Kalah Lagi..

Semalam Dato' Lee Chong Wei tewas ke atas pemain China, Lin Dan.
Kecewa memang saya kecewa. Tapi dah nama perlawanan.
Adatlah ada yang menang dan ada yang kalah.
Jenuh saya asyik menyaksikan sehingga set ke 3 permainan.
Kita terima saja kekalahan dan jadikan ia sebagai semangat.
Dan cuba perbaiki diri supaya kita boleh menang di masa mendatang.
InsyaAllah...

- Sumber Google -

Kadang-kadang saya pelik melihatkan riak muka Dato' Lee Chong Wei semacam..
Gemuruh ada, terketar-ketar pun ada seakan-akan takut dengan Lin Dan.
Mungkin Lin Dan ada pasang jin gugup kot.
Hahaa...

- Sumber Google -
Set pertama Lin Dan menang 21-13
Set kedua Chong Wei menang 21-15
Dan set ketiga Lin Dan menang 21-10

 Apa-apa pun tahniah buat Dato' Lee Chong Wei kerana memperoleh pingat PERAK...


Best Regard,
Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

14 komen:

aima in luv berkata... [Maklum Balas]

tahniah kepada Lee Chong Wei sbb berjaya ke final...tp dh banyak game dia kalah ngn Lin Dan...
huhuhu sedih

amirul berkata... [Maklum Balas]

Banyak kalah dari menang... apapun cuba lagi... weiii! semangat update blog ka? mentang2 cutilah katakan... hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

cik aima,
mgkin badi lin dan kot..
hahaha..
dah ke final syukur dah...
ehe..

hysman berkata... [Maklum Balas]

bro mirul,
kalah tak bererti gagal selamanya kan...hehehe..
rajin pesal byk idea nk dicurahkan nih..
fb dah tak best!!!!
ehe....

hazlin berkata... [Maklum Balas]

namapun lin... mesti menang..

lee tak boleh jd lin..

hysman berkata... [Maklum Balas]

hahahaha...
nak jugak inteprem....
tp nama lin mmg terbaek...
lincah....lintang pukang lari....
hehoheho...

eqbalzack berkata... [Maklum Balas]

sakit hati tgk semalam...apa2 pun tahniah juga utk Malaysia...

imanshah berkata... [Maklum Balas]

nanti kuar ar statement

sorry, latok demam la masa lawan lin dan

hysman berkata... [Maklum Balas]

encik eq,
klu la jumpe dokter komfem dah kena operate hati tuu.... ahak..

hysman berkata... [Maklum Balas]

cikgu imanshah,
alasan yg dah basi tp masih relevan..
ehe....

hazlin berkata... [Maklum Balas]

man, dah kluar dh nuff tu...
pst.... dah bayar saman kot? hehehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

hehehe....
rasenye la kot...
nuff cxhange tu dah ade mcm dolu..
huhuhu..
tqvm kak.....
ehe

hazlin berkata... [Maklum Balas]

sama-sama...

hysman berkata... [Maklum Balas]

;)