Edit Gambar Bersama Husniah Zaimah..

"Husniah.. Zaimah.. Bergabung.. Meletup ah..."
Hehe... Tak adanya nak bergabung-gabung.
Dah memang Husniah Zaimah nama diberi.

Dah lama aku follow cik Zaimah ni.
Tapi tadi tekan-tekan, tiba-tiba rasa nak cuba join contest beliau.
Cik Zaimah ni cun gila, tinggi bagai tiang lampu,
putih kalah Michelle Yeoh... :p
Beliau jugak seorang yang baik budi pekerti,
Sopan akhlaknya dan disukai ramai.
Agak-agak aku bodek ni boleh menang tak cik Zaimah?
Hahaa.. Aku tak pandai membodek, lurus bebenar bunyinya...
Apa hadiahnya masih beliau buntu untuk menjawabnya.
Hahaa..
Hanya mencuba dan manfaatkan ilmu berphotoshop.
Walaupun aku masih mentah untuk meng'edit'gambar.
Aku cuba...

Jom layan...


Gambar asal... SEBELUM

 

Setelah diedit... SELEPAS

 (klik pada gambar untuk besarkan) 

Banyak juga gambar ni yang aku cuba edit.
Rasa ini yang paling simple.

** Ini saja yang termampu. Hehe...


Best Regard,


Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

28 komen:

husniah zaimah berkata... [Maklum Balas]

nak menang sile bodek..hahahaha...
hadiah tu nti la. klu kau menang.. dpt la adiah yg surprise tuh :P:P

aima in luv berkata... [Maklum Balas]

piwwwit..
nie yg jelez nie.. haha.. gud luck k..

nza berkata... [Maklum Balas]

wat contest edit mengedit la nie...apa pn gud luck....

hysman berkata... [Maklum Balas]

cik zaiman...
haha..
aku tak geti nak membodek..
penjurian perlukan ikhlas dan saksama..hee

hysman berkata... [Maklum Balas]

cik aima,
jeles? hahaa..
jgn le ckp mcm tu...
tak perlu jeles pesal kita semua juara.. hehehe...

sahromnasrudin berkata... [Maklum Balas]

salam bro..hebat la tue..aku memang tak reti buat cenggitu huhuhh

hysman berkata... [Maklum Balas]

kak nza,
saje je kak,menyambil...
thanx wlupun saye tahu payah nk menang..
hahaa

hysman berkata... [Maklum Balas]

incik sahrom,
waalaikumussalam wbt...
hahaaa.. alaa,pkai basic photoshop jer bro..
huhuh

::FAIZ FARISH:: berkata... [Maklum Balas]

bestkan main photoshop...

hazlin berkata... [Maklum Balas]

adoiii...
edit gambor akak skali...

akak budak baru blajo
kalu tak pandei, tulun ajor kan!!!


jom jengok..
warisku minangrawa

mahfudzah berkata... [Maklum Balas]

mantap ah pokcik editt!!terbahekk

imanshah berkata... [Maklum Balas]

wah cantik tanah hang man..tulung buat untuk aku macam ni gak..nak2 jugak

Pencacai Alim berkata... [Maklum Balas]

gud luck tuk ko..kalu mng jgn lupe kongsi sama rata..hakhak

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

man...

acu nak minta laluan sikit
nak minta bantuan ehsan man & pembaca blog man...jom kita sama2 bantu DJ EPOI...

http://sephiasayang.blogspot.com/2010/11/hulurkan-tangan-ringankan-beban.html

niesz berkata... [Maklum Balas]

nice2..

E.d.Y berkata... [Maklum Balas]

smart la

amirul berkata... [Maklum Balas]

Jom edit... jgn x edit... edit sampai lebam... kekeke

Afzainizam berkata... [Maklum Balas]

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

eemmmm nak edit gambau tu....moga berjaya ye

hysman berkata... [Maklum Balas]

faiz,
bg yg terer mmg layan..
tp bg yg tak bape nk terer mcm aku payah gak..
huhuhu

hysman berkata... [Maklum Balas]

kak lin,
boleh bak sini gambo saye kasi super impose jd muka angelina jolie..
hahaa

hysman berkata... [Maklum Balas]

cik mahfuzah,
mantap yg bese2 jer..
btw,thanx...
ehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

cikgu imanshah,
hahaha.. tanah ni dah jd hak milik kekal kerajaan langit.. huhuh..
boleh klu nk tp tak ler sepandai org pro..
haha

hysman berkata... [Maklum Balas]

pencacai alim,
hahaa..insyaAllah...
klu aku menang aku share dlm blog yer..
hehe..

hysman berkata... [Maklum Balas]

acu,
yer saye dah buat entry utk beliau..
insyaAllah...
thanx acu krn mengingatkan...

hysman berkata... [Maklum Balas]

nies,
tqvm...

hysman berkata... [Maklum Balas]

E.d.Y
tqvm....
;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

bro amirul,
lebam dah bijik mata nih..
nk ngedit gambaw nih..
hoho

hysman berkata... [Maklum Balas]

Afzainizam,
thanx bro..
;)