Tolong Ingatkan Aku Siapa Menang Malam Tadi..

Notify me back who won last night?
I can't accept and did not remember anyonelah...
Hoyoo... But I have to, I have to accept the full time result.. 
Adeiii... Bengang betul aku.
Liverpool kalah der malam tadi kat tangan Manchester United.
Damn!! Dengan mata penuh 1-0 melayakkan Manchester United terus layak ke pusingan 4.
Aduh! Nanti aku buanglah jersi Liverpool tu. Huh...

 Close the story about FA Cup. Now...

Aku pasti ramai juga yang bengang dengan keputusan AJL 25 malam tadi.
Termasuk penulis lirik dan komposer lagu yang bertanding.
Apalah lagu lembik macam tu boleh menang?
Hahaha... Aizad tahun lepas lagu lembik jugak tapi power!
Tolong ingatkan aku apa tajuk lagu tu?
Aku lupalah, aku cuma ingat muka cute dan kurung dia jer. Hehe...
Saja gurau... ;)


 Kita tak tahu apa motif sebenarnya, juri yang arif dah pun buat keputusan.
Itulah yang terbaik dan layak. Walaupun Yuna aku kalah. Hehe...
Lepas ni, confirm rumah dah siap tapi pahat masih berbunyi.
Bagi sesiapa yang masuk contest meneka juara AJL 25,
pasti menang mudah  pesal tak ramai yang vote lagu ni.
Iyalah juara tak disangka-sangka kan... Semua pilih Faizal Tahir.

Tahniah Ana Rafalli, Hafiz, Meet Uncle Hussein & Black, Faizal Tahir.
Yang tak menang jangan menangis, cuba lagi yer, insyaAllah tahun depan menang...

**Dapat tengok reaksi muka pengacara 3 ketinggian tu pun berubah bila mengumumkan pemenang. Hahaa... Tipah tertipu bang... :p


Best Regard,


Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

34 komen:

apezs shah berkata... [Maklum Balas]

salam.

hah tu laaa... ase mcm kena shock kejap. benar or auta hehe.. BUT Yuna xmenang pon, kira puas hati ja.. Tahniah buat Ana..;)

E.d.Y berkata... [Maklum Balas]

yahooo..MU menang...

wan nurul hezrina abd halim berkata... [Maklum Balas]

aisehmen...memang mummypun tak puas hatilah dia menang.pada telinga mummy yang sedap faizal tahir.vokalpun ptut dia atau black menang=(

hazlin berkata... [Maklum Balas]

memang keputusan di luar jangkaan..

sahromnasrudin berkata... [Maklum Balas]

assalamualaikum..akhirnya dpt gak aku bukak blog hang..minggu lepas tak boleh la..tak tau ape masalahnya hhuhuhuhh

mR.sYaH berkata... [Maklum Balas]

yahoo... MU dan Hafiz menang.. tu dh cukup.. hehe..

nulhazwany abdul malik berkata... [Maklum Balas]

hafiz menang jugak. puas sikit hati.
mana2 anugerah tv3 black dengan FT tak kan kalah punya..
err ,

niesz berkata... [Maklum Balas]

congrate anna raffali..terbaik!

ADfeez berkata... [Maklum Balas]

alamak cute giler gmbr nie.. ekekekek :P

latest entri :
HIdup tanpa Facebook??? bleh ker???
AJL 25 yang kwang kwang kwang....

::FAIZ FARISH:: berkata... [Maklum Balas]

tak minat ana....

nabilah_2908 berkata... [Maklum Balas]

hehe...mereka kata..lirik lagu ana rafali sungguh puitis n membawa makna..sbb tu dia menang... ;)

xpe la...Yuna...cuba lagi tahun depan..mcm tu gak dgn faizal tahir..black... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MAKAN-MAKAN SEPENA AJL25

nza berkata... [Maklum Balas]

pagi td pn msg2 brgosip2 kt sk sedih cz yuna kalah.....hu.hu.hu.....

Dinas Aldi berkata... [Maklum Balas]

akak ni ketinggalan la sebab tengok CSI Vegas & tak tengok AJL, kehkehkeh

Sham berkata... [Maklum Balas]

yeah setan merah mengganas...berebut tgk tv dgn bini la pulak malam tadi...

white rose berkata... [Maklum Balas]

tolong...
tolong...
tolong...


miahahaha...

aduh...jangan disangka dia menang...
kan dah tercuak muke tuh...

mr.syazwan berkata... [Maklum Balas]

biarkan ia menjd kenangan NGERI

buat kita ye

hahaha

janji ZIANA ZAIN, DATO SITI N TOK PAH

TERBAIK!

=_=

hysman berkata... [Maklum Balas]

@apezs shah
waalaikumussalam..
dah rezeki Ana..
Yuna next year..
hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

@E.d.Y
hate MU..
hahaha..

hysman berkata... [Maklum Balas]

@wan nurul hezrina abd halim
ana kena boo dr peminat fanatik FT, yuna n black... kesian die..
:(

hysman berkata... [Maklum Balas]

@hazlin
jangkaanku meleset..
hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

@sahromnasrudin
waalaikumussalam..
aritu mmg link blog ni problem bro..
hehe..
skrg dah ok..
;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

@mR.sYaH
tahniah juga buat MU n hafiz...

hysman berkata... [Maklum Balas]

@nulhazwany abdul malik
tp ramai yg tak bstuju dgn kemenangan hafiz,apelah mereka ni..
:(

hysman berkata... [Maklum Balas]

@niesz
yeahhh.. hehe..

hysman berkata... [Maklum Balas]

@ADfeez
muka die mmg kiut..
hehe...

hysman berkata... [Maklum Balas]

@::FAIZ FARISH::
kena trima seadanya...
;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

@nabilah_2908
klu lirik n lagu puitis baek tak payah buat AJL tu scr live..
dengo cd jer..
hehee...
tahniah pd pemenang...

hysman berkata... [Maklum Balas]

@nza
kalah tak bmksud mengalah..
cuba lg next year yuna..
hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Dinas Aldi
yeahh...
saye pun skip2 tgok kak...
tp tak lyn CSI lyn trilogi cinta..
hahaha...

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Sham
beli 2 tv ler bro..
hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

@white rose
saye dtg...
saye dtg...
saye dtg...

hahahaha....
gedik la akak nih... :p

tercuak ape,tercungap2 la kak..
hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

@mr.syazwan
ko peminat fanatik ZZ kan..
konpom next year ZZ masuk..
hahaa...

@cu SaYaNg berkata... [Maklum Balas]

acu balik umah dengan penuh kecewa..huhuhu

hysman berkata... [Maklum Balas]

@@cu SaYaNg
laaa...acu pun gi jugak ker?
adekah acu diantara yg mem'boo'kan ana rafali?
hehe..