Wahai Cik Siti Wan Kembang..

Salam. Tak ada kaitan tajuk.

Maaf jika aku tak meninggalkan jejak di blog korang.
Bukan apa, akhir-akhir ini banyak kerja yang perlu dibereskan.
Almaklumlah hujung tahun. Banyak kaunter dibuka.
Target mesti mencapai sasaran sebelum tahun 2010 tutup kedai.
Jadi banyak usaha perlu dipertingkatkan.

Malam ni aku akan bertolak dari Johor Bahru ke Kelantan.
Aku kena attend Kursus Kesopanan dan Tatatertib kat sana.
(aku ni tak cukup sopan kot. hehee)
4 hari tu... Lama beb. Boleh tepu otak aku kat sana.
Tapi tak apalah, transport makan minum semua ditaja derr.
Siapa tak nak kan... Haha, jadi apa nak kisah.
Bawa diri jer. Boleh menyelam sambil minum ayaq.

Shoping apa yang patut kat sana.

Padahal gaji esok baru masuk. Adeii...
Bawa balik mek sorang ke.. Hehe..
Doakan moga aku selamat pergi dan kembali ye semua.
InsyaAllah...



**Penantian selama 14 tahun, skuad kebangsaan ke final AFF Suzuki Cup akhirnya. Syabas Malaysia. Esok tak dapat tengok game. Selama 4 hari aku tak ke udara, jagalah diri kamu orang baik-baik. Hehee..


Best Regard,


Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

18 komen:

Pencacai Alim berkata... [Maklum Balas]

blogger tegar ni

Areef Ibn Naim berkata... [Maklum Balas]

salam,

salam ukhwah & salam perkenalan...

kelantan; negeri yg paling suka! seronoklah klu dpt p sana... slmt berkursus... balik nanti, leh dpt sijil bersopan-santun, hehehe...

amirul berkata... [Maklum Balas]

Salam Man,

Selamat pergi dan balik... semoga memperoleh manfaat yang berguna untuk berkongsi sama nanti... InsyaAllah... Happy weekend!

white rose berkata... [Maklum Balas]

kakakaka...
man, gambar kau pegang mic ni buatkan akak rasa geli hati...

ade posing kelainan gitu...
wawawawawa...

xkuasa akak nak melayannye nyaah...
hahahaha...

wei, best ape g kursus...
leh usik2 orang, makan kopok losong banyak2 kat tepi pantai, usha awek2 ghanu & macam2 lagi...

nza berkata... [Maklum Balas]

slmat brkursus n brshopping ttp jgn lak trbawa blk mek klate...he...

IMANSHAH berkata... [Maklum Balas]

salam en kuransantun..haha

alamak, teman dah ada kat gombak..ralat pulak bila mike datang Kelantan, ambo takde

Apapun, selamat datang ke negeri Cik Siti Wan Kembang

mr.syazwan berkata... [Maklum Balas]

KURSUS KESOPANAN DAN TATATERTIB

aik kamu x sopan ye sampai kena g kursus???

hahahahahaha

eh kirim popok lekor ye...

nnt wan bg check k..

huhuhu

MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA FUUUYOOOO!

Miss Yaty berkata... [Maklum Balas]

selamt berkhusus..gudluck :)

mR.sYaH berkata... [Maklum Balas]

bare muroh saner.. jange blanjo nyk ngat.. hehe..

sonata anak kancil berkata... [Maklum Balas]

selamat berkursus....semoga bertambah makin bersopan...ngeh3x

Citarasa Rinduan berkata... [Maklum Balas]

salam..wahai hsyman..

balik nanti bawak ole2...serahkan tangungjawab pada si merpati putih yer...

kak ayu sedia menunggu..

E.d.Y berkata... [Maklum Balas]

gaji masuk..yeaaa..belanja plz..haha

nabilah_2908 berkata... [Maklum Balas]

ala...boleh cucuk duit gaji dari kelantan sana kan..? ;)

moga selamat pergi n balik... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PISANG KAKI

hazlin berkata... [Maklum Balas]

selamat berkursus
selamat bershopping
selamat beli baju batik
selamat makan budu...

husniah zaimah berkata... [Maklum Balas]

bereh molek deh!haha

Citarasa Rinduan berkata... [Maklum Balas]

salam..
kak datang walaupun kamu bercuti

awat lama sangat tinggalkan kami
rindulah kami..terutama kak ayu..heheh

Afzainizam berkata... [Maklum Balas]

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...
Bro sorry sesangat ye....

woooo demo nok gi kursus kat klate wehhhh.... lamo gok mu dok sana ye...

bagus gok mu kursus kesopanan ... balik mu jadi orang baik dohhhh.. tak gelenyar dohhh..bagus-bagus

ckLah@xiiinam berkata... [Maklum Balas]

Goaaaaaaaaaaaal!!!