Hulurkan Bantuan Ringankan Beban..


Pagi tadi terbaca dalam ruangan komen, Acu Sayang memaklumkan bahawa Baby Afiq iaitu anak kepada Blogger, DJ Epoi sakit... Anak beliau akan menjalani pembedahan jantung di India pada 8 Disember ni. InsyaAllah.

DJ Epoi merupakan antara follower blogger aku yang terawal semasa penglibatan aku dalam dunia maya ni sejak 2 tahun yang sudah. Sebut saja pasal bisnes, apa saja bisnes memang dialah tokannya yang sentiasa mencuba cari lubuk terbaik untuk mencari rezeki yang halal. Beliau tak lokek ilmu dan pengalaman dalam perkongsian untuk memajukan perniagaan. Sekiranya aku musykil tentang prihal bisnes, aku juga tanpa segan silu bertanyakan pendapat dan meminta pandangan dari beliau bersama Encik Naz.

Ikuti entry Acu Sayang yang aku copy dan tampal semula di sini.

Kawan-kawan blogger & pembaca-pembaca yang acu sayang, acu mohon bantuan kawan-kawan... andai ada diantara kawan-kawan semua yang sudi untuk menghulurkan sumbangan kepada EN.DJ EPOI.
Baby Afiq iaitu anak bongsu kepada DJ EPOI akan menjalani pembedahan jantung di India... DJ EPOI, isteri & anak bongsu nya dijangka akan berlepas ke India pada minggu hadapan...kalau tak salah acu 8 Disember ni. Acu berharap ada di antara kawan-kawan blogger tak kira lah samada anda kenal atau tidak dengan DJ EPOI sama-sama kita membantu meringankan beban nya... Walau pun cuma RM1 tapi besar nilai nya kepada Baby Afiq. Pada kawan-kawan yang ingin menderma boleh lah bank in kan wang tersebut ke dalam akaun acu.

 MAYBANK:: 162143008275
CIMB:: 01180032819528
InsyaALLAH segala wang sumbangan akan acu serahkan kepada DJ EPOI sebelum dia berangkat ke sana 8hb Disember ni... Ingatlah dikala kita bergembira ada insan yang sedang berduka semoga ALLAH memberkati usaha kita ni... Amin...
**Walaupun hanya dalam maya, aku mengikuti perkembangan Baby Afiq sejak dari beliau lahir hingga kini. Cuba membantu, InsyaAllah moga Baby Afiq cepat sembuh... Kepada kak Suked dan bro DJ Epoi, banyak-banyak bersabar itu semua dugaan Allah swt...

Best Regard,
Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

16 komen:

sahromnasrudin berkata... [Maklum Balas]

salam ziarah..mari kita membantu mereka

imanshah berkata... [Maklum Balas]

salam man

DJ EPOI pernah buat entri pasal kematian bapak saya..kena bantu ni

Dinas Aldi berkata... [Maklum Balas]

insyaallah. semoga kesihatan Baby Afiq akan bertambah baik selepas pembedahan tu.

::FAIZ FARISH:: berkata... [Maklum Balas]

setuju ngan Dinas

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

man::

thanks so much support acu ya..
jom la kawan-kawan,kita sama2 bantu dia..kalau tak salah acu he need 35k gakk untuk setel down semua...semoga Allah memberkati usaha kita..amin

niesz berkata... [Maklum Balas]

semoga semue nye brjalan lancar..amin..

hysman berkata... [Maklum Balas]

sahrom,
salam zirah balik..hehe..
yok ler kite...insyaAllah..

hysman berkata... [Maklum Balas]

cikgu imanshah,
betul tu,mmg die selalu buat n3 khas utk org2 sekeliling die..prihatin..
thanx cikgu..sama2lah kite
;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

Dinas Aldi,
amin.. insyaAllah...
;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

Faiz,
yup... jom buat amal..
;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

acu,
35k..byk tu acu..
mudah2han kita buat yg terbaek k...
kite berusaha bantu...
samer2.. ;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

niesz,
insyaAllah.. amin...

imanshah berkata... [Maklum Balas]

Masih lagi terkenang manisnya budi DJ EPOI..

hysman berkata... [Maklum Balas]

yer betul tu der....
kenangan masih muda2 dlm berbloging..
;)

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

man,

acu dah tukar no acc bank
acu dah guna no acc bank dj epoi dah...duit yg dlm acc acu,dah acu transfer ke acc dj epoi..pls updet ye man..thanks

E.d.Y berkata... [Maklum Balas]

ya ALLAH..kesiannya...nak bantu, tp still berlajar