11111 Cuti Ini Hari..

Cantik tarikh harini 11.1.11
itu belum masuk bulan November lagi, 11.11.11
Walawehhh... Cantik nombor tu der.
Confirm ramai yang ternanti-nanti tarikh tu nak diijab qabulkan.
Hahaha...


Harini cuti untuk warga negeri Johor.
Sempena Hari Hol Almarhum Sultan Iskandar, Johor.
Dah setahun kemangkatan baginda.
Al-Fatihah...

Pagi-pagi aku cubalah berblog walking...
Kebanyakan blog masih lagi tak habis-habis bercerita pasal AJL 25.
Cukup-cukuplah, dah rezeki dia. Nak pertikaikan buat apa.
(baek korang pertikaikan Liverpool kalah dengan MU. Grrr...)
Pertikaikan pihak TV3 pesal bola disko jatuh time Dato' Syarifah Aini buat persembahan boleh jugak.
Tak pun anda pertikaikan pasal Shahir kena tampar dengan Nasha Aziz.
Hahaha... Pang!! Adeii..

Cerita fantasi Sakti Delima dihentikan siarannya kerana terdapat unsur-unsur syirik?
Aikk, baru 4 episod dah dihentikan oleh LPF?
Tujuan Shiela Rusly nak mempromosikan pelakon wanita bertudung.
Dah kena stop. Niat baik sering banyak halangan.
Bersabarlah...



Apa-apapun persembahandi AJL 25 Dato' Siti Nurhaliza terbaik. Penyeri majlis actually...
Happy Birthday Dato' Siti yang ke-32.
(ini pun aku tahu dari sini...)


**Hiburan... Hiburan... Hiburan... Terpaksa selitkan post hiburan pesal dengarnya niche ni senang nak dapat traffic, betul ker? Hehehe....



Best Regard,

Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

49 komen:

aibaks berkata... [Maklum Balas]

thanks bro folo wa..

giler lama lagi ko da fikir 11.11.11 tu?haha

sahromnasrudin berkata... [Maklum Balas]

selamat bercuti bro

apezs shah berkata... [Maklum Balas]

Salam

Betul tu kesian sheila rusly, sabar jelaa yea..

happy Besday utk Dato' CT.

Best tarikh hari ini. Mesti gempaQ kan sambutan hari lahir Dato' CT tu nanti. Yelaa dgn tarikh yg cantik.

aima in luv berkata... [Maklum Balas]

cantikkan tarikh nie 11.1.11
selamat bercuti......

mr.syazwan berkata... [Maklum Balas]

terima kasih tulis entri besday kakak saya

*tibebe

;p

hysman berkata... [Maklum Balas]

@aibaks
u're mostly welcome bro...
lame apenyer der..
hehe.. pejam celik dah bln 11...
12.12.12 turn aku plak..
hahaa

hysman berkata... [Maklum Balas]

@sahromnasrudin
terima kasih bro..

hysman berkata... [Maklum Balas]

@apezs shah
waalaikumussalam wbt..

apa boleh buat..
kena ade sensitiviti baru boleh maju.. ;)

tarikhnyer smlm la bro..
aku agak jer.. hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

@aima in luv
betul3...
terima kasih cik aima..
hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

@mr.syazwan
sama2.... kakak ko bkn ziana zain ker der?
hehe..

niesz berkata... [Maklum Balas]

tepuk dada tnye selera..huhu..jom mkn..da tgh ari nie..ehe.,

::FAIZ FARISH:: berkata... [Maklum Balas]

tq wish bday mak sedara ai... Konon... haha

apezs shah berkata... [Maklum Balas]

erk!! Tapi bukan kata hari ni ke? Dgr radio Hot.FM pon cakap arini..;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

@niesz
saye nk ubah skit..
tepuk perut tanya perut..
dah lapo ker? hehee..
jom... :p

hysman berkata... [Maklum Balas]

@::FAIZ FARISH::
laa die mak sedar hang kaa?
die kakak aku ko tak igt plak..
hehe..

hysman berkata... [Maklum Balas]

@apezs shah
laa iyer ke bro? hehe..
kwn tak tahu sgt pon..
taklah fanatik,cuma mengikuti pkembangan semasa jer..
klu betul, betul la info n3 nih..
hehe..
thanx dude...

eMMe berkata... [Maklum Balas]

selamat bercuti ye org johor...
cantik tarikh ari ni...moga, dirahmati Allah hendaknya...

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

oooo...padan la dah tak tayang dah drama tu..

bintangku berkata... [Maklum Balas]

Tak tgk pun AJL tu... tak tau pun bola disko jatuh ker, apa ker...

Ada unsur syirik ker citer tu? Yer ker?

nabilah_2908 berkata... [Maklum Balas]

Happy Birthday juga pada CT.. :)

pelbagaikan lah..kalau asik hiburan je...boring gak..sbb kebanyakkannya cerita yg sama... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KEBAYA BIRU

aibaks berkata... [Maklum Balas]

12.12.12 nti ko jgn lupe ajak aku der.. haha

hysman berkata... [Maklum Balas]

@eMMe
terima kasih..insyaAllah..
mmg nice ini tarikh...
tp dah nk abes ini hari..
esok keje balik.. hehe..
:(

hysman berkata... [Maklum Balas]

@@cu SaYaNg
yupss..... hehe..

hysman berkata... [Maklum Balas]

@bintangku
hahaa...
saye pun taw bile baca paper..
hehe...

ntah la,tp LPF dah soh TV3 tarik balik penyiarannya..

hysman berkata... [Maklum Balas]

@nabilah_2908
hehe..
saye mmg tak penah tulis pasal hiburan pn..
kat label tu pon baru 3 jer..
itupun pasal ajl nih..
hehe...
info yg berguna lg best..
ehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

@aibaks
haha..
aku memain jer der..
calon pon sdg mencari..
haiyaa...
tp klu betul jadik aku jemput ko
:p

apezs shah berkata... [Maklum Balas]

haha betol lah gamaknye nie...
kita tgk berita ke ape ke.. pasal majlis besday Dato' CT tgk, ada x hehe..;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

@apezs shah
kat blog dah ramai sgt dok buat n3 birthday datok ct nih..
konpom betul..
hahaa

apezs shah berkata... [Maklum Balas]

Haha pasti KOMPEM. Habis bila saya nak dapat kad undangan besday dia hahaah...*Verangan je.

white rose berkata... [Maklum Balas]

hahahaha...

ayat last tuh buat akak nak termuntah tahap gaban...

agak2 laaa dik ooii...
ko tu keje kat mana...

ni dah kes kemaruk nak naikkan BE kan...

dah2, keje lebih utama...



tapi ye la...DATO' SITI jugak yg buat persembahan terbaik...
siap nari2 tanpe berpeluh...

akak ni baru je nak bukak langkah, peluh dah seJUG...
hahahaha...

ADfeez berkata... [Maklum Balas]

hehhe.. nice entri... follow u :)

latest entri :
Tak SUka ZIana Zain!!!!
Cerita yang baik-baik aja....

hysman berkata... [Maklum Balas]

@apezs shah
ko dpt kad jemputan dr kwn jer..
hehehhh...
berangan tak salah tp jgn berangan-angan... ehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

@white rose
aikk.. kali ni takde trademark kak..
'miahahaha...' tu ker?
hehe...

keje kat bumi yg same dgn akak..
bkn planet pluto pun..
hehe...

sesekali kak..
nk merase gak ade BE..:p

haha..
saye berjug2...

hysman berkata... [Maklum Balas]

@ADfeez
anda follower yg ke 300..
tahiah bro...

Dinas Aldi berkata... [Maklum Balas]

seronoknya cuti!

nulhazwany abdul malik berkata... [Maklum Balas]

shahir kene tampar.. ai memang hangin.. haha kalau menang tak pe gak..
ni tak , tampar nasha balik. ngehehe

nulhazwany abdul malik berkata... [Maklum Balas]

shahir kene tampar.. ai memang hangin.. haha kalau menang tak pe gak..
ni tak , tampar nasha balik. ngehehe

Citarasa Rinduan berkata... [Maklum Balas]

hsyman

awat tak singgah citarasa rinduan..boleh kenal2..

kalau date kita bersua 11.11.11 cantik jugak...heheh

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Dinas Aldi
cuti arini tido ajer kak..
hehe...

white rose berkata... [Maklum Balas]

ade...
terlupe nak tulih...

miahahaha...

hysman berkata... [Maklum Balas]

@nulhazwany abdul malik
tp camne klu yu tampai nasha aziz ai nk tampar sape?hehee...
guraw jer...
:p

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Citarasa Rinduan
nak ke sana lalu jalan ke kota yer kak..
dgn SISEK dekat tak kak?

hehe..insyaAllah..
;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

@white rose
hahahaha..
sempat tuu... :p

IMANSHAH berkata... [Maklum Balas]

Hari Hor tu apa

hysman berkata... [Maklum Balas]

@IMANSHAH
bkn hor cikgu..
hari hol..
same mksud dgn hari kemangkatan...

hazlin berkata... [Maklum Balas]

tahu hari hol bila duk kat skudai...

hysman berkata... [Maklum Balas]

@hazlin
ex-student utm...
hehe

Afzainizam berkata... [Maklum Balas]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

11111 memang pun cantik tarikh tu... tapi sebagai rakyat Johor kena hormati sudah setahun kemangkatan baginda.... Al Fatihah

Yup Dato siti mmg mantap sehhhh

Idalara berkata... [Maklum Balas]

salam man..
patutlah bagai nak terkehel jari akak dial no kat johor semalam..smpai bebel2 nape diaorg tak angkat..rupanya cuti...