Mendung Yang Ceria..

Cuaca mendung...
Tak ke mana pun aku hari ni.
Pagi tadi seawal jam 8 pagi dapat call dari sahabat baik aku.

"Assalammualaikum Man, dah bangun belum ko nih? Dah siang la der. Bangun cepat gi jogging, dah makin bulat dah ko. Hehee... Bukan apa, aku nak bagtau ko nih, next week aku tunang. Yoklah ikut rombongan family aku jom."

"Ko bio betul Lim, papehal petang karang ko roger aku balik. Kita citer panjang kat mapley, aku nagantuk nak sambung tido."

Haikk, pagi-pagi dah buat aku tension dengan statement kau der. Hahaa...
Aku memang tahu sahabat aku tu ada rancang nak kahwin tahun ni tapi tak tahu pulak secepat awal tahun, dengarnya bulan 4@5 dah nak kahwin.
Tak apalah, dah jodoh cepat sampai kat dia.
Mana calon aku pulak? Hahaa...

Jom pekena satu lagu lentok. Mood jiwang tiba-tiba...
Lagu ni aku tolong member aku downloadkan semalam.
Dengar banyak-banyak kali macam best plak. Hehe... Layan...
Khas untuk si dia... Hehe..




**Dah ramai kawan aku kahwin, aku pulak bila agaknya? Hehe...



Best Regard,

Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

26 komen:

noramsein berkata... [Maklum Balas]

ko yg jual mahal... hehe...

IMANSHAH berkata... [Maklum Balas]

saya juga suka lagu ni..selalu pasang dalam keta

noreed berkata... [Maklum Balas]

kadang-kadang tu kita tumpang gembira dgn berita gembira seperti itu. ttp sebenarnya, ada sket tercalar di 'dalam' kan?

FarhanaDr berkata... [Maklum Balas]

Haha.. Lagu peberetku saat frust menonggeng dolu..

Sekarang dengar lagu Burung Kakak Tua jek.. Hahahaha..

Wuit.. Ngadenye hang niiii.. Calon ade dah saje jer laa tu nak menambah calon lagi.. Cepat kawen!!!!

hazlin berkata... [Maklum Balas]

cepat-cepat kawin adik-adik..
kawin tu best..
semua pahala berganda tau...
tak nak ke?

Dinas Aldi berkata... [Maklum Balas]

insyaallah semoga calon dik Hysman pula datang dengan kadar segera ya!

nza berkata... [Maklum Balas]

ha apa lg...sahut cabaran kwn man tu.....

Naz berkata... [Maklum Balas]

x perlu gelojoh... saatnya akan tiba juga akhirnya. ahaks... ;)

niesz berkata... [Maklum Balas]

kwn niesz pon rmai da kawen..bile lak la niesz nk kawen yer..ahaha..gatal!

Nurul berkata... [Maklum Balas]

nak komen nak komen nak komen~~
haha sape si dia tu? XD

Afzainizam berkata... [Maklum Balas]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

kalau sampai jodoh ketentuan tak kemana.... Isya Allah rezeki ade tu....

Kawin bukan senang sekarang ni....

mR.sYaH berkata... [Maklum Balas]

lagu ni tiap hari dgr.. hehe..
mmg best.. mgkn belum bertemu dgn jodohnya.. mgkn satu hari nanti..

Amieynna Amin berkata... [Maklum Balas]

oo mak aaiiiii..
jiwang nye ko ni..
aku tak pernah dgr lagu ni.. tapi lirik die best gak..
sape model2 ko tu?
malaysia next muslimah model eh?
hehee

hysman berkata... [Maklum Balas]

@noramsein
takde org nak membeli der.. hahaa

hysman berkata... [Maklum Balas]

@IMANSHAH
kwn suka dengor nasyid dlm kete..
hahaha.. :p

hysman berkata... [Maklum Balas]

@noreed
bg saye skrg ni tak sgt la..
pesal saye masih muda kot..
tp akan dtg tak taw la...
insyaAllah dipermudahkan..
;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

@FarhanaDr
wuikk,nape mesti burung kakak tua?
haha... takmo dengo lagu andalusia by m.nasir?
laarriiksss... hehe

klu dah ade calon alhamdulillah..
klu takde,sapelah yg maw.. :(

hehe..

hysman berkata... [Maklum Balas]

@hazlin
mestilah nak kak..
tp kos skrg mahal..
:(

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Dinas Aldi
aminn.. insyaAllah kak..
time kaceh... :)

hysman berkata... [Maklum Balas]

@nza
takmo lar kak..
masih terlalu awal....
nak puaskan mmbujang..hehe

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Naz
saat tu jugak,ko ler org pertama mmbr maya aku kasi taw masanya...
hihikk

hysman berkata... [Maklum Balas]

@niesz
tak gatal lah..
normal..
pompuan kawen awal2 bagus...
cepat matang..
anak pon cepat mmbesar..
huhu...

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Nurul
adelah....cik b tlg jgn kasitaw sape si dia tu yer..ade hati ada firasat utk mengetahui.. ;)

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Afzainizam
hehe..
insyaAllah bro..
thanx...
itulah pasal...hantaran mcm jual anak..
hehe..

hysman berkata... [Maklum Balas]

@mR.sYaH
kwn tiap2 ari dengor asma ul husna..
hehehe.. :p
guraw je dude...
insyaAllah amin...
hehe..

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Amieynna Amin
eleh iye la tu aku jiwang...
ang dgn aizad tu 143 143 143 tak pe plak..hehe./.
sekali skala babe..

haha..yeahh!!
muslimah next top model..
suma staf majlis..huhu..