... [Maklum Balas]

tahniah yer..nanti klu de hadiah cabutan bertuah lg,pas la ke cni..asyik dia je yg dpt..jeles niy..wakaka~

hysman berkata... [Maklum Balas]

time kaceh cik nadia nadiana..
hehe..
insyaAllah saye cuba kongsi tp kongsi tgok jer..
buleh??
ehe...

tak baek jeles,rezeki maa...
mane taw cik nadia rezekinya menang rumah bungaloww... amin..
hahaa

nza berkata... [Maklum Balas]

mmg murah rezeki la adik akak sorg nie....mesti brsemangat melangkah ke tmpt kerja.......

hysman berkata... [Maklum Balas]

alhamdulillah...
rezeki Allah kak.
mulakan harimu dgn cheriaaaa...
hehe

Wahidah berkata... [Maklum Balas]

wah jenjalan di melaka..best2.. my home sweet home tu

Pencacai Alim berkata... [Maklum Balas]

esok aku ke melaka..apa yg menarik?