Halang Penyanyi Ini..

Aku penah dengar juga pasal penyanyi ni.
Si biadap Mohsen Namjoo...
Betul  ke dia nak datang Malaysia?
Cari punya cari dah jumpa.
Bila aku terbaca entry terbaru blog Dr. Faisal Tehrani,
baru aku tahu yang si laknatullah ni confirm nak datang sini.

Namjoo Live in “A Minor” in Kuala Lumpur/Malaysia
Minur Asia & Mini TV Proudly Present
Mohsen Namjoo and his band Live in Kuala Lumpur
Friday February 18, 2011 at the KLCC Convention Centre
8pm
 Apa tindakan kerajaan kita?
Ini bukan masalah muslim Sunni ataupun Syiah.
Hal ini berkaitan maruah agama suci Islam itu sendiri.
Nak baca dengan lebih lanjut sila ke sini
 Terima kasih atas info ni Dr...

 
(ehsan dari blog Dr. Faisal Tehrani)
**Antara entry 'berat' aku. Berpakat merencatkan kedatangan Mohsen Namjoo ini ke Malaysia...

Best Regard,


Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

21 komen:

IMANSHAH berkata... [Maklum Balas]

ish dasatnya..kerajaan pejam mata??

Citarasa Rinduan berkata... [Maklum Balas]

kak ayu sokong kamu hsyman...

kita tentang depa...

E.d.Y berkata... [Maklum Balas]

aku xkenal...tp kenapa lak kerajaan leh lepas kan?

mR.sYaH berkata... [Maklum Balas]

aritukn dah kecoh ttg dia ni.. xkn diam jer.. kena hlg tu..

Dinas Aldi berkata... [Maklum Balas]

eh biar benor dia ni dibenarkan datang sini?

mr.syazwan berkata... [Maklum Balas]

baru kenal si LAKNATULLAH ni

si LAKNATULLAH ni nak dtg Msia?

konpem ke LAKNATULLAH ni nak dtg?

ish kureng asam tul LAKNATULLAH ni

tpi 80% yakin LAKNATULLAH ini x dtg

sebab dia LAKNATULLAH..

huhuhu

=_=

hysman berkata... [Maklum Balas]

@IMANSHAH
satu surat dah dikirimkan di pjbt menteri dlm negeri...

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Citarasa Rinduan
kita cinta akan kesucian ISLAM..

hysman berkata... [Maklum Balas]

@E.d.Y
biaslah tu....
perkara lagu tu normal bro...

hysman berkata... [Maklum Balas]

@mR.sYaH
sape yg nk amek tindakan?

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Dinas Aldi
adam lambert boleh dtg...
tak mustahil kak...

hysman berkata... [Maklum Balas]

@mr.syazwan
takleh watpe arr...

Afzainizam berkata... [Maklum Balas]

… ....Gong Xi Fat Coi……..
┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
Wish you healthy always
┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛
....lllllll........ lllllll .......lllllll....
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

rasanya tak patut kerajaan biar kan ajer dia ni..... kalau camtu boikot ajerrr dia ni....takan nak biarkan ajerrr dia ni...

husniah zaimah berkata... [Maklum Balas]

hurmmm...mmg xboleh dibiarkn..!

Afzainizam berkata... [Maklum Balas]

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Saya menyeru kepada semua sahabat untuk sama-sama kita berdoa bagi keselamatan dan kesejahteraan para pelajar dan rakyat Malaysia di Mesir.Semoga Allah swt melindungi mereka semua dari segala malapetaka dan bahaya
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

NzA berkata... [Maklum Balas]

teruskanlh pejam mata utk perkara2 camne!!!!!!!!

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Afzainizam
tepuk dada tnya iman..

hysman berkata... [Maklum Balas]

@husniah zaimah
jom serang!!! hehe..

hysman berkata... [Maklum Balas]

@Afzainizam
sama2 kita doakan semoga semua selamat.. insyaAllah..

hysman berkata... [Maklum Balas]

@NzA
bnda2 yg boleh menguntungkn negara harus dipejamkan...

monsterblog =) berkata... [Maklum Balas]

Boleh selitkan contoh lirik dia? And show us which part yang sensitive tu.