Cinta Sempurna..

 Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.
Semalam kita digegarkan dengan berita tsunami di jepun, filipina dan lain-lain.
Bila tengok video-videonya di YouTube, rasa gerun dan takut.
Moga dijauhkanlah Malaysia ni dari bencana yang dahsyat tu. SubhanaAllah...
Didoakan semoga warga Malaysia yang berada disana dalam keadaan selamat dan dilindungi olehNya. Amin...

Hari ni aku ada 2 jemputan kahwin. Esok pun ade 2.
Tapi 2-2 aku tak dapat hadirkan diri, maaf kawan...
Last minute aku di'wajib'kan kerja. Tak boleh tidak.

Selamat Pengantin Baru buat sahabatku,
Ucai dan Adilah yang berlangsungnya hari ni, 12 Mac 2011 di Rembau, Negeri Sembilan.
Aku dah janji nak datang, tapi di saat akhir aku terpaksa akur tak dapat tengok korang bersanding.
Macam manapun, aku dah kirim kat member kita yang datang ke majlis korang.
Tahniah, aku doakan moga ikatan sah ini kekal hingga ke hujung nafas terakhir...
InsyaAllah...


 Selain kad, aku tersuka dengan invitation berupa video ni. Nice...
Macam aku nak buat juga nanti. Aminn. Hahaa... Berangan gwa...
video

**Kepada sahabat aku, Md Nor di Segamat pun aku tak dapat datang. Seribu Kali Maaf der...


Best Regard,

Posted by: http://smilemyfta.blogspot.com

Tapaknya..IMAN, Jalannya..SYARIAT, Natijahnya..AKHLAK

18 komen:

NzA berkata... [Maklum Balas]

Selamat pengantin baru utk kedua2 bakal pengantin baru....nk wat camnekan man, "KITA YG MENURUT PERINTAH"....

ckLah berkata... [Maklum Balas]

Jamputan pertama ckLah hari ni dimulai dengan perkahwinan bekas murid, skrg jadi lectrure di UPM. Lepas itu bersusun...

Sediakan saja sampul hijau untuk sesi salam keruk dgn mak pengantin...hehe

hazlin berkata... [Maklum Balas]

selamat pengantin baru buat bakal pengantin..
juga untuk hysman.. yg mcm dah tak sabar-sabar.. hehehe
juga selamat ulang tahun perkahwinan buat diriku.. hohoho

Oasis berkata... [Maklum Balas]

Setiap hari ada saja orang yg kawen. Semoga mereka semua bahagia...

masih berdebar menunggu berita terkini tentang tsunami

niesz berkata... [Maklum Balas]

hehehe,,berbakat sungguh la bro ni, semue boleh kan..niesz pun terpksa cancel nk g tgk org kawen esok sbb nk g expo kerjaya kat pwtc esok..

ADfeez berkata... [Maklum Balas]

wah.... mmg kelas video tu.. hehe.. cantik...

suka gmbr yg last dlm video tu :)

Tukang cerita berkata... [Maklum Balas]

akak tunggu video dari man dan teeeeeettttt plak...
:)

Afzainizam berkata... [Maklum Balas]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bila dua hati dah terjalin
Selamatlah pengantin kami doakan
Moga redha allah bersinar selalu
Tanda bermula bahtera hidup

Dalam melayari bahtera rumahtangga
Ada masa tenang dan masa gelisah
Jangan nafsu diikut melulu
Sabar dan kemaafan itu perlu

Beginilah resam manusia
Tak lari dari ketentuan ilahi
Suami ketua isteri pembantu
Menongkah hidup saling berpadu
Susah dan senang hadapi bersama
Moga kekal keanak cucu
Moga kekal hingga ke syurga

white rose berkata... [Maklum Balas]

wow...
bestnyeeee...

adakalanye kesedihan itu terselit jua tatkala cuti2 menjelma...

huwaaaaaaaaaa...!!!

kau dgn akak je la man...
miaahahahaha...

tahniah buat mereka2 yg bergelar raja sehari...

Sham berkata... [Maklum Balas]

musim2 cuti ni selalulah dapat makan nasi minyak kan...

bintangku berkata... [Maklum Balas]

Selamat Pengantin Baru buat pengantin. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...

Dinas Aldi berkata... [Maklum Balas]

selamat pengantin baru buat mereka. dah kena kerja, nak buat macam mana. bukan sengaja tak mau pegi :)

HEROICzero berkata... [Maklum Balas]

ucap selamat buat kawan kau, ya? =)

nabilah_2908 berkata... [Maklum Balas]

slmt pengantin baru yer tuk kwan2 kamu...

sy pun tk dpt nk attend mjlis kawin kawan....di buatnya 14 hari bulan..hari ni...kat kelantan...kirim hadiah jer la.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAM BERMACAM AYAM

Oasis berkata... [Maklum Balas]

hidung perempuan tu sungguh cantik

aleen aiden berkata... [Maklum Balas]

mcm teringin pulak nak search pasal the arrival kat u tube.huhuh

aliesha kirana berkata... [Maklum Balas]

AK pun byk kenduri kawen. huhhuhu!

miss nina berkata... [Maklum Balas]

ucapan selamat pengantin baru buat kwn2. semoga berbahagia