GiveAway EdY : Awak Busuk!

Tadi siang cuak nak menjawab dengan Pegawai Audit Luar,
Pesal keputusan mesyuarat EXCO hilang, (mampuih aku nak menjawab...)
Adehh... Manalah engkau wahai si kertas putih...

Tadi aku mencari sampailah badan berpeluh penat.
Jenuh mencari semua fail dalam gobok, setiap sudut masih juga tak jumpa.
Cari punya cari sampailah ke malam. Tapi sekarang dah balik rumah...
Tiba-tiba teringat tag oleh Cikgu Imanshah a.k.a. Abgshah
yang berkaitan Give Away minyak wangi.
Perghhh... Cikgu ni sekarang dah pandai bikin domain sendiri der.
Tahulah dah famous. Ini yang gua jelous ni. Hahaa...

Tak apa kita abaikan dulu pencarian, esok sambung cari lagi. :p

Tag ni aku terima berkaitan satu Give Away yang dianjurkan oleh incik E.D.Y.
Semua dah maklum blogger terkenal dan kacak lagi bergaya,
si empunya THE BEUTY IN UGLY.
Nak bagi minyak wangi beb...
Alang-alang hadiah perfume yang ditawarkan, grab sajelah.
Hahaa...
Kalau tak dapat yang lelaki punya yang perempuan punya pun jadilah,
boleh beri kat kekasih hati. Boleh bro? Hahaa...

 


Syarat-syaratnya seperti berikut :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

Itu sahaja..mudah kan?? mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

Ok, masa untuk tag insan bertuah :    
Sekurang-kurangnnya seorang lebih tak apakan bro? Hehe...   
 Lelaki - Naz dan Am
Perempuan - White Rose dan Kak Nza


**Sebelum terlupa ucap terima kasih kepada Encik E.D.Y. kerana sempat pos souvernir dari China pesal contest tempoh hari. TQVM...

Best Regard,
Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

17 komen:

FarhanaDr berkata... [Maklum Balas]

Ish3 hang ni.. Tetibe cheq tengah dalam mood mencari kertas dengan hang ni, boleh laa plak hang bawak pi tengok minyak wangi.. :p

hazlin berkata... [Maklum Balas]

nasib baik tak di tag..
hehehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

@FarhanaDr
iyelah..semoga kita berwangi2an..
hahaha...

hysman berkata... [Maklum Balas]

@hazlin
klu tag pon akak takmo jwb kan..
dah taw... hehe

Citarasa Rinduan berkata... [Maklum Balas]

selamat pagi adikku hsyman--

all the best yer..kalau awak yang menang..syer lah minyak wangi tu u kak ayu..heheheh

IMANSHAH berkata... [Maklum Balas]

Salam

Thanks jawab tag..wah hang man, dok cakap kite ye..sefemes manapun, teman2 di awal memblog takkan saya lupakan..sentiasa memiliki ruang teratas dalam hidup

white rose berkata... [Maklum Balas]

kakakaka...

akak ni busyuk2 pun WANGI disisi anak2 murid akak...
miahahaha...

aduuuhh...punya laa akak mengelak dari joun GA edy tuh...
xde mina yg tag, man plak yg tag...

korang berdua ni mmg berpakat- pakat ke?

ape2 pun edy ade bagi akak souvernir dari china jugak...
kegunaannye bole sepit jari anak murid akak yg mls nak menulis...
hahahaha...

E.d.Y berkata... [Maklum Balas]

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

nza berkata... [Maklum Balas]

psssstttt....kalu menang adiah yg perfume org pompuan tu kasi akak ye...hi....

insyallah akak cuba wat tag nie..TQSM atas ingatan tu...

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Citarasa Rinduan
klu yg perfume pompuan yg menang konpom saye syer dgn akak tp klu perfume laki ehem3....tak dopek den nk nolong.. heheh

hysman berkata... [Maklum Balas]

@IMANSHAH
yeahh....we r unite blogger..
hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

@white rose
kokoko...
wangi tu pesal depa terpaksa ckp..padhal mashem.. larriikkss...
hehe

takpe,itu tandanya akak femes..
ahaks..

hysman berkata... [Maklum Balas]

@E.d.Y
insyaAllah..thanx der..
;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

@nza
akak kenalah join..
ahahaha...

nabilah_2908 berkata... [Maklum Balas]

mendapat sambutan betul GA En Edy ni..bagus2...

good luck yupp..!! moga menjadi di kalangan yg bertuah..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
S.A.H.A.B.A.Ttajuk n3

hysman berkata... [Maklum Balas]

@nabilah_2908
org tag kite jwb..hehe..
amainn.. insyaAllah..
:p

butterflyana berkata... [Maklum Balas]

Good Luck!
:)