Apalah Punya Sahabat..

"Man singgah jap sahabat kita Roseley", kata dia.
"Sampai hati ko. Segalanya aku dah bagi, ko nak cari si Roseley tu jugak? Apa yang ada dengan dia cite kat aku sikit?", kata aku.
"Aku cakap betul-betul ko memain pulak. Adoyaii...", kata dia.
"Hehee... Ko tu yang pelat, nak baku agak-agak ar. Ni bukan sepanyol ko nak ber Rosellé bagai, Rosel sudah...", kata aku.

Aku saja kenakan dia.
Sebenarnya dia ajak aku ke Mini Market Sahabat Roselle.
Member aku sorang ni suka betul beli kat situ, dari makanan sampailah ke barangan keperluan harian semua ada.
Pesal dalam mini market tu semua barangannya berunsurkan keislaman yang dijamin HALAL dan BUATAN MALAYSIA.

"Nah, pesal ko kawan aku yang juga turut jadi driver aku, aku bagi ko ni", kata dia.
"Driver? Hampeh ko, grr..."

 

Dia bagi aku Jus Tok Guru.
Yang aku punya ni perisa Strawberi.
Kat botol tulis RM20.00. Aku dapat percuma. Hahaaii..

Jus Tok Guru merupakan gabungan makanan sunnah yang disebut di dalam Al- Quran dan Hadith:
* Untuk menambahkan tenaga
* Untuk mencantikkan kulit
* Mengatasi rasa mengantuk dan keletihan

.
Terima kasih buat Miss Nora.
Lain kali bagi yang lain pula.

**Kaulah sahabat aku. Ecececeh... Harap2 aku dah tak malas nak ambil & hantar kau lagi. Hehe


Best Regard,


Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

33 komen:

IMANSHAH berkata... [Maklum Balas]

man

aku suka belanja kat Mydin..suka bebenor

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

wah penambah tenaga..
hehe..

sahromnasrudin berkata... [Maklum Balas]

lemak berkrim disukai ramai

nabilah_2908 berkata... [Maklum Balas]

rezeki tu dpt free... :)

thnks sudi follow APA KATA HATI..keep in touch.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HEART ATTACK

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

akak suka membeli belah kat pasar malam je...murah skit....dan macam2 ada....
hihihiiiii...

nza berkata... [Maklum Balas]

murahnya rezeki adik sorg nie...asyik2 dpt free je...kiranya "bulan murah rezeki" la nie.....

::FAIZ FARISH:: berkata... [Maklum Balas]

:)

zaMir berkata... [Maklum Balas]

huh...dpat free??

sonata anak kancil berkata... [Maklum Balas]

bestnya dapat free lagi!
semoga bertambah sihat walfiat...

nadia berkata... [Maklum Balas]

jus tok guru blh "mencantikkan kulit"??? wah,ni yg tak sabar nk g beli ni..lg best klu ada org yg nk bg free..ngeh3~

Siti Mashitah Saidin berkata... [Maklum Balas]

wua.. nak jugak!

hysman berkata... [Maklum Balas]

cikgu imanshah,
suka bebnor tu camner..
hehehhh..

hysman berkata... [Maklum Balas]

mynna,
ko tang tu hebat yer..
hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

sahrom,
erk? motif?
hahaa

hysman berkata... [Maklum Balas]

nabilah,
hehe..alhamdulillah..
sama2..
jom memeriahkan dunia bloging..
baek akan saye singgah lg..
tqvm
:p

hysman berkata... [Maklum Balas]

kak nurul,
alaa kak itu cuma buat tutup mata jer..tak pon gi sorg2..
klu gi dgn TU konpom gi cari kat jusco.. iye dak??
hohoho

hysman berkata... [Maklum Balas]

kak nza,
heheh..
alhamdulillah..rezeki Allah kak..
moga2 akan dtg dipermudahkan lg..
amin..
kak pon ape kurangnya..
;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

faiz,
:p

hysman berkata... [Maklum Balas]

zamir,
iye dpt free.. nape maw kaa??hohoho

hysman berkata... [Maklum Balas]

kak sonata,
hehe..alhamdulillah kak...
jom minum..huu

hysman berkata... [Maklum Balas]

nadia,
maw kaa??
baek nnt pokcik pos..
:p

hysman berkata... [Maklum Balas]

mashitah,
maw?
sile tinggalkn alamat kat kaunter 10..hii
;)

Afzainizam berkata... [Maklum Balas]

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. wooooo Jus Tok guru menghilangkan keletihan..... bagus tu.... tapi ni bukan ubat kuat yeeee....

khasiatnya tu ada mengandungi buah-buah herba yang terbukti banyak khasiat tuuuu

Khairy berkata... [Maklum Balas]

jus tok guru? best ke? tak pernah try lak...

aku tak kesah sangat la pasal barang2 islamik ni....yang penting aku yakin halal dah la. Kalau semua benda nak cari tanda halal...boleh ker survive kat oversea kalau macam tu kan....

mR.sYaH berkata... [Maklum Balas]

rasa nak cuba plak jus tok guru tu..

HiGHNeSS FiQ berkata... [Maklum Balas]

sedap x jus tok guru tu??
slalu tgk kt paper je..
hehe~

s h e e berkata... [Maklum Balas]

besh dapat barang free ni...tgk khasiat mcm besh...laki dan pompuan boleh minum kew?

hysman berkata... [Maklum Balas]

Afzainizam,
hahaa..ini bkn ubat kuat..ini ubat tenaga..hoho

betul3...
;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

khairy,
nama ekstrak,jd mmg rase betul2 pati strawberi..hehe

betul tu mmg payah nk cari yg halal la ni.sbb skrg ni yg halal pon dibeli,palsu dr mane die dpt..
yg pntg jgn shubhah...
;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

mr. syah,
cuba2 yok... :p

hysman berkata... [Maklum Balas]

fiq,
boleh la rasanya..
sblm mkn kena selawat dlu..
huhu

hysman berkata... [Maklum Balas]

shee,
iyer byk khasiat..
pesal suma ekstrak digabung jd satu..
laki n pompuan leh minum..
asal kena tahan rase ubat..
hohoho...

Pencacai Alim berkata... [Maklum Balas]

lama tk mai sini..byk entri miss ni..bru balek dr kursus..apa kabo? :)